![]() |
Herkese Merhaba, suya girince yanıp sönen ışıklı suni yem markası arıyorum veya satılan yeri bilen varmı
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] birde fosforlu balıklar var ama ne avlayacağınızı söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim |
Merhaba, gece denizde barakuda avlamak istiyorum. Önünde led olan ve suya girince kırmızı yanıp sönen suni yem arıyorum marka olarak ismini bilen varsa veya nerede bulabileceğimi yazarsanız memnun olurum
Teşekkürler |
Birkaç link var:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Benim kullandığım esca : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir ara İzmir de Güderoğlunda satılıyordu : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Merhaba, gece denizde barakuda avlamak istiyorum. Önünde led olan ve suya girince kırmızı yanıp sönen suni yem arıyorum marka olarak ismini bilen varsa veya nerede bulabileceğimi yazarsanız memnun olurum
Teşekkürler Yardımlarınız için Teşekkür ederim. Galiba Ülkemizde internetten alabileceğim marka yok. |
Alıntı:
|
surecatchin fosforlusu var inan ledlilerden daha iyi gözüküyor
|
Saat 08:55. |