RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   3 Eylül 2011 Güzelbahçe avım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9681)

cngerol 08-09-2011 09:34

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112265)
Balıklar gerçekten çok güzel, daha güzel avların yine sizinle olmasını dilerim.
Güzelbahçe ikinci limandayız Süleyman kaptan ve ben oraya yolunuz düştüğünde mutlaka bekleriz ;)
Hoşgeldiniz..

Anıl bey selamlar

ben güzelbahçe 2.limandan hiç olta atmadım birkaçkez niyetlendim ama iskelenin neresi balık yapar neresi kumluk neresi taşlık olduğunu bilmediğim için vazgeçmiştim. kısmet olursa birgün ordanda deneyeceğim şansımı. aslında 2.limanda kiralık teknelerde varmış diye duydum niyetim de var tekneyle açılmaya. bilginiz varmı tekne kiralama konusunda.

cngerol 08-09-2011 09:44

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 112273)
Erol bey sabrın ve sebatın sonu her zaman bereket oluyor. Paylaşım için teşekkürler, çok güzel bir av olmuş. Ancak 0.40 çift kat misinayı kopartan balığın nasıl bir canavar olduğunu çok merak ettim. Balon balığı değil ise Lüfer olabilir diye düşünüyorum.
Daha önce Fethiye-Göçek de aynı olay başıma gelmişti. 0.20 ile başladığım takımı 0.40 a kadar çıkartmak zorunda kalmıştım. Takım suya girer girmez kuvveti bir vuruşla misina kopuyordu. Hatırladığım kadarı ile 5 veya 6 ıncı takımda iri bir balon balığı yakaladım. Yanından gelen eşi yakaladığımdan da büyüktü.

balon veya lüfer olduğunu sanmıyorum ama birtanesini iskeleye kadar çektiğimde levrek olduğunu görmüştüm, tabi sadece görmekle yetindim :) misina oltamın ucuna sarılınca balık fırsattan istifade kesti gitti misinayı. daha önce ki avlarımda lidaki, dil balığı, iskorpit, eşkina, barbun, mırmır, levrek, karagöz ve sargoz bolca gördüm ama hiç balon balığı ve lüfer yakalayan görmedim. tabi deniz bu ne çıkacağı belli olmuyor kısmet meselesi.

Ahmet TARİH 08-09-2011 10:15

Evet levrek yakalandıktan sonra misinada boşluk bırakılması halinde balığın jilet keskinliğinde olan solungaç yanağı ile misinayı kestiğini duymuştum.

Anıl ÜNALAN 08-09-2011 11:23

Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 112279)
Anıl bey selamlar

ben güzelbahçe 2.limandan hiç olta atmadım birkaçkez niyetlendim ama iskelenin neresi balık yapar neresi kumluk neresi taşlık olduğunu bilmediğim için vazgeçmiştim. kısmet olursa birgün ordanda deneyeceğim şansımı. aslında 2.limanda kiralık teknelerde varmış diye duydum niyetim de var tekneyle açılmaya. bilginiz varmı tekne kiralama konusunda.

Tekne kiralama konusunda Limanın bütün kaptanlarını tanımakla birlikte kendi teknemde balık avı turları için kiralıktır.
Cep telefonumdan ulaştığınız takdirde kiralık tekne bulmanızı gerek benimle, gerek istediğiniz bir tekneyle denize çıkmanızı sağlayabilirim ;)

mazhar üzümcü 08-09-2011 11:37

cengizhanım istikrarlı av programın ve avların için seni tebrik ediyor daha bol avlar diliyorum sevgilerimle.

cngerol 08-09-2011 12:11

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112285)
Tekne kiralama konusunda Limanın bütün kaptanlarını tanımakla birlikte kendi teknemde balık avı turları için kiralıktır.
Cep telefonumdan ulaştığınız takdirde kiralık tekne bulmanızı gerek benimle, gerek istediğiniz bir tekneyle denize çıkmanızı sağlayabilirim ;)

telefonunuzu kaydettim, inşallah balığa çıkma fırsatı yakalarız. bu arada tekneniz kaç kişilik?

akinyildiz81 08-09-2011 12:13

elinize sağlık abi bu arada hoş geldiniz.

ferdi demir 08-09-2011 18:25

Paylaşım için teşekkürler kardeşim eline sağlık..

Taygun KOCABIYIK 12-09-2011 11:17

Maşallah bereketli av olmuş, kaçan balıklarda gelseymiş tam olacakmış inşallah bir daha ki sefere şansınız daha iyi gider onlarda fotoğraftaki yerini alır.

BARIŞ ALTIOK 14-09-2011 09:29

Tebrikler Erol güzel balıklar.

Saat 07:07.