![]() |
Inpact Shield
1 Eklenti(ler)
Selam Erol bey eger hazirini bulamiyorsaniz boy le bir tasarim da kullanabilirsiniz
assagidaki kursun baglanan yeri Argon telinden kolaycana bukebilirsiniz. Kivrik kisminada ignenizi gecirince Turkisch Inpact shield oluverir size :P :P |
Bravo valla şartlanmışız tabi plastik olacak diye,bu tam bize göre,teşekkür ederim,sevgilerimle
|
iyi akşamlar arkadaşım böyle bir takımı ben ilk defa görüyorum bunun ne takımı olduğuda belli değilinşallah bilen birisi çıkar
|
Sevgili coşkun,
bir önceki sayfa da takımın açıklaması sohbetcibaba tarafından yapılmış,kıyıdan avlanabilecek tüm balıklar için geçerlidir,inpact shield diye tanımlanan parça ya da sistem,kıyıdan uzağa atış esnasında yemin savrulmamasını ve direnç oluşturmaması için kullanılmaktadır,sevgilerimle |
Üzerinden zaman geçmiş konuyu ihmal etmişiz. Impact shield kısmını ise hiç okumamışız. Kusura bakmayın. Bu noktada anlamadığım konu şu: İğne i.shield kısmına nasıl takılıyor? Atış yapıldıktan sonra iğne nasıl serbest kalıyor?
|
Alıntı:
evet aynı soruyu bende merak ediyorum umarım bi cevap alabiliriz... Birde köstekleri gövdeye bağlarken gösterilen buralarda 3 başlı fırdöndü dedikleri parçaları nasıl kullanıyorsunuz??? Yani takılması nasıl oluyor? ben daha önceden chesse&peche de direk gövdenin üzerine geçirilen benzer bir parça görmüştüm ama o daha değişikti üçgen şekilli bişeydi bunlar daha küçük... Düğüm atmamıza gerek kalmıyor sanırım direk gövdeye yerleştiriliyor ama şeklini merak ettim anlatabilcek varsa sevinirim arkadaşlar... |
Saat 02:58. |