RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Bu Ne Abicim??? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=973)

aserkansatı 24-02-2006 03:42

Samsuna gidiyoruz...

hijacker54 24-02-2006 03:42

bu balıkta balıkmı desem balık diyim balıkta kaburga göz ağız göbek deliği bi göğüs yoktu beğ he bide........... yok:D:D

rüzgar2 24-02-2006 03:49

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Samsuna gidiyoruz...

Lan oğlum yazılırmı bu buraya şimdi ...Ben olsam Samsun,u iptal eder balığa giderdim senle ki bu geçenlerde oldu ....Kararı vgerecek olan sensin..Yani nasıl Samsun,a gitme kararı aldıysan gitmeme kararınıda verecek olan sensin... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm: :öldüm:

Anıl ÜNALAN 24-02-2006 04:06

Abi bu balığı ben tanıyom bu balığın cinsi E.Tis Diplodus. :D

katiti 24-02-2006 04:29

abi madem sahte birşey yapıyorlar bari biraz kafayı çalıştırsınlar ya...

1. balığın kuyruğu da maşallah kaskatı duruyor havada. sanki içinde metal var meretin ;)

2. öyle bir ağız yapısıyla bu hayvan ne yer ne içer düşünmüş mü bunu yapanlar, yazıktır yav :D

3. hadi ağzın öyle olduğunu yedik diyelim. peki solungaçların yeri ağızla ne alaka! bu hayvancağız aldığı suya vücutta üç tur attırıp öyle mi gönderecek dışarı...

4. hadi onu da geçtim. hayvanın yapısı itibarıyla ağız aşağıda yüzmesi gerek. e bu durumda gözler de aşağıda kalıyor. yazıktır önünü göremeyecek zavallı. hele yukarıdan gelecek avcıları hiç göremeyecek. hem bunun gözlerine kum da kaçar şimdi... :D :D :D

rüzgar2 24-02-2006 04:50

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
abi madem sahte birşey yapıyorlar bari biraz kafayı çalıştırsınlar ya...

1. balığın kuyruğu da maşallah kaskatı duruyor havada. sanki içinde metal var meretin ;)

2. öyle bir ağız yapısıyla bu hayvan ne yer ne içer düşünmüş mü bunu yapanlar, yazıktır yav :D

3. hadi ağzın öyle olduğunu yedik diyelim. peki solungaçların yeri ağızla ne alaka! bu hayvancağız aldığı suya vücutta üç tur attırıp öyle mi gönderecek dışarı...

4. hadi onu da geçtim. hayvanın yapısı itibarıyla ağız aşağıda yüzmesi gerek. e bu durumda gözler de aşağıda kalıyor. yazıktır önünü göremeyecek zavallı. hele yukarıdan gelecek avcıları hiç göremeyecek. hem bunun gözlerine kum da kaçar şimdi... :D :D :D

Töbe töbe çarpılacaksın Mert... :hıııı: :hıııı: :deli:

Taygun KOCABIYIK 24-02-2006 04:52

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Töbe töbe çarpılacaksın Mert... :hıııı: :hıııı: :deli:

Abi bence haklı yaw öyle balık mı olur

rüzgar2 24-02-2006 05:00

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Abi bence haklı yaw öyle balık mı olur

Belli bir yaştan sonra böyle şeylere inançlı görünecaksin...Demi Selim abi ve Erol.. :D :D

balıkcı 24-02-2006 15:08

Evet sami ben bu balığı biliyorum bu balık 85 milyon sene evvel uzaydan gelme latincede adı etiolus kadılus bu balığın E.T ile yakın akrabalığı var bu balıklar genelde japonya açıklarında 9500 m derinliklerde yaşar ara sıra suyun yüzeyine çıkıp şöyle bir göz gezdirir yiyecek varmı diye bulursa lumburlop miğdeye indirir ama bu esir düşmüş zavallı,bu canlılar koruma altındadır vurulmaz ama tutulur.

aserkansatı 25-02-2006 07:40

Alıntı:

uzman tafarından gönderildi
Abi ben bu balığı hiç sevmedim. :deli: :deli: :deli:
Balık mı bu acaba? Balıksa pek düşmanı yoktur bunun. Bundan herşey korkar....
Serkan böyle ucube şeyleri nerden arayıp buluyon yaw, helal olsun valla :D ;)

Benim işim bu Ali Rıza, ucubeleri piyasaya çıkarıp lanse etmeye bayılırım...Al sana bir de köpek balığı resmi koyayım...Bu da ucube... :D

Saat 08:32.