![]() |
Samsuna gidiyoruz...
|
bu balıkta balıkmı desem balık diyim balıkta kaburga göz ağız göbek deliği bi göğüs yoktu beğ he bide........... yok:D:D
|
Alıntı:
|
Abi bu balığı ben tanıyom bu balığın cinsi E.Tis Diplodus. :D
|
abi madem sahte birşey yapıyorlar bari biraz kafayı çalıştırsınlar ya...
1. balığın kuyruğu da maşallah kaskatı duruyor havada. sanki içinde metal var meretin ;) 2. öyle bir ağız yapısıyla bu hayvan ne yer ne içer düşünmüş mü bunu yapanlar, yazıktır yav :D 3. hadi ağzın öyle olduğunu yedik diyelim. peki solungaçların yeri ağızla ne alaka! bu hayvancağız aldığı suya vücutta üç tur attırıp öyle mi gönderecek dışarı... 4. hadi onu da geçtim. hayvanın yapısı itibarıyla ağız aşağıda yüzmesi gerek. e bu durumda gözler de aşağıda kalıyor. yazıktır önünü göremeyecek zavallı. hele yukarıdan gelecek avcıları hiç göremeyecek. hem bunun gözlerine kum da kaçar şimdi... :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet sami ben bu balığı biliyorum bu balık 85 milyon sene evvel uzaydan gelme latincede adı etiolus kadılus bu balığın E.T ile yakın akrabalığı var bu balıklar genelde japonya açıklarında 9500 m derinliklerde yaşar ara sıra suyun yüzeyine çıkıp şöyle bir göz gezdirir yiyecek varmı diye bulursa lumburlop miğdeye indirir ama bu esir düşmüş zavallı,bu canlılar koruma altındadır vurulmaz ama tutulur.
|
Alıntı:
|
Saat 08:32. |