RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Yeni aldığım kamış sehpası (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9741)

ustam18 20-09-2011 00:01

Alıntı:

sazancı tafarından gönderildi (Mesaj 112911)
Hayrettin abi öncelikle teşekkür ederim,benim olta attığım yere arabam en fazla 15 metre uzakta oluyor ben ekabir insanım keyif için gittiğim yerde eziyet çekemem.

Değerli kardeşim bende isterim oltamı atıp arabamdan zil sesi dinleyeyim.yerimden kalkıp 5 adım sonra oltama ulaşayım.bazen arabamdan 1.5-2 km uzaklaşmak zorunda kalıyorum.keyfinde keyiflisini yaşamak için ,daha iri balık tutabilmek için.bir ara sana kendi yaptığım kamış ayaklarının resmini göndereyim.hem hafif,hem kullanışlı,hemde yer kaplamıyor.
İnan bunları almış olduğun ürünü kötülemek için söylemiyorum.tekrar tekrar söylüyorum bak.Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde trofe avlar yakalarsın inşallah bu sehbadaki oltalarınla.
Rastgele.

gonencsenkal 20-09-2011 09:01

Güle güle kullanın, biraz kurması zor bir sehpa gibi geldi bana ama.. size trofe balıklar getiriri inşallah :)

Anıl ÜNALAN 20-09-2011 09:13

Hayırlı olmasını dilerim. Umarım en büyük balıkları yakalarsınız bizde izleriz :)

sazancı 20-09-2011 10:13

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 112922)
Mustafa abi o ne öyle aklıma hemen füze rampası geldi:D
Abi şaka bir yana güzel kullanışlı. Güle güle kazasız bol balıklı avlar diliyorum:helal:
İğnen keskin olsun.Paylaşım için teşekkürler:helal:

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 112947)
Güle güle kullanın, biraz kurması zor bir sehpa gibi geldi bana ama.. size trofe balıklar getiriri inşallah :)

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112949)
Hayırlı olmasını dilerim. Umarım en büyük balıkları yakalarsınız bizde izleriz :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,kurması zor değil hafif kullanışlı tavsiye ederim.

sazancı 20-09-2011 10:14

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 112938)
Değerli kardeşim bende isterim oltamı atıp arabamdan zil sesi dinleyeyim.yerimden kalkıp 5 adım sonra oltama ulaşayım.bazen arabamdan 1.5-2 km uzaklaşmak zorunda kalıyorum.keyfinde keyiflisini yaşamak için ,daha iri balık tutabilmek için.bir ara sana kendi yaptığım kamış ayaklarının resmini göndereyim.hem hafif,hem kullanışlı,hemde yer kaplamıyor.
İnan bunları almış olduğun ürünü kötülemek için söylemiyorum.tekrar tekrar söylüyorum bak.Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde trofe avlar yakalarsın inşallah bu sehbadaki oltalarınla.
Rastgele.

Hayrettin abi çok teşekkür ederim ben kendi takımımı kendim yapmaya meraklıyım istersen yapılış metodunu da yazarsan sevinirim bizzat yapmak isterim.Hoşçakal abi.

avlar 20-09-2011 10:36

Güle güle kullanın,inşallah size gönlünüzdeki balıkları tutmanızda yardımcı olur.

sazancı 20-09-2011 15:39

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 112965)
Güle güle kullanın,inşallah size gönlünüzdeki balıkları tutmanızda yardımcı olur.

teşekkür ederim çok sağolun.

Saat 23:25.