RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Murat Çakmakçı (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=125)
-   -   02.10.11 kıyı avım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9799)

Anıl ÜNALAN 02-10-2011 22:45

Üstadım tebrik ederim harika bir av olmuş. Çupraların yüzünü görmek bizimde yüzlerimizi güldürüyor doğrusu :)
Tekne faaliyette palamutta bu ara bol bi ara tekneye gelde şu uğurlu ayağınla birazda palamut yakalıyalım :)
Devamı yine seninle olsun :)

cngerol 03-10-2011 07:37

murat emeğine sağlık çok güzel balıklar, şu karareis'te bir ben avlanamıyorum her halde :D
üstad arkadaşlarımızla gitmeden balıklar bana gelmeyecek gibi görünüyor şimdilik.

afiyet olsun.

Taygun KOCABIYIK 03-10-2011 08:36

Murat abii toplamışsın yine balıkları :)
Macuncuya çıkacak adın bu gidişle baksana Mazhar abim, Tuncay abim neler demiş :)

Murat ÇAKMAKÇI 03-10-2011 16:44

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 113497)
Üstadım tebrik ederim harika bir av olmuş. Çupraların yüzünü görmek bizimde yüzlerimizi güldürüyor doğrusu :)
Tekne faaliyette palamutta bu ara bol bi ara tekneye gelde şu uğurlu ayağınla birazda palamut yakalıyalım :)
Devamı yine seninle olsun :)

Tamam abicim İyi dileklerin için teşekkürler
Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 113506)
murat emeğine sağlık çok güzel balıklar, şu karareis'te bir ben avlanamıyorum her halde :D
üstad arkadaşlarımızla gitmeden balıklar bana gelmeyecek gibi görünüyor şimdilik.

afiyet olsun.

Teşekkürler
Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 113513)
Murat abii toplamışsın yine balıkları :)
Macuncuya çıkacak adın bu gidişle baksana Mazhar abim, Tuncay abim neler demiş :)

Macunun bu sene son zamanları taygun Teşekkürler

CEMAKO 03-10-2011 18:03

Üstad her zamanki gibi çok güzel av yapmışsın
eminim ki arada kaçanlar da olmuştur. Gözüken şu ki durmadan çalışmışsın
tebrik ederim ellerine sağlık

ferdi demir 03-10-2011 19:00

Tebrikler üstad ! aynı yerde hatta aynı noktalara olta atmamıza rağmen balıklar senin oltanı tanıdıklarından hepsenin oltana atladılar :):)şaka bitarafa çok güzel bi gündü,bu arada macunu yemiyen balık yok heralde resimdeki çeşitlerin dışında 2 tane ahtapotunda geldiğini görünce :deli:çok şaşırdım...

Murat ÇAKMAKÇI 03-10-2011 23:08

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 113550)
Üstad her zamanki gibi çok güzel av yapmışsın
eminim ki arada kaçanlar da olmuştur. Gözüken şu ki durmadan çalışmışsın
tebrik ederim ellerine sağlık

İyi dileklerin için teşekkürler 5 tane kadar kaçırdım:deli:
Alıntı:

ferdi demir tafarından gönderildi (Mesaj 113557)
Tebrikler üstad ! aynı yerde hatta aynı noktalara olta atmamıza rağmen balıklar senin oltanı tanıdıklarından hepsenin oltana atladılar :):)şaka bitarafa çok güzel bi gündü,bu arada macunu yemiyen balık yok heralde resimdeki çeşitlerin dışında 2 tane ahtapotunda geldiğini görünce :deli:çok şaşırdım...

Ferdi ben teşekkür edrim

huntist 04-10-2011 11:40

oldukça olmuş..verdikçe vermiş..deniz sana kendini sunmuş.. daimi olsun kardeş. bu macun olayı hakkında bizi bilgilendirecekmisin yoksa yalvartacak mısınız??

dejavus 04-10-2011 16:18

Çok güzel bir kıyı avı olmuş tebrik ederim. Hazırladığınız macunu sadece çiftlik civarlarında mı kullanıyorsunuz başka yerlerde de etkili oluyor mu?

Murat ÇAKMAKÇI 04-10-2011 21:18

Alıntı:

huntist tafarından gönderildi (Mesaj 113578)
oldukça olmuş..verdikçe vermiş..deniz sana kendini sunmuş.. daimi olsun kardeş. bu macun olayı hakkında bizi bilgilendirecekmisin yoksa yalvartacak mısınız??

İyi dileklerin için teşekkürler Tarifim konularımı paylaştığım yerde var FORMA GİRİŞE GİR ONDAN SONRA USTATLAR KÖŞESİNDE MURAT ÇAKMAKÇI
Alıntı:

dejavus tafarından gönderildi (Mesaj 113588)
Çok güzel bir kıyı avı olmuş tebrik ederim. Hazırladığınız macunu sadece çiftlik civarlarında mı kullanıyorsunuz başka yerlerde de etkili oluyor mu?

İyi dileklerin için teşekkürler çiflik olmayan yerdede iş yapıyo bilassa liman içleri levrek bakımından baya verimli

Saat 10:58.