![]() |
Üstadım tebrik ederim harika bir av olmuş. Çupraların yüzünü görmek bizimde yüzlerimizi güldürüyor doğrusu :)
Tekne faaliyette palamutta bu ara bol bi ara tekneye gelde şu uğurlu ayağınla birazda palamut yakalıyalım :) Devamı yine seninle olsun :) |
murat emeğine sağlık çok güzel balıklar, şu karareis'te bir ben avlanamıyorum her halde :D
üstad arkadaşlarımızla gitmeden balıklar bana gelmeyecek gibi görünüyor şimdilik. afiyet olsun. |
Murat abii toplamışsın yine balıkları :)
Macuncuya çıkacak adın bu gidişle baksana Mazhar abim, Tuncay abim neler demiş :) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Üstad her zamanki gibi çok güzel av yapmışsın
eminim ki arada kaçanlar da olmuştur. Gözüken şu ki durmadan çalışmışsın tebrik ederim ellerine sağlık |
Tebrikler üstad ! aynı yerde hatta aynı noktalara olta atmamıza rağmen balıklar senin oltanı tanıdıklarından hepsenin oltana atladılar :):)şaka bitarafa çok güzel bi gündü,bu arada macunu yemiyen balık yok heralde resimdeki çeşitlerin dışında 2 tane ahtapotunda geldiğini görünce :deli:çok şaşırdım...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
oldukça olmuş..verdikçe vermiş..deniz sana kendini sunmuş.. daimi olsun kardeş. bu macun olayı hakkında bizi bilgilendirecekmisin yoksa yalvartacak mısınız??
|
Çok güzel bir kıyı avı olmuş tebrik ederim. Hazırladığınız macunu sadece çiftlik civarlarında mı kullanıyorsunuz başka yerlerde de etkili oluyor mu?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 10:58. |