RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   02.10.2011 Güzelbahçe Av Raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9801)

kaptankarabulut 03-10-2011 15:37

Cengiz,bu güzel avını ve bu güzel anlatımını kutluyorum.:helal: :helal: :helal:

sen böyle gidersen tüm oltacıları iskeleye toplayacaksın.:D :D :D ve sonra millet başlıyacak yer kavgasına.:D :D

Paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..

cngerol 03-10-2011 16:05

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 113538)

sen böyle gidersen tüm oltacıları iskeleye toplayacaksın.:D :D :D ve sonra millet başlıyacak yer kavgasına.:D :D

abi herkes kısmetini tutar, maksat balık tutmak değil zaten olta başında geçireceğim zaman benim için daha önemli, hem 3-5 yeni arkadaş daha edinmiş olur hemde ateşimizi yakar çayımızı içeriz;););)

Murat ÇAKMAKÇI 03-10-2011 16:36

CENGİZ TEBRİKLER:helal:Afiyet olsun

Ahmet TARİH 03-10-2011 18:21

Bazı yemekler yapıldıktan bir gün sonra yenince daha lezzetli olur. Bu boru kurduda bekleyince kokusu aroması yerleşip demini almış yemek gibi dahamı lezzetli oluyor acaba?

deniz25 03-10-2011 18:45

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 113538)

Abi sana katılmamak elde değil :)
Hadi bakalım rastgelsin...

pendikli balıkçı 03-10-2011 20:14

Cengiz abi çok iyi bir av olmuş.Birde o misineyi koparanı alsaydın.Aklım onda kaldı valla.Ama yakaladıklarında muhteşem.Bravo.Abi acaba misinayı koparan da eşkinamıydı.

cngerol 04-10-2011 09:15

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 113545)
CENGİZ TEBRİKLER:helal:Afiyet olsun

Eyvallah murat

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 113552)
Bazı yemekler yapıldıktan bir gün sonra yenince daha lezzetli olur. Bu boru kurduda bekleyince kokusu aroması yerleşip demini almış yemek gibi dahamı lezzetli oluyor acaba?

boru kurtları'nı hemen kullanmazsan hiç işe yaramıyor. paketini 2,5tl'ye satıyorlar paketin içinde 7-8 boru var bunların içinden en fazla 5 kurt çıkıyor. yani oltayı en fazla 5 kere yemleyebiliyorsun.

Alıntı:

deniz25 tafarından gönderildi (Mesaj 113553)
Abi sana katılmamak elde değil :)
Hadi bakalım rastgelsin...

havalarda soğuyor iyice, iskelede arkadaş lazım:helal::helal::helal::helal

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 113560)
Cengiz abi çok iyi bir av olmuş.Birde o misineyi koparanı alsaydın.Aklım onda kaldı valla.Ama yakaladıklarında muhteşem.Bravo.Abi acaba misinayı koparan da eşkinamıydı.

eşkina olduğunu sanmıyorum çünkü eşkina yemi alınca oltaya iyi asılıyor ama oltayı toplamaya başlayınca kuzu kuzu kenara geliyor, balığın sadece ağırlığını hissediyorsun. avcı balıklardan biri diye tahmin ediyorum.

muhammer41 04-10-2011 09:58

Tebrikler cengiz bazen avlar böyle de oluyor tuzu biberi diyelim afiyet olsun rast gelsin.:)

Raif Yelkenci 04-10-2011 17:42

Cengiz kardeşim gayet güzel geçmiş eline sağlık afiyet olsun paylaştığın için teşekkür ederim.

iceman35 06-10-2011 15:22

çok güzel bi av olmuş oltanıza bereket bu aralar yem bulmak zorlaştı bende geçen pazar bayat yemle avlandım yem bitince güzelbahçe merk. indim hiç bi yerde yem yoktu. balık paarındaki yemci 20 dk gelir yol da adamlar dedi bekle bekle 2 saat bekledim . ama bekledigimize değdi akşama kadar 15 parça balık çektik.

Saat 09:51.