RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   05-06-10-2011 çeşmealtı raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9815)

Anıl ÜNALAN 07-10-2011 18:19

Raif kaptan iğnen her daim keskin olsun :)
Devamını diliyorum.

muratbaykent 07-10-2011 18:26

Tebrik ederim Raif bey.Gayet yakışıklı balıklar almışsınız.2 gün üst üste gerçekten zor oluyor.O an anlaşılmıyor ama eve gidince acısı çıkıyor.Yinede denizde olmak balık avlamak çok güzel.Rastgele.

baypipo_tr 07-10-2011 18:37

Merhabalar ben de aranıza yeni katılıyorum..1 haftadır site içerisinde yorumları okuyorum gerçekten abi kardeş ilişkisi cok guzel.. Raif abi balıklar çok canlı..eline sağlık..güzel paylaşım.devamı gelir inşallah..saygılar..

kaptankarabulut 07-10-2011 19:14

Raif kaptan,inan çok güzel kareler.Yalnız bir şey diyeyim mi.. İnsan böyle güzel balık aldıkca denizden çıkası gelmiyor.Bıraksalar haftalarca kalırım yeter ki hava müsade etsin.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle..

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:42

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 113726)
Raif kaptanım harika avlar çıkartmışsın, özellikle antenli mercanlar harika.

Taygun sağol sizin avlar da öyle teşekkürler.

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:44

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 113737)
Raif kaptan iğnen her daim keskin olsun :)
Devamını diliyorum.

Teşekkürler Anıl sizede rastgele kazasız belasız avlar dilerim.

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:49

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 113739)
Tebrik ederim Raif bey.Gayet yakışıklı balıklar almışsınız.2 gün üst üste gerçekten zor oluyor.O an anlaşılmıyor ama eve gidince acısı çıkıyor.Yinede denizde olmak balık avlamak çok güzel.Rastgele.

Murat bey aynen öyle yorucu ama tutku işte bir müddet sonra fırsat olsa da gitsek diye düşünmeye başlıyoruz öyle değilmi sizede rastgele hoşçakal.

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:54

Alıntı:

baypipo_tr tafarından gönderildi (Mesaj 113745)
Merhabalar ben de aranıza yeni katılıyorum..1 haftadır site içerisinde yorumları okuyorum gerçekten abi kardeş ilişkisi cok guzel.. Raif abi balıklar çok canlı..eline sağlık..güzel paylaşım.devamı gelir inşallah..saygılar..

Merhaba kardeşim öncelikle aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim unutmadan isminizi ve yaşınızı belirtirseniz iyi olur hitapta kusur olmasın mesajınız için teşekkürler.

Raif Yelkenci 07-10-2011 22:00

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 113755)
Raif kaptan,inan çok güzel kareler.Yalnız bir şey diyeyim mi.. İnsan böyle güzel balık aldıkca denizden çıkası gelmiyor.Bıraksalar haftalarca kalırım yeter ki hava müsade etsin.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle..

Süleyman abi çok doğru söylüyorsun katılıyorum ama siz bizden daha çok alışıksınız denizde olmayı yani kısaca gözünü seveyim emekliliğin tam 3 yıl daha var gerçi çocuklar daha okuyor malum bir süre daha çalışıcaz ama sağlıkolsun diyelim teşekkürler hayırlı işler.

mazhar üzümcü 08-10-2011 19:22

deniz ve balık sevdası bambaşka bir duygu raif kaptanım. bu duyguyu bize ifade eden ,güzel ve meşakkatli av raporundan ötürü kutlarım sevgilerimle.

Saat 06:35.