![]() |
Tebrikler afiyet olsun
|
Cengizhan seriye devam maşallah. Balıklar gayet iyi. :helal::helal:
Geçen seferde yorumlamıştık ya galiba bayat yem daha çok iş yapıyor. :confused::soru::confused: Sen ne zaman bayat yemle gitsen performans daha iyi oluyor diye tecrübe ediyorum.:cool: Bu arada adamın adı çıkmasın derlerya senin mıgrı de ona benzemiş biraz.:D Adamı sorgusuz sualsiz tutuklamış, dolaba asıp soyma, derisini yüzme planları yapıyorsunuz yav.:D:D:D Ya takımları koparan o değilse:soru: |
Tebrikler güzel av bu aralar deniz sırf ısparoz yapıyorr foçadada :(
|
Alıntı:
Alıntı:
2-3 haftadır aynı yerde hiç karşılaşmadığım balıklar geldiği için bu saatten sonra hangi balık gelirse inanırım. geçen hafta 2 tane vatoz geldi bu haftada mığrı gelince takımları koparanın mığrı olduğuna kanaat getirdim ama belli olmaz birdahaki seferede balon balığı falan çıkarsa o zaman yandık. Alıntı:
|
Tebrik ederim boş dönmemişsiniz devamını dilerim.
|
Balıklar çok iyi afiyet olsun.Yılan balığını biraz açıkta bırakırsan.Derisi biraz kuruduğunda bıçakla deriyi etten ayır.Geriye doğru yavaşça çekersen tulumunu bırakır.
|
Cengizhan kardeşim tavalıkları çıkarmışsın tebrikler.Miğırıyı ensesinden çenealtına doğru bir çizik at asabiliyorsan asıp derisini tulum şeklinde çekerek soy elle tutulcak kadar açıldımı çabuk gelir ama etine gelince beş para etmez söyliyeyim.
|
Tebrikler abi durdurak bilmiyorsun :)
Devamını diliyorum. |
Saat 08:59. |