![]() |
Mehmet tebrikler kardeşim,alkışlıyorum.
|
MAŞALLAH hepsi pırıl pırıl tebrikler :helal:Afiyet olsun paylaşım için teşekkürler
|
Alıntı:
Sevgili Cengizhan teşekkürler :) İzmir'li olupda paşayı sevmeyen azdır,ben kendi adıma bu avı çok seviyorum ve bilinçli yapıyorum,herkesin de böyle avlanmasını temenni ediyorum,avlarında bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Murat teşekkürler :) Daha iyileri oltanda olması dileklerimle,Selamlar... Alıntı:
Tamer bey teşekkürler :) Sizinde takdir edilecek çok avlarınız var :) daha iyilerini yakalamanız dileğiyle,Selamlar. Alıntı:
Taner bey teşekkürler :) Avlarınızda bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Cem çok teşekkürler :) inşallah sende alkış alacak avlara tez zamanda kavuşursun :) Avlarında şans yanında olsun,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Erkan teşekkürler :) Balık yakalamanın ilk şartı zaten sabır etmektir.Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.Şans daha sonraki faktör,şansında yaver giderse balık livarında olacaktır :) Avlarında bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Raif abi çok teşekkürler :) tekne avlarınızda paşaları yakalamanızı temenni ediyorum,kerterizlerinize bereket,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Ferdi teşekkürler,avlarında bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Evren teşekkürler,o paşaların daha da irileri çok yakında geçecekler,inşallah onlardan da yakalar sizleri izlettirme şerefine ererim :) Sevgiyle kal Selamlar... Alıntı:
Nevzat abim teşekkürler :) İnşallah seninle de yakalayacağız paşalardan,senin de ava gitme zamanın gelmedi mi artık :D kerteriz güzel,seninle bir gece keselim şunların önlerini ne dersin ? :D Selamlar... Alıntı:
Sevgili Murat çok teşekkürler :) avlarını yakından takip edenlerdenim,inşallah darısı başına :) Avlarında bol şanslar,Selamlar... |
Mehmet abi tebrik ederim güzel av olmuş devamını diliyorum ;)
|
Alıntı:
Anıl teşekkürler kardeşim :) inşallah daha da devamını getirmek istiyoruz,bakalım paşalar bizi ne kadar seviyor göreceğiz :D Sevgiyle kal,Selamlar... |
Ay yıldızda çok orjinal olmuş.Helal olsun.Balıklarda hazır kıta.Helaaal
|
Mehmet tebrik ederim ben daha yeni gördüm paylaşımı allah daha güzel avlar nasip etsin afiyet olsun....
|
bu ay yıldızı her avınızda gerçekleştirmeniz dileklerimle tebrikler sevgilerimle.
|
Mehmet kardeş tebrikler,ne kadar usta bir balıkçı olduğunu bir kez daha göstermiş oldun.
Bende istiyorum bendeee.:) |
Alıntı:
Sevgili Evren teşekkürler :) daha güzellerini yakalaman dileğiyle,Selamlar... |
Saat 02:54. |