![]() |
Yenecek olmasada baya zevkli bir mücadele olmuştur.
|
Alıntı:
Tekneye çıkarması ve iğneden balıkları kurtarmak bile heyecan verici. Hele o güçlü ve ağır gelişleri balıkları tekneye çekene kadar adamın beli ağrıyor. |
Değişik bir av olmuş her zaman böyle denk gelmez.Daha iyi avlara inşallah.
|
Abicim ben yıllardır rastgelsin yöneticisiyim böyle bir av görmedim :) Denizin bütün yaratıkları, canavarları sizin oltanıza mı denk gelir :)
Yenebilecek balıkları tutabilmeni dilerim :) Rastgelsin. |
Alıntı:
Hani demişler yaa ismediğin OT burnunda bitermiş diye. :) :) :) Açıkçası bir yandan da inanılmaz güzel bir heyecan oluyor. Hele de o köpek balığını tutmak iğneden kurtarmak müthişti, zımpara gibi derisi var. Birde o vatoz tutmak ve iğneden ayırmak hem heyecanlı hemde korkutucu. Vampir gibi dişleri var mübareğin. Ayrıca bir ses çıkarıyor şaşırırsın. |
Alıntı:
Evet o balıklar biraz cüsseli olduğundan avı zevkli oluyor fakat tekneye çıktıktan sonra tam bir hüsranla karşılaşıyor en çok ona üzülüyorum :) Aynı ebatlarda Mercanlar, Çupralar tutabilmen dileğiyle abi. |
Murat kardeşim mürenin tadını oldu olası merak ediyorum yerseniz ve bilgi verirseniz çok sevinirim teşekürler
|
tebrikler murat kardeşim korku filmi gibi maşallah ahtapot. müren ne diyim şansın hep açık iğnen keskin olsun. afiyet şeker olsun
|
Alıntı:
Darısı başınıza olsun diyelim. Selamlar... Alıntı:
Balıkçının birine verdik. Bizden istemesi dolayısı ile tadına bakamadık. Alıntı:
Vallahi Action oluyor :) :) :) Hepimize Allah balık bolluğu versin. Selamlar... |
Murat paylaşım için teşekkürler.Sanki canavarların üzerinde durmuşsunuz.Tabii o kadar canavarın arasında da yiyecek balığı bulmanız çok zor.Bir daha ki avlarınızın daha bereketli geçmesi dileğimle...
|
Saat 23:19. |