Ahmet TARİH |
26-10-2011 11:31 |
Alıntı:
fehmi5 tafarından gönderildi
(Mesaj 115003)
ahmet bey düzenlemelri yaptım.çapariyle sarı kanat almanız çok hoş oldu ben de bir çapari alıp deneyeceğim.çook eskiden alırdık ama o zamanlar balık vardı boğazda.yeniköye gidemem herhalde ama kuleli ya da çubukluda denerim.
|
Üç beş yıl kadar önce bu mevsimde çapariler doardı çinekop ve sarıkanat ile. Ama malesef her geçengün azalan balık bu bereketi vermiyor artık.
Bu arada Fehmi bey imza ayarlarında bir sorun var sanırım. sabah sizi Basri olarak görüyordum. Şimdi Fehmi oldu, diğer bilgilerinizde yaş meslek vs. gözükmüyor. Eğer girdiğiniz bilgileri ekranda göremiyorsanız admin arkadaşlar ile irtibata geçmeniz iyi olacak.
Alıntı:
deniz25 tafarından gönderildi
(Mesaj 115004)
Ahmet bey fotoğraflara sabah bakma fırsqtım oldu. Acaba öğlene balık mı yesek ne?
Daha iyileri de rastgelsin...
|
Deniz kardeşim bende ne zaman balık görsem veya muhabbeti olsa dayanamıyorum canım balık istiyor. Canınız çekti ise bu günlerde bol ve ucuz hamsi var. Lezzetleride oldukça iyi. Tavsiye ederim.
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
(Mesaj 115011)
Ahmet kısa sürede güzel bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler.Umarım av için gittiğinizde de daha güzelleri rastgelir.Afiyet olsunlar..
|
Sağolasın Süleyman abi. Bu şekilde yapılan avlar kotrgerilla sitili, vur kaç taktiği gibi. Az zamanda çok iş çıkartmak yani.
Sizin palamutlar ve uskumrulara yetişmemiz zinhar mümkün değil ama çabalarımız devam ediyor kaptanım.
|