![]() |
Mehmet tebrikler.
Görüntü süper... Anlatım süper... Av müthiş... Darısı hepimizin başına. |
BU AV BU ANLATIM..TEK KELİMEYLE...:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Mehmet daha güzel avlar geçirmen dileğimle.. |
Avlar harika ...Bebiş ile Çipura muhteşem olmuş.....
|
valla supermis helal olsun :)
|
Tebrikler Mehmet abi süper av olmuş doğrusu. Bu sene bu av raporlarını senden çok görücez gibi geliyor :)
Anlatım için ayrıca tebrikler ;) |
Maşallah, Allah daha çok versin. Nokta olarak değilde yer olarak neresi avlağınız? Y.Foça daydım hafta sonu iki tane yarım kilo civarı çupra aldım. Oralardamıydınız acaba
|
Mehmet maşallah süper av olmuş eline sağlık oltan hep dolu gelsin tebrikler.
|
Tebrikler gerçekten çok güzel bir av olmuş,devamını diliyorum rastgelsin.
|
Alıntı:
Sevgili Mesut teşekkürler :) daha iyi avlar seninle olsun,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Evren teşekkürler :) her ikisinden de darısı başına :) Selamlar... Alıntı:
Ahmet bey güzel sözleriniz için teşekkürler :) Çınar ellerinizden öper :) Avlarınızda bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Göneneç bey çok teşekkürler :) havalar soğudu bizim avlarımız başladı,iple çektik bu havalar gelsin diye.Avlarınızda bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Cengizhan teşekkürler :) sana da denk gelmesi dileklerimle,Selamlar... Alıntı:
Kubilay bey çok teşekkürler :) İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler,daha iyilerini yakalamanız dileğiyle,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Ege darısı başına :) Tasma,iğnenin balığın ağzına tam anlamıyla oturmasını sağlamak için oltaya verilen ani ve sert kuvvet.Kalama denizci anlamı salıverme veya boş bırakma,balık avında ise balığın ani fişeklemelerini azami seviyeye düşürmek ve sert vuruşları yumuşatmak için makinadan misinanın bir süre geri salınması,inşallah anlıyabilmişsindir,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Murat teşekkürler kardeşim :) iğnelerini bile boş kaldığın vakitler,merada lazım olacak o bilediğin iğneler :D Avların kanlı olsun kardeşim,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Murat teşekkürler :) avlarında bol şanslar... Alıntı:
Süleyman abim teşekkürler :) beğendirebiliyorsak ne mutlu bize,kerterizlerine bereket abicim,Selamlar... Alıntı:
Turgay bey çok teşekkürler :) Selamlar... Alıntı:
Volkan bey teşekkürler :) Selamlar... Alıntı:
Sevgili Anıl inşallah kardeşim :) paşalar geçsin ki endamlarını görelim :D yakalayamayanı dövüyorlar :D Sevgiyle kal kardeşim,Selamlar... Alıntı:
Raif abi teşekkürler :) Avlarında bol şanslar,kerterizine bereket,Selamlar... Alıntı:
Tamer bey teşekkürler :) İyi avlarınız olması dileklerimle,Selamlar... |
mehmet harika bir av çıkarmışşın afiyet olsun
|
Saat 03:18. |