RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   22-23 Nİsan Organİzasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2743)

mufi 17-04-2007 07:11

Alıntı:

gıracemi tafarından gönderildi
yazmıştım, yeri gelmişken yine yazayım pazar günü çalışıyorum ama 23 ü bana uyar.. hundai h100 var bende.. baya bi arkadaşı alabilirim.. ama pazar günü gidicek arkadaşların adına bol bol dua edices o ayrı :)

:helal: :helal:
evet aslında Kürşat kardeşimize uyabilsek .. h100 ün içinde bir sürü rastgele elemanı..düşünebiliyormusunuz???:deli:
nede şamata olur.???:D

giritli 17-04-2007 10:26

evet abi sana katılıyorum...muhabbet max...maliyet min. olur...du bakali nolcek

mufi 17-04-2007 11:37

arkadaşlar ben 21+22+23 aslında hepsinde varım yeterki gönüller bir olsun
çok önemli bir olay çıkmaz ise..

Emre 17-04-2007 11:42

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
arkadaşlar bu günlerde hava genelden kuzeyli yani İzmir için dersek ortalama manisa istikametinden.
22 sinde de de böyle olursa ki 21 i akşamı hepimiz bilgisayar başında olmamız gerekiyor. tahminlere bakıp eğer olta atılacaksa kıyıdan (ki çogunluk var hemde az masraflı olur)
1-sıgacık koyu mezarlık önü.
2-bademler köyü altı azmak mevkii (dere + deniz sahili)
3-demircili /süleymanlı mevkii /..(faruk ile gitmiştik çok harika bir yer) yada
zeytineli (ben hiç gitmedim bilmiyorum. gidenler bilir)
4-eğri liman / gerence / ıldır (egeye bakan taraflar)
5- alaçatı
tarafları olabilir..
yok eğer rüzgar güneyli olursa güzelbahçeden mordogana kadar yer beyenin..
şimdi ben derimki
1**** 20/21 akşamları bir şekilde ekran başında olalım...
2**** gelme ihtimali olan kişiler için bir liste oluşturalım.
3**** bu durumda kim / kimi nereden alabilir ortaya çıksın.
4****21 ine kadar gelme ihtimali olan arkadaşların cep telefonları beraber olacak arkadaşlara verilsin..

Canım muvaffak abicim sen bitanesin süpersin işte plan program budur...:D

Taygun KOCABIYIK 17-04-2007 13:52

Abilerim henüz zeytineli için bence erken biliyorum herkes sabırsız o bölgede av yapmak için Hasan abimiz saolsun zehirledi bizi :) benim teklifim gerence bölgesinden yana tabiki rüzgar durumuda önemli fakat yinede zeytineli henüz erken diye düşünüyorum hatta 14 nisan günü orda avlanan Hasan ustamızda aynı fikirde.
Ve görünüşe göre sanırım pazar günü yani 22 nisan günü balıktayız. Gelecek olanlar parmak kaldırsın bakalım listemizi hazırlayalım. Oturduğunuz bölge ve araç durumunu belirtirseniz ona göre planlamayı daha güzel yapmış oluruz diyorum ve söz sizde.

Alparsbeğ 17-04-2007 15:08

liste

Dostlar, ben varım; ben de UNO var, Eşrefpaşa'lıyım !:) evvelAllah!
Benim tarafta olan varsa alabilirim.
Allah'tan bir problem cıkmaz ise.
Cebim taygun'da var;

mufi 17-04-2007 16:46

tago başla bakalım elemanlarımızn adları / oturdukları semti yazmaya başla
kim kimi alacak ardından karar verelim.

(kusurabakmayın lütfen) yav balık bahane maksat muhabbet oda muhtemelen şahane.
neden geldik bu dünyaya..sevmek sevilmek için
sonunda yerimiz 2m.kare çukur ise
ve bu dünya fani ise
geçelim bu sanal ortamdan gerçek dünyaya
görelim birbirimizi tutalım el ele

discus 17-04-2007 16:47

slm bende 22 sinde karadan tercihliyim eşrefpaşada oturuyom.gerekirse bendede şahin var bilginize.
cebim taygunda var.

mufi 17-04-2007 16:56

şu güzelliğe bakın arkadaşlar kucaklaşmak için arkadaşlarımız nasılda bekliyorlarmış..
Allah hastalık vermesin Tüm randevuları iptal edin

gokseldbuga 17-04-2007 17:09

ben malesef katılamıyorum ama kalbim sizinle, Birader bu hafta çalışmak için özdereye gittii, ben de hanım hava alsın amacıyla hafta sonu Özdereye gidebilirim, Ptesi zaten gidemiyorum, size rastgelsin

kturkol 17-04-2007 20:53

Muvaffak bey ellerinize sağlık. çok güzel plan oluşturdunuz.:helal: :helal: :helal:
ben her halukarda geliyorum. benim ufaklığıda getireceğim. onun en sevdiği şeylerden biri balık avı. umarım hoşlanır.
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans:

MEHTERAN 17-04-2007 21:22

Gönlüm ve kalbim herzaman sizlerle, Malum bizim memleket size 5 saat. Gönül gelmek ister ama 23 nisan tatilini yollarda geçiririz. Şimdiden sizlere rastgele oltalarınız dolu olur inşallah. Muhabbeti tahmin edebiliyorum zaten. İşin açıkcası sizleri kıskanıyorum. Saygılarımla.

gıracemi 17-04-2007 21:32

arkadaşlar keyifli avlar.. resimlerle videoları unutmayın:(

giritli 18-04-2007 07:57

vay vay vay....amma çok eşrefpaşalı olmuşuz yaa....kimbilir belki de gıyabımızda karşılaşmışızdır bile...evet beyler bugün çarşamba,ufak ufak listeyi hazırlamaya başlasak iyi olucak sanırım....eller havaya...ulaşım konusunda da max.malzeme ve insan kapasitesine sahip ve de min.yakıt sarfiyati olan taşıtları belirlersek ona göre bir plan yapabiliriz...yani sırayla kimler nerelerden alınacak ya da kimler nerelere gelicek bunların planını da yaparsak son dakika stresi yaşamamış oluruz...isterseniz cumartesi kemeraltında herkese uyabilecek bir saatte buluşup tüm bunları konuşabiliriz de...

er35han 18-04-2007 08:15

abi ben gaziemirde oturuyorum, arabam büyük sayılır. bu taraftan gelecek olanları gaziemir tansaş önünden alabilirim. c.tesi biraz yoğun olacağım :( siz toplanma merkezini belirleyip bana haber verirseniz sevinirim,malum evde bilg. yok,işten yazıyorum.bence yemci zeynelin orası buluşmak ve toplu yem almak için uygun olabilir, hem indirimli alırız.:P

er35han 18-04-2007 08:20

arkadaşlar 23 nisan heryerde resmi tatil niye sanki sadece izmirdeymiş gibi biz plan yapıyoruz. adana,bursa,antalya,istanbul... siz neler yapıyorsunuz hafta sonu evdemi oturacaksınız:cool:

mufi 18-04-2007 08:55

arkadaşlar aşagıdaki tabloda bundan sonraki org. ile ilgili az da olsa bilgi var

22 nisan kıyı diyenler:
Adnan.....: Adnan
cevat2.....:Cevat/kuşadası
discus.....:serkan*Eşrefpaşa * şahin arabası var
er35han..:Erhan Gaziemir .aracı var
hasan64..:hasan*altındağ
ramazan uçar:Ramazan
theleade...:Metin/eşref paşa / uno su var cep telfonu Taygunda..
ulash........:Ulaş
imbat.......: Taygun
mufi.........: Muvaffak/ ayrancılar*
dizzy........:Anıl/karataş
türkol......:Kıvanç
---------------------------------------
23 nisan kıyı diyenler
catsilence:
çupra........:Tamer /selçuk
gıracemi....:Kürşat...buca*hyundai minibus var...
mufi..........: Muvaffak /ayrancılar*
uzman dr.rasgele:İshak
dizzy...........: Anıl/karataş
türkol.........:kıvanç
----------------------------------------

er35han 18-04-2007 09:02

eline sağlık muvaffak abi liste oluşmaya başlamış, havalar da bizden yana olursa kadro dahada genişler. hadi hayırlısı bakalım.:helal:

giritli 18-04-2007 09:33

Ramçoooooo.....kardeşim sende oy kullanmışsın...yoksa bize sürpriz mi yapıcaksın...:D

mufi 18-04-2007 10:19

eksik bilgileri olan arkadaşlar lütfen muhitlerini yazsın...ki kim nerede oturuyor anlıyalım..

ramazanuçar 18-04-2007 10:26

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen ben tamamen izmirdeki arkadaşları düşünerekten oy kullanmıştım.maalesef çok istememe rağmen organizasyona katılamıyorum.

cevat2 18-04-2007 11:00

arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?:rolleyes:

giritli 18-04-2007 11:09

Cevat abi kesin olmamakla birlikte %95 22/nisan da olucak organizasyon...tabi bir aksilik olması durumunda da sizi buralarda boş bırakmayız...;)

Güven ÖZYELDAN 18-04-2007 11:25

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?:rolleyes:

cevat abi güvercinlik tarafından iri mırmır lidaki ve karagöz tutmuşlardı bundan 1 ay kadar önce arkadaşlar istersen bir dene o tarafı...

Taygun KOCABIYIK 18-04-2007 19:27

Şimdilik Katılanlar

Katılanlar
---------
Metin (TheLeade ) - Eşrefpaşadan geliyor tüplü uno ile
Serkan Karınca (discus) - Eşrefpaşadan geliyor şahin ile (telefonu isteyenlere telefonu özelden atabilirim)
Kıvanç Türkol (kturkol) ve Kıvanç junyor - narlıdereden
Erhan Karasu (er35han) - Gaziemirden geliyor arabası büyük sayılırmış tel: 0532 5159872
Onur Şengün (giritli) - Esenderede gerekirse tospa ile katılıcak
Muvaffak İşmen (mufi) - Ayrancılar neyle gelicek allah bilir :D
Cevat Ergin (cevat2) - Taaaaa Bursadan katılıyor
Bendeniz bozyaka ssk civarlarından katılıyorum bisikletim bile yok :)

av yeri önerilerine açığız bu arada nevale işinide programlayalım balık olmazsa aç kalmayalım :)

gokseldbuga 18-04-2007 19:57

cevat abi,
güvercinlik balık çiftlikleri,
bitez (lidaki ve çipura başlamıştır)
çiftlik köyü, güzel tertemiz kefal, çipura,
daha var tabiiki ama buraları dene derim öncelikle

mufi 19-04-2007 06:08

bugün bir cenazemiz var bahsettiğim komşumun..herhangi bir sorun olmaz ise hafta sonuna...
ki olacagını tahmin etmiyorum..aslında sizlerle olmayı özledim
Karabağlar Orcaner in önüne gelebilirm.. oradan alabilecek arkadaş varsa ne mutlu bana
Erhan kardeşim gelirse Gaziemire gelirim kipa /miğros/tansaş önünden alabilirse ne mutlu bana..

er35han 19-04-2007 15:12

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
bugün bir cenazemiz var bahsettiğim komşumun..herhangi bir sorun olmaz ise hafta sonuna...
ki olacagını tahmin etmiyorum..aslında sizlerle olmayı özledim
Karabağlar Orcaner in önüne gelebilirm.. oradan alabilecek arkadaş varsa ne mutlu bana
Erhan kardeşim gelirse Gaziemire gelirim kipa /miğros/tansaş önünden alabilirse ne mutlu bana..

BAŞINIZ SAĞOLSUN MUVAFFAK ABİ,ARKADAŞINIZMIŞ ÜZÜLDÜM.
PAZAR SABAHI İÇİN SENİNLE BULUŞMA YERİMİZ SENİN İÇİNDE UYGUN OLURSA GAZİEMİR TANSAŞ KARŞISI OLSUN.ARABAM BEYAZ WW TRANSPORTER.SEVGİLER SAYGILAR......:)

mufi 19-04-2007 17:12

22, nisan saat 12 de ..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
gayet iyi hava gösteriyor.. az esinti kuzeyli demekki yarımadanın güney sahillerinden iş yaparız..bademler/azmakbaşından alaçatıya kadar kıyılardan (tabii o güne kadar değişmez ise. ki zannetmiyorum zira yüksek basınc 20 sinden itibaren başlıyor)

cevat2 19-04-2007 19:31

arkadaşlar,ben kısmetse sabah yola çıkıyorum.yarın akşam bodrum,karaincirde olacağım.bir akşamsuyu yaparım,cumarteside oralarda takılacağım.pazar erkenden buluşma noktasına doğru yola çıkacağım tago veya muvaffak abi, özelden telleri verirseniz cumartesi akşam arayayım nerde buluşulacak? belki nete giremem.

kturkol 19-04-2007 23:03

başınız sağolsun muvaffak bey. allahtan ölene rahmet, kalanlara sabır dilerim.

eşref sürek 20-04-2007 03:11

arkadaşlar sizlere bol şans ben uzaktayım katılamıyacağım o tarihlerde kendi teknem ile buralarda avlanıcağım rastgele

mufi 20-04-2007 06:09

vatan millet için çalışıyoruz....annadınmı...

pazar günü rüzgar eğer böyle ise ki %90 hava budur..
sıcak şimdiden başladı ve pazar günü 25 leri bulacak
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

bugün akşama kadar acil onayları/ bilgileri/ verin zira izmir dışındaki arkadaşımız cevat2/Cevat ergin kardşimiz bizim cevabımızı bekliyor....

Lütfen.......

Taygun KOCABIYIK 20-04-2007 07:32

Yer konusu netleşmeli ilk önce daha sonra buluşma yerini kararlaştırmamız daha kolay olur sanırım. ben her şeye uyarım önemli olan birlikte olmak.

Alparsbeğ 20-04-2007 07:39

Dostlar Merhaba,

Dun ofisimizde yapılan değişiklik sırasında bir suredir duragan vaziyette olan belfıtığım yeniden nuksetti. Gece sabaha kadar yine uyumaksızın gecti. hafta sonu durum ne olur bilemiyorum. Bu yuzden ISTEMEYEREK te olsa bu sefer aranızada olup sizlerle tanisma imkanını kaçıracağım. durumda değişiklik olursa cumartesi aksama hatta girer buradan bilgi veririm.

Elimde olmayan sebepten dolayı oluşan aksaklıktan dolayı tum dostlarından özür diliyorum

sevgi ve ışıkla kalın

Emre 20-04-2007 09:25

Muvaffak abicim sana katılıyorum Pazar günü Hava süper olucak:) hatta Gündüz hava sıcaklığı 25 derece gösteriyo...
22 nisan pazar günü için hava durumunu öğrenmek isteyn arkadaşlarım için link'e Tıklamanız yeterli...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli 20-04-2007 10:03

Alıntı:

TheLeade tafarından gönderildi
Dostlar Merhaba,

Dun ofisimizde yapılan değişiklik sırasında bir suredir duragan vaziyette olan belfıtığım yeniden nuksetti. Gece sabaha kadar yine uyumaksızın gecti. hafta sonu durum ne olur bilemiyorum. Bu yuzden ISTEMEYEREK te olsa bu sefer aranızada olup sizlerle tanisma imkanını kaçıracağım. durumda değişiklik olursa cumartesi aksama hatta girer buradan bilgi veririm.

Elimde olmayan sebepten dolayı oluşan aksaklıktan dolayı tum dostlarından özür diliyorum

sevgi ve ışıkla kalın

Metin çok geçmiş olsun kardeşim...umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun...
canın sağolsun,daha çok organizasyon olucaktır...kısmet bir dahaki sefere inşallah...

Uzm.Dr.Rastgele 20-04-2007 10:50

Metin'im kardeşim, geçmiş olsun....Aman dikkat et kendine......

Alparsbeğ 20-04-2007 11:23

İshak Abi, Onur'cugum, tesekkur ederim, ofisteyim, ve takipteyim, oturdugum yerden kalkamıyorum desem yeridir. Ama, eger duzelme olursa aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. duruma bakıp dedigim gibi ctesi mesaj atarım.

Tekrar tesekkurler. Allah kimsenin başına vermesin.

Sevgi ve Işıkla kalın

Uzm.Dr.Rastgele 20-04-2007 11:58

Sevgili Arkadaşlarım....Benim son durumumun ne olacağı hala belli olmadığı için ondan hiç çıtım çıkmıyor....Çünkü pazar günü hem çeşmeden tekne ile çıkma ihtimalim var; hem de pazar günü kıyıdan gerence taraflarına gitme ihtimalim var....

Yalnız aklıma bir şey takıldığı için de yazmadan edemiyeceğim...Pazar günü balığa yoğun şekilde gidildiği için yem sorunu yaşanacağını tahmin ediyorum.Özellikle mamun' u kasdediyorum...

Bence ''özellikle mamun'' düşünenler için yem işini son dakika pazar sabahına bırakmak azıcık risk almak gibi geliyor bana.....İmkanı olanlar, cumartesi akşamüstünden mamun alsalar daha garanti gibi gelecek sanki...

Canlı mamunu karton bir kutu içinde içine talaş serperek ''buzdolabının en alt katında--sebzelik'' gibi yerde öldürmeden muhafaza etmek mümkün olmaktadır.
Pazar günü balık düşünen arkadaşlarımın dikkatine....

Saat 06:42.