![]() |
çooook güzel
şeref biladerim beni yazmasanızda olur ben herzaman varım ama unutmayalım ben kıyıda kalırım malum ormancı arkadaşım :D:D
sen hiç beni düşünme hastalık olmadıkça yanınızda olurum sevgiler saygılar |
organizatörler deniz ve adnan beyler buyrun bakalım görevinizin başına.şeref beyde sizlerle birlikte herzaman yanınızda.bana gelmeyin desenizde ben gelirim davet etmeseniz bile.nerdesiniz bütün üyeler sizi bekliyo ;)
hadi bakalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
14.06.2008 tarihinden daha sonra bir güne yapmak gerekmekte sanırım organizasyonu 15.06.2008 öss tarihi :( Şimdi ehLiyet söz konusu onun sınavLarıyLa çakışmadığı sürece taygun kardeşim benim yerime karar vermiş zorLa geLicekmişim :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abiler dediğimiz gibi herkesin gelebilmesi için ayın ilk haftasında olsun derim ben hem katılım dahada fazlalaşır diye düşünüyorum baksanıza kıvanç abimizinde işleri varmış haklı olarak,anıl kardeşimizinde okul mevzusu ki çok önemli obakımdan ayın ilk haftası olursa herkes kendini ona göre ayarlar.organizatörlerimiz (ADNAN ve DENİZ abiler) nerede herşeyi biz ayarlıyoruz bi ses versinler artık iş başa düştü :):)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hadi bakalım !!
-------------------------------------------------------------------------------- Herkeze hayırlı avlar, bol nasipler diliyorum, önümüzdeki günlerde hasan 64 ün en iyi bildiği 10 yılın üzerinde aynı yerde av yaptığıı yeri biliyoruz, buraya mayıs ayında organızasyon yapmak istedik ama mümkün olmadı, pazar pazar evde oturuyorum ve en uygun zamanda hep beraberce karar vereceğimiz bir tarih te toplanarak cumartesi akşamından gidelim diye bir organıze yapalım mı ? 2 - yada foça ya geçen kış gitmiiştik dilersenız ailecek yapacağımız bir gezi de olabilir foça gezisine gelenler bilirler teknede yemek menüsü de bulunuyor böyle bir organızasyonda olabilir yorumlarınızı bekliyorum tabiki her iki yorumda istenebilir 3 - ayrıca önce biz baylar sonra da ailecek tekne turuda yapılabilir diye de düşünebiliriz .... sevgi ve saygılarımla.. __________________ ADNAN DİNSEL 05.04.1961 -------------------------------------------------------------------------- Organizatör ADNAN beyin başlatmış olduğu HADİ BAKALIM organizazyonun desteklenmesi amacıyla ZEYTİNELİ MERSİNKOYU ORGANİZASYONU İPTAL edilmiştir İptal gerekçesi :Aynı günlerde belkide aynı tarihlerde iki organizasyon peşpeşe OLMAZ |
organizatörümüz adnan abimize teşekkür ederiz.zira kaç gündür kendisini bekliyorduk sesimize karşılık verdi saolsun..sevgili adnan abim organizasyonu zeytinlerde yapıcak olursak şeref abimizde tekne sorun olmaz diye düşünüyorum,yani zeytinlere gidilirse tekne işi kolay şeref abi elinden geleni yapıcaktır.SAYGILARIMLA
|
Hadi bakaLım konumuz tekrardan aktifLeştiriLmiştir. Şeref başkanımızın ve hasan abimizin önderLiğinde bu organizasyonu gerçekLeştirme hedefimize kaLdığımız yerden devam edeLim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hadi bakaLım uzun zamandır süren uykunuz bitsin öss yi de atLattım artık kimse tutamaz beni :) Hasooo bana çupra tuttur :D Şeref başkanım da güzeL baLıkLar tutturtçakmış hadi bakaLım canLanın Listeye başLıyaLım ;)
Emri vakiLerLe Listeye başLadım 1-) Hasan baLıkçı 2-) ŞEREF BAŞKAN 3-) Ertan Abi (ıskorpit) 4-) EroL abi (Levrek) 5-) Ulaç ÇEKİÇ (Lethe) 6-) Taygun (İmBat) 7-) Hüseyin Caner BaLıkçı 8-) ANIL (Ben) 9-) Serkan Karınca (discus) 10-) Kıvanç abi. 11-) ADNAN DİNSEL (yüce organizatör) Hadi bakaLım devamı sizden geLsin. Listeye yazdığım kişiLerden yan çizen oLursa yakarım bu gezegeni :D |
Böhöhöhöyt (recep ivedik gülüşü) ellerimiz pas tutttu hadi balığa gidelim artık :)
Anıl abiiiiiii bize bi yolluk yap :D |
Alıntı:
:D :deli: Allah da seni güldürsün Tagoo :D |
Alıntı:
|
haydi bismillahhh...cabuk biri bana nezaman nereye gidiceğimizi söylesin yeter artık dayanamıyorum:):) bu arada anılcım insallah sınavın iyi geçmiştir güzel biyer tutturursun!! adnan abim otobüs işinide hallediver birzahmet abi,hasan abimi gören varmı bu sıralar işlerimi yoğun yoksa bizemi küstü özledik onu coook :(:(:(
|
İyi sayıLır abiLerim sonucu bekLiyoruz işte umarım güzeL bi yerLere kapağı atarız.
Hadi bakaLım Listede oLmayanLardanda buraya yanıt bekLiyoruz herkes organizasyonumuza katıLsın.. Konumuz duyuruLar böLümündeydi ziyaretçiLerinin duyuruLar böLümünü görememesinden doLayı konuyu organizasyonLar böLümüne taşıyorum ziyaretçiLerimizdende iLgi göreLim biraz :) |
Organizasyona bazı sebeblerden dolayı gelemiyeceğimi bildirerek gidecek olan arkadaşlara şimdiden bol avlar diliyorum
|
anıl inşallah sınavın iyi geçmiştir.. istediğin yeri kazanırsın..
|
Siz bu organizasyonu hala yapamadınız mı? :'(
hadin bakalım bir gayret. ben katılamayacağım ancak katılacak olan arkadaşların sayısı yeter sayıyı çoktan geçmiş. Birileri sahiplensin artık şu organizasyonu. !!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaf millet nerdesiniz? kanınız mı dondu bu sıcaklarda?:deli: hadin canlanın biraz. zetinlerde üç çiftlik patlamış heryer balık kaynıyormuş.:P:deli: |
Hadi Bakalim !!!!!
Şimdi şeref beyın 1-teknesi kaç kişi alır, 2-2 tekne olursa tam kaç kişi rahat olarak avlanabiliriz, cumartesi geceden gidersek pazarda öğlen dönersek kalabalık ta olursak yine hep beraber otobüs ayarlarsak yemini herkez kendine göre alırsa vs...yine toplanmış toplu kıyım yapmış oluruz diye düşündüm Konuyla ilgii şeref bey e ilgi ve alakasından dolayı tşk ederiz, bu kadar uğraştıktan sonra önemli bişey olsa gerek diye düşündüm, hayırlısı olsun. bizler yine ne olursa olsun toplu kıyım :) yapar yine avlanmaya gideriz ama benim araba alt takım arızasından dolayı zeytıneli tarafına gitmek çok tehlikeli olacağından teklif bile edemiyorum sevgi ve saygılarımla .....
|
Alıntı:
Otobüse ortak anLaşıLır herkes ücretini verir yemLer ve yiyecekLer herkes kendine ait oLur geçen seferki gibi ortak aLıncak diye sağLıkLı oLmayan yemLeri aLmak zorunda kaLmayız ;) |
Saat 18:14. |