![]() |
O kapak sana yeter... :D :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yasin Bayrak sen bir sazancı olarak ver desteğini be abi.....
|
balık yemi..önemli
Muhabbet iyi beyler.. balık lara bol sebzeli meyveli bir menu verilmiş durumda
yanlız ordöz tabagının bir noksanı var onu da bilen bilir.. demek elin fransızı boşuna yapma yem ile ugraşıyor.hep seyreyliyoruz. onlarda en meşhurundan fransız üzümü nü igneye takıp en irisinden sazan alma durmundalar.. halbuki haberleri yok.. ve dahi fransız bordeaux şarabına batırılmış mısır en iyi işi yapar.kanaatindeyim. mamafih bizim TÜRK asıllı balıklara en iyi yem Rakıya batırılmış beyaz peynir (ezine olacak) en azında balık kaçsa bile on dakika sonra ters vaziyette suyun üstüne çıkar bizde onu kepçe ile hop alırız..olay budur..hatta bu durumda oltaya bilem gerek yoktur.. derim ben..bir lokma bana bir lokma sazan a kardeş payı.. mufiden sevgilerle |
Şimdi gülecekler ama ben İzmir tulum peyniriyle 18cmlik bir isparoz almıştım...Yemin ederim arkadaşlar...
|
Alıntı:
|
Sekoooo konu kapanıyor gibi sen kaşıyorsun...Abi başka başlık altında yazda inanalım.. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: .Bende zeytinle sabah sazan yakalamıştım...(Selim abi buda varmı menüde yoksa.Varsa özelden yazışalım..Buraya yazma abi kapak yiyoruz..)
Mufi abi(Abi yazmışım daha önceki mesajlarımda sonra yaşın kaybolmuş imza kısmında yada ben sarhoştum herhalde) bu akşam ortalıkta bir alkol kokusu var.Bende dedimki alayım kahvemi oturayım foruma keyifli keyifli...Vay be olmuyor birasız..Yediniz beni... |
Yok Sami tulumpeyniri olayını tatlı suda hiç duymadım.
|
Bizim anıl anlatır ama ben ondan önce anlatayım.
Sahilevleri açıklarında avlanıyorlar kimse balık tutamıyor sıkıntıdan içkiye vuruyorlar. Bizim bu anılın babasının aklına sülünezin üstüne şarap dökmek geliyo ve şarabı döküyo at çek izmarit yapıyo diğerlerinde tık yokken o izmaritleri götürüyo şimdi diyceksiniz ki izmarit ne olacak oda balık mı ama koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler buda o hesap. Birde başka bir seferde çeşmealtı açıkları hekim adası yakınlarında avlanırlarken iğneye sosis takmışlar ve izmarit yakalamışlar ama sülüneze iri karagöz geldiğinden dolayı sosisi pek tutmamışlar. |
peynir muhabbeti
şaka bi tarafa eski kaşar ile İstanbul denizinde ispari çok tuttum..lakin pahalıya geliyor..denemeyin derim...
mufi |
Alıntı:
|
Tüm mesajlardaki sözlerin özü şu;Sen kiraza devam et Serkan biz bile nelerle balık tuttuk ne varyasyonlar yaptık...
Çok sağolun arkadaşlar devam edeceğim... ;) |
balık yemi
evet arkadaşlar işin özü demekki şöyle oluyor..
1-peynir sınıfı:kaşar+tulum+beyaz peynir 2-sebzeler:kara lahana+kereviz+salata 3-meyveler:kiraz+çilek+elma. kim tutar bizim RASTGELSİN balıkçılarını.. lakin yemi yiyipte iğneye takılmayan balıklarıda düşünmek lazım.. mide fesatından zavallılar ööle giderler. :'( :'( |
Alıntı:
|
Bilgehan Bey de yazmış Allahtan...Oku Sami... :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Açlik Sofuluğu Bozar
Alıntı:
SERKANCIM YALNIZ DEĞİLSİN Daha ben buraya üzüm,karpuz ve kavun kabuklarınnda yem olarak kulanılacağını yazmadım ;) |
Foçada balık sepetlerinin içine karpuz parçaları koyuyorlar diyeceğim Sami zıplayacak yine...Adamlar kefal yakalıyorlardı...Yok yok demeyeyim...
|
Abi şu konuyu başka başlıkla açında rahat rahat sallayın...Burada inanmazlar....İlginç Yemler diye....
Ben kavun biliyordum ....... :deli: :deli: :deli: |
Alıntı:
|
Yaw abilerim öyle güzel resimleri yayımlayın lütfen insanın gelesi geliyor öyle.Yeni Ev aldık bankaya borç var, böyle güzel yerlere gidesim geliyor fekat konaklama pahalı geliyor.
|
Alıntı:
|
Kiraz, kaşar, tulum peyniri, dut bakın daha ne ilginç yemler kullanılıyormuş... Ciklete dikkat...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ykında şöyle bir forum sitesi ve tek sahibi üyesi olur.... :deli:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] k../ |
Bak bu iyi fikir... :deli: :deli: :deli:
|
Yeniden okudum çoğu yazılanı unutmuşum...ne güzel muhabbetlermiş...yüzümde bu yazınınmı yoksa alkolünmü verdiği bir tebessümle okudum...
|
Yok yok sadece benim oltaya kiraz takarken sana yakalanış anımdaki halimi hatıramışındır hepsi bu...Bilirim ben seni neyin güldüreceğini... :hıııı: :hıııı: :hıııı:
|
Alıntı:
|
Amanda aman amanda aman kimler yazı yazmış ta kimler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 06:20. |