![]() |
Alıntı:
sevgilerimle |
Alıntı:
Herşey hoş güzelde dostum eksik birşey var biliyormusun ne?:) Tabiki seeeeeeeen:) sevgilerimle dostum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
o kırmızı gül tekneden deyil mehmet kıyıdan gelen 580 gr lık fangri mercan:Dgüller sana ve fatih(zuzu) ait ben gülü dalında severim :Delime diken batsın o dikenlerde senin dediğin diken olsun:) güzel katılımın için çok teşekkür ederim :) |
Alıntı:
|
Hasan abi imrenmek derken uzun zamandır denizin yanına yaklaşamıyorum imkanlar el vermiyor iyi temennilerin içinde teşekkürler ama sen varken daha irileri bize gelmez hepsini sen alıyorsun çünkü:)
|
Alıntı:
neyse ufuk kardeşim bunlar tabi bir şakadan ibaret belliki işlerin yoğun :)ama iş olsun keyif nasıl olsa yapılır;) sevgiler kardeşim :) |
tebrikler hasan kardeşim avların daimi bereketli ve keyif içinde geçsin
|
Alıntı:
|
Ellerinize sağlık Hasan bey.Zamanlama harika.Aslında geçen seneye göre Zeytinler'e daha 15-20 gün var diyorduk ama bu sene biraz erken başlamış.Sizde maaşallah fırsatı kaçırmamışsınız.Tebrik ederim.Hepsi çok yakışıklı ama Fangri'ye bittim valla.
|
Alıntı:
|
merhabalar hasan abi çok muhteşem bir av olmuş elinize sağlık ben geçirdiğim kaza yüzünden hala yürüyemediğim için organizasyonunuza katılamadım ama orada olmayı çok isterdim enişteme sizden bahsedince helede avlağınızdaki paşaların resimlerini görünce tutturdu adresi alda oraya gidelimdiye:)bende eğer benide götürürsen rica eder öğrenirim dedim tekerlekli sandalyemide ayarladım eğer bana çamdibinden nasıl gideceğimi tarif edebilirseniz 1 seneden beri yatmaktan gidemediğim balık avlamaya gidebileceğim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
|
hasan abi göstermişsin ustalığını
|
Alıntı:
yalnız gidecek olduğunuz yer sana ne kadar uygun olur bilemem ama ben senin için seve seve tarif edebilirim hatta madem çamdibindesin hem seni ziyaret eder hemde daha detaylı tarif ederim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sana söz mehmet kardeşim güzel bir günde PAŞA TEAM ile birlikte balık avı yapacaksın :) sevgilerimle kardeşim |
Offff diyorum Hasan abi,
keşke hiç bakmasaydım bu resimlere. ayakta alkışlıyorum ustacım,tebrikler. |
abi valla süpersiniz tbrkler valla,zeytinlerin neresi orası?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sizlerle tanışmak isterim doğrusu ustacım, çokta mutlu olurum. saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan bey süper av olmuş ... tebrikler valla, bileene kuvvet:deli:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şahane olmuş elinize sağlık midenize kuvvet :) 5-6 senedir balığa çıkıyorum ortalam 2 haftada bir, daha bi tane bunlardan yakalayamadım :)) İnşallah daha bereketli avlara
|
tebrikler hasan abi. nazar değmesin maşallah.her hafta merakla paylaşımlarını takip ediyorum.malum her zaman balığa çıkamıyorum. sayenizde hasret gideriyoruz, saygılarımla.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hasan abi tebrik ederim .çok güzel balık bunlar valla bende bu günleri görecekmiyim .48 saat uykusuz kalmaya razıyım yeterki böyle avlarım olsun paylaşımın için teşekkür ederim:helal::):helal:
|
Alıntı:
çok teşekkür ediyorum tabiki yaparsın neden yapmacaksınki;)sadece sabır bu arada imza ayarlarını yaparsan hitap şeklinde kimse hata yapmaz sevgiler sanada nasip olur inşallah |
hasan abı balıklar harıka ya:)
|
Saat 12:58. |