RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   !!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6319)

akinyildiz81 27-12-2009 10:20

harika video elinize sağlık.

Hasan BALIKÇI 27-12-2009 19:25

[/b]
Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 68148)
Hasoooo :) sen bana karada, ben sana teknede avlanmayı öğretelim mi ? :).. zaten seni tekneye çıkarmadan bırakmıyacağım kısmetse..

adnan abi ben sana karada balık tutmayı öğrettim aslanlar gibi pşanıda çektirdim ama sen malesef bana bir ısparoz bile çektiremedin :D

kısmetse dediğin gibi ben senle o tekneye bir sebepten çıkmam oda balık tutmayı bırakmaman için :D

canım abim :)

Hasan BALIKÇI 27-12-2009 19:27

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 68153)
hasan abiciğim videonu seyretmemek için çok uğraştım:) ama ensonunda dayanamayıp seyrettim ve mest oldum gene balık tutma krizlerim tuttu:)
abi ellerine sağlık ne muhteşem bir av olmuş öyle bunları seyrettikçe sizinle ava çıkmak için sabırsızlanıyorum.

neden seyretmicekmişsin mehmet kardeşim :)seyredersen azmin artar ;)merak etme bu videolarda sende olacaksın sadece zaman ve hava şartları el versin gör bak ;)

Hasan BALIKÇI 27-12-2009 19:29

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 68230)
harika video elinize sağlık.

çok sağol akın kardeşim :)dilerim bu güzel görüntülerle sizleride seyrederiz ;):)

kaptankarabulut 27-12-2009 20:09

Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın...

Hasan BALIKÇI 27-12-2009 20:29

[quote=kaptankarabulut;68263]Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın..

Çok sağol Süleyman abi dediğin gibi eskiden güzelbahçede inciraltı çakal burnunda bunlardan çok çıkıyordu o günleri özlememek mümkün deyil:)

ne bileyim süleyman abi kıyı benim için çok daha güzel sanırım kıyıda gezmek doğayla birlikte olmak ateşimi yakıp çayımı demleyip dostlarımla abilerimle kardeşlerimle sohbet etmek benim böylesi hoşuma gidiyor:)
tekne tabiki güzel olur herzaman bereketli olur sanırım hareketler kısıtlı oluyor ama asla tekneden demiyorum bellimi olur bakarsınız bende sizle balığa çıkarım :)
üstelik bide bende botta var :D

Anıl ÜNALAN 28-12-2009 01:24

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 68264)
Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 68263)
Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın..

Çok sağol Süleyman abi dediğin gibi eskiden güzelbahçede inciraltı çakal burnunda bunlardan çok çıkıyordu o günleri özlememek mümkün deyil:)

ne bileyim süleyman abi kıyı benim için çok daha güzel sanırım kıyıda gezmek doğayla birlikte olmak ateşimi yakıp çayımı demleyip dostlarımla abilerimle kardeşlerimle sohbet etmek benim böylesi hoşuma gidiyor:)
tekne tabiki güzel olur herzaman bereketli olur sanırım hareketler kısıtlı oluyor ama asla tekneden demiyorum bellimi olur bakarsınız bende sizle balığa çıkarım :)
üstelik bide bende botta var :D

Hasom balık tutamıcam diye korkuyorum demiyosun da hareket rahatlığı edemiyorum diyosun :) sen gel biz sana teknede mangalda yakarız istiyosan halayda çekeriz :)

kaptankarabulut 28-12-2009 06:44

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 68281)
Hasom balık tutamıcam diye korkuyorum demiyosun da hareket rahatlığı edemiyorum diyosun :) sen gel biz sana teknede mangalda yakarız istiyosan halayda çekeriz :)

ya Anıl mangal yakmayı ehh belki... zor ama. iki balıklık küçük bi mangal yakabil sin.... amaaa halay deyince o zor bee.. ama neyse sizin teknede mangal yaparız, benimkinde halay çekeriz.olur dimi..:D :D

Anıl ÜNALAN 28-12-2009 12:20

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 68283)
ya Anıl mangal yakmayı ehh belki... zor ama. iki balıklık küçük bi mangal yakabil sin.... amaaa halay deyince o zor bee.. ama neyse sizin teknede mangal yaparız, benimkinde halay çekeriz.olur dimi..:D :D

Hasan abim gelsin ben küpeçtelerden ateş bile yakarım :D o bizim için zamanında az şeyler yapmadı be abi :)

Gel hasom gel dön dolaş yine gel :)

Hasan BALIKÇI 29-12-2009 21:35

[/b]
Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 68281)

anılım bundan zerre kadar kuşkum yok :)dediğin gibi ya balık tutamazsam işte o zaman ne olur :D
gaz verme bana anıl ben gazla çalışmıyom canım kardeşim beni tanırsın gaz oldumu stop ediyom :)

Hasan BALIKÇI 29-12-2009 21:37

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 68283)

süleyman abi yerimiz dar olsun ama yüreklerimiz geniş olsun biz halayı şamrelde bile çekeriz iş halayda kalsın :);)

Saat 20:45.