![]() |
Alıntı:
|
ellerine sağlık hasan abi.ustalık ve hocalık bir arada.teşekkür ederim.herdaim rastgele
|
hasan abicim yer için teşekkürler cev reyede duyarlı oluduğun için herkez senin gibi olsun yeter paylaşım için teşekkürler hep böyle balıklar yakalarsın inşallah sana hep rasgele?
|
Ellerine sağlık Hasan ,paylaşım için teşekkürler ..
|
Hasan iyi balık yapan yerleri biliyorsun.Paylaşıma teşekkür..
|
herkese selamlar,
2009 eylül de ingiliz burnunda bir misafirim olmuştu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] not:ilk defa resim yüklüyorum.umarım hata olmamıştır. |
Alıntı:
|
Mutlu abi ah o misafirler ahh ömrümüzü tükettiler valla.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hasan abi çok güzel av olmus,ben de en kısa zamanda ingiliz burnunua gitmeyi düsünüyorum kullantığın takım hakkkında biraz bilgi verebilirmisin.
|
hasan abiiiiiiiiiiiah ah
|
bu hafta çakmaklı yolcusumuyuz
|
elinize emğinize sağlık ...
|
valla abi siteyi inceliyorumda senin paylaşımlarını gördüm süper gerçekten
|
selam aleyküm
izmir aliağdan katılıyorum.herkeze selamlar
|
ben siteye yeni üye oldum ve senin iletilerini izlerken büyülendim halil abi.balık sevdası bende aldı başını gidiyor ama yer yordam bilmediğimizden genellikle tekne ile açılıyoruz.senin gibi ustadlar sayesinde yeni yerller allah nasip ederse koca koca balıklar tutacaz gibi :)
|
hasan abim çokkk teşekkürler avlaklarından foça en çok burayı beğendimmmmm inşallah buraya beraber gitmek nasip olurr :):):):):)
|
İşte burası bizm foçaaa :
|
üstad paylaşımın için teşekürler sende olmasan ne yaparız foçada yer bulamıyordum teşekür ederim nezaman istersen org yapalım
|
ustam emegine saglık çok güzel olmus... foca da nerde avlanabilirim.ve hangi takımlarla gitmekte fayda görürüm .. deneyiminden faydlansm uygun olurmu
|
Herkese selamlar.Uzun zamandan beri balığa çıkamıyorum ama Hasan abimin konularını sürekli takipemeye çalışıyorum .Gerek yaptıkları avlar gerekse avlanırken doğaya olan saygısı beni hep etkilemiştir.Birçok kişinin yapmadığı avlak tarifleride çak ayrı birşey.Bizde bu bilgilerden yararlanarak karareise gitmeye karar vermiştik ama arabası olan arkadasımızın gelemem durumu oldu ve şu anda sadece toplu ulaşım araçlarıyla bi avlağa gitmemiz gerekiyor.Ben şu anda foçadaki deniz fenerinin oradaki avlakta karar kıldım fakat birkaç sorum olacak.Burada kamp kurabilirmiyiz çadırımz var ve ortalık nasıldır kampkurmaya uygunmu guvenli bir yermi.Birde ne tür balıklar çıkıyo gördüğüm kadarıyla kumluk alan da var gibi eğer yanlış düşünüyorsam düzeltin beni.Hasan bey eğer bu gibi konularda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.İş stresinden uzaklaşıp birazda olsa güzel vakit ve güzel bir av yapmak istiyorum saygılar sağlıklı günler.
|
Deniz fenerinin orası pek tekin değil belki çupir alırsınız şansınıza oltanız çok kopar . :( siz en iyisi bolcaa boru kurdu ve madya ile birda mamun ile eski foça devlet hastanesi(reha midilli) oralarda olan sahilde(kumluk) da avlanın :D mırmır garanti..
|
elinize sağlık usta. Sağlık sıhhat iyidir inşallah
|
Alıntı:
|
Saat 03:05. |