![]() |
Sülayman abi, aynen dediğin gibi Pazar günü Urla'nın bütün balık yapan yerleri kurumuştu. Ben gezerken bir izmarit sürüsü bulup (son görüştüğümüz yer) orada kovamı doldurdum. Sonra denize girerek günü noktaladım. Bir iskorpitten de nasibimi aldım :)
|
Alıntı:
|
fotoğraf görmek istiyorum palamutlarla ilgili :)
|
tamam tamam bi aksilik olmazsa bu akşam koyarım...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Süleyman abicim senin tam olarak nerelerde avlandığını bir türlü anlayamadım. Bir çay içmeye uğrayım diyorum :D :D |
Salih reis,benim avlak bölgelerim: pita, pita fenerinin alt tarafları alman bandozu zaman zaman pınarlı adası alt tarafı veya hastane adası arkası ve yine zaman zaman da çiçek adası hekime bakan taraflarında. Telefon numaranızı bilsem sizi arar daha iyi tarif ederdim. Ama isterseniz siz arayın birazcıkta olsa sohbetin belini kırarız.:D :D
Denizdeyken ararsanda sen gelmeden çayın altını yakar sen gelene kadar demlenmiş olur.:D :D Ne zaman isterseniz beklerim her daim... |
Alıntı:
Süleyman abicim sana %100 katılıyorum. :helal::helal: Bu arada gün içinde seni arayacağım abicim, rastgele :) |
valla ne güzel hergün balık yapıyorsun.biz evde pinekliyoruz.
|
Alıntı:
|
Süleyman abi bugün saat 16 sularında güzelbahçe üzerinde şimşekler çakıyordu inşallah kaptanım denizde değildir diye dua ettim arkasından gün batısından koyverdi hava baktım az önce rapor yazdın bugüne uskumruları almışsın sevindim hem kötü havada denizde olmadığından hem uskumrular için.
|
Süleyman abi döktürmüşsün yine keşke gelseydim bende evde yattım bütün gün : )
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hani bi insan bu kadar mı özlenir... Süleyman kaptanım nasılsın? Çay yapsan da içsek keşke.. Samsun deniz kenarı falan ama ne balık tutan var, ne açılmış bi tekne.. hayretler içindeyim desem yeridir... ahhh İzmir gibisi var mı....Kaptanım kendine çok iyi bak...
|
Alıntı:
|
Saat 18:21. |