RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7197)

Hasan BALIKÇI 14-03-2010 20:18

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 76967)
Ben balık oltası getirmeyecem Hasan abi.Ne balık tuttun yarısı benim:)

Kamil biladerim hele o gün gelsin :)tamam tuttuklarımın yarısı senin olsun olmasınada ya sen benden fazla tutarsan ?:Dbiliyosun geçen sefer ben orda kaya balığı bile tutamadım :Pgel en iyisi anlaşalım tuttuklarımız ortak olsun ;):D:D

Hasan BALIKÇI 14-03-2010 20:20

Alıntı:

kekeme tafarından gönderildi (Mesaj 76976)
inşallah bir manidarlıgımız çıkmaz.organizasyona iştirak ederiz.

inşallah dediğin gibi olur :)bizlerde sizleri tanımak istiyoruz ;)

uzun zamandır rastgelsin sitemizde yazmaktasınız mümkünse imza ayarlarınızıda yaparsanız organizasyon öncesi daha iyi tanır ve hitap şeklimizde kusur olmaz ;)

teşekürler

delvel 14-03-2010 21:44

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 76981)
Kamil biladerim hele o gün gelsin :)tamam tuttuklarımın yarısı senin olsun olmasınada ya sen benden fazla tutarsan ?:Dbiliyosun geçen sefer ben orda kaya balığı bile tutamadım :Pgel en iyisi anlaşalım tuttuklarımız ortak olsun ;):D:D

biri kayabalığımı dedi:D
hasan abi siz tutun ben orda ilgilenirim ayak üstü nevalelerle:D

Hasan BALIKÇI 14-03-2010 22:16

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 76997)
biri kayabalığımı dedi:d
hasan abi siz tutun ben orda ilgilenirim ayak üstü nevalelerle:d

ilgilenmezsen ben seni antalyaya güzel yollarım merak etme :)

Kamil ESEN 15-03-2010 08:49

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 76981)

Tamam anlaştık.:rolleyes:

Hasan BALIKÇI 15-03-2010 19:18

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 77040)
Tamam anlaştık.:rolleyes:

senet imzalayalımmı:D:D:D

adolomorola 15-03-2010 20:12

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 77220)
senet imzalayalımmı:D:D:D

Sen geçen gün bana ben olta atmayacağım org'ta demedinmi ?
Gelen arkadaşlarla ilgilencem dedinya :):(

Hasan BALIKÇI 16-03-2010 21:58

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 77246)
Sen geçen gün bana ben olta atmayacağım org'ta demedinmi ?
Gelen arkadaşlarla ilgilencem dedinya :):(

:D:D:Devet dedim öner im yine geçen seferki gibi oltalar suda durur :Dsonuç bi kaya balığı bile tutamam.ama kamil hoca tutar ;)ortakızyaaaaa :D:D o tutçak ben paylaşıcam anlarsınyaaaaaa :D:D:D:Distersen gel senlede ortak olalım :D:D:D

delvel 16-03-2010 22:22

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 77008)
ilgilenmezsen ben seni antalyaya güzel yollarım merak etme :)

abi gelince beni bi okuyup üflesene:)
çaresiz fotoğraf karelerinde cıkmayalım:D

Hasan BALIKÇI 16-03-2010 23:23

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 77361)
abi gelince beni bi okuyup üflesene:)
çaresiz fotoğraf karelerinde cıkmayalım:D

ben senin o resmini aslında buraya yüklerdim veli kardeşimde :D:Dherkes sana yardım kampanyası açar diye düşündüm o yüzden o fotoğrafını ben buraya yüklemicem.:D:D

neden dersen imzanın üstündeki yazıya bak ;):hıııı:

ukg79 17-03-2010 09:35

Hasan abi organizasyon müthiş büyük olacak herhalde.Bende tüm site arkadaşları gibi ve özellikle Kamil hocamız kadar çevreye duyarlı bir kişi olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum.Sizdende öğreneceğim çok şeyler olduğuna inanıyorum.Unutmadan hazır sizde fotoğraf arşivinde bakır bir cezveyle köz üzerinde Türk kahvesi pişiriyordunuz.O cezveyle benim dükkanda kendi hazırladığım taze çekilmiş kahve taneciklerini buluştursak diyordum,nasıl olur bize kahve pişirirmisin.......DİLGE KURUKAHVE ve BAHARAT, M A N İ S A ' D A N S E V G İ L E R L E.........;););););););););););););););)

Erhan ÇUKURLU 17-03-2010 13:38

Hasan abi gerçekten çok güzel yer ve sizden kötü bir organizasyon beklenemez inşallah 24 Nisan'da allah nasip ederse orada güzel bir av geçireceğiz 24 Nisanı beklemek zor olacak..

ibrahimsepetçi 17-03-2010 15:19

tüm aileyle buluşmak ve keyif veren dostluğunuzu paylaşmak umuduyla.ALLAH(CC)nasip kısmet ederse görüşmek dileğiyle.SEVGİLER.SAYGILAR HEPİNİZE.herdaim rastgele.

Mehmet BODUROĞLU 17-03-2010 19:12

Taze taze Karareis manzarası :)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Mehmet BODUROĞLU 17-03-2010 19:14

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 77394)
Hasan abi organizasyon müthiş büyük olacak herhalde.Bende tüm site arkadaşları gibi ve özellikle Kamil hocamız kadar çevreye duyarlı bir kişi olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum.Sizdende öğreneceğim çok şeyler olduğuna inanıyorum.Unutmadan hazır sizde fotoğraf arşivinde bakır bir cezveyle köz üzerinde Türk kahvesi pişiriyordunuz.O cezveyle benim dükkanda kendi hazırladığım taze çekilmiş kahve taneciklerini buluştursak diyordum,nasıl olur bize kahve pişirirmisin.......DİLGE KURUKAHVE ve BAHARAT, M A N İ S A ' D A N S E V G İ L E R L E.........;););););););););););););););)

eee Ulaş sen arandın.
Evet arkadaşlar kahve sponsorumuz Ulaş arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz şimdiden :D:D

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:09

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 77394)

Ulaş kardeşim birtek cezve yetermiki baksana öyle güzel öyle coşkulu olacakki sanırım cezve deyil cezveler diyelim en az 10 cezve bizi paklar :Don cezve deyil yirmi cezvede olur hemde seve seve ;)

hele o güne üç hafta kalsın herşeyi düşüneceğiz.:) hepimizin rahat ve düzenli keyifli bir organizasyona ihtiyacımız var :)

izmirdende çooook selamlar :)

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:11

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 77422)
tüm aileyle buluşmak ve keyif veren dostluğunuzu paylaşmak umuduyla.ALLAH(CC)nasip kısmet ederse görüşmek dileğiyle.SEVGİLER.SAYGILAR HEPİNİZE.herdaim rastgele.

çok sağol ibrahim biladerim :)esas keyif verecek olan dostluğunuz ve samimiyetiniz:)24 nisanda görüşmek üzere :)

Hasan BALIKÇI 17-03-2010 22:13

Alıntı:

Erhan ÇUKURLU tafarından gönderildi (Mesaj 77412)
Hasan abi gerçekten çok güzel yer ve sizden kötü bir organizasyon beklenemez inşallah 24 Nisan'da allah nasip ederse orada güzel bir av geçireceğiz 24 Nisanı beklemek zor olacak..

evet erhan kardeşim dediğin gibi çok güzel yer :)sizin gibi güzel kardeşlerim ve dostlarımla orada olmak olta atmak çok daha güzel olacaktır :)zaten sana benim bir borcum var ;)o gün olur o merak etme :)

ibrahimz35 17-03-2010 22:27

Hasan Abi, seninle daha önce tanıştık. Yidik içtik ama balık yakalayamamıştık.
Bu sefer güzel bir gün olacak sohbet muhapbet ve bol bol balık yakalayacağız...
Tüm dostlarla tanışma imkanımızda olacak.
İnşallah havada güzel olur hem piknik yaparız hem balık tutarız...

Hasan BALIKÇI 19-03-2010 21:17

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 77504)
Hasan Abi, seninle daha önce tanıştık. Yidik içtik ama balık yakalayamamıştık.
Bu sefer güzel bir gün olacak sohbet muhapbet ve bol bol balık yakalayacağız...
Tüm dostlarla tanışma imkanımızda olacak.
İnşallah havada güzel olur hem piknik yaparız hem balık tutarız...

bu defa nasip olursa balıkta tutarız sohbette ederiz yeni yüzlerde tanırız :)

CEMAKO 25-03-2010 20:51

Arkadaşlar merhaba
ismim cem çeliker 1975 doğumluyum
öncelikle bu organizasyonun ayarlanmasında öncülük eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben bu yere nasıl gidilir bilmiyorum tarif alabilirsek diğer bilmeyen arkadaşlar için de iyi olur; biz eşlerimizi ve çocuklarımıza da getirmek istiyoruz bu konuda bir kısıtlama var mıdır? Ulaşım, yemek, yem için bir organizasyon düşünüyormusunuz yoksa herkes kendi imkanları ile mi karşılamasını düşünüyorsunuz. Bu konuda yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla
cem çeliker

adolomorola 25-03-2010 22:58

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 78495)
Arkadaşlar merhaba
öncelikle bu organizasyonun ayarlanmasında öncülük eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben bu yere nasıl gidilir bilmiyorum tarif alabilirsek diğer bilmeyen arkadaşlar için de iyi olur; biz eşlerimizi ve çocuklarımıza da getirmek istiyoruz bu konuda bir kısıtlama var mıdır? Ulaşım, yemek, yem için bir organizasyon düşünüyormusunuz yoksa herkes kendi imkanları ile mi karşılamasını düşünüyorsunuz. Bu konuda yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla
cem çeliker

Cem yol için ayrıntılı bir rapor hazırlanacak
Eş ve çocuklarla tabiyki gelebilirsin çünki biz bir aileyiz ve böyle etkinliklerlede sanal ortamdaki birlikteliğimizi real ortama taşımış olacağız.
daha tedaylı bilgiler tabiyki yönetici arkadaşlar bildirecektir ...;)

Hasan BALIKÇI 26-03-2010 19:12

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 78495)
Arkadaşlar merhaba
Saygılarımla
cem çeliker

cem kardeşim pazartesi günü herşey detaylı biçimde açıklanacak :)katılıma görede şahsi araba harici otobüs tutulabilir:)yem vs gibi herşeyi dahada net açıklayacağız ;)
aile ile katılım dahada güzel olacaktır :)bende ailece gelmeyi düşünüyorum ;)

teşekkür ederiz:)

Anıl ÜNALAN 27-03-2010 04:26

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 78540)
cem kardeşim pazartesi günü herşey detaylı biçimde açıklanacak :)katılıma görede şahsi araba harici otobüs tutulabilir:)yem vs gibi herşeyi dahada net açıklayacağız ;)
aile ile katılım dahada güzel olacaktır :)bende ailece gelmeyi düşünüyorum ;)

teşekkür ederiz:)

Pazartesi günü Hasan abimizin de dediği gibi ulaşımı nasıl sağlıyağımızın bilgisi sizlerle olucaktır. Bende en büyük ailem olan Rastgelsinle katılmayı düşünüyorum ;) Tüm aile orada olucağımızı düşünüyorum...

Saygılarımla...

delvel 27-03-2010 21:30

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 78564)
Pazartesi günü Hasan abimizin de dediği gibi ulaşımı nasıl sağlıyağımızın bilgisi sizlerle olucaktır. Bende en büyük ailem olan Rastgelsinle katılmayı düşünüyorum ;) Tüm aile orada olucağımızı düşünüyorum...

Saygılarımla...

anıl ben sana özel servis ayarladım:D vıp..

Saat 18:13.