![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Paylaşım için sağol Yağız abi.Sargozlar oldukça güzelmiş.Keyfini çıkartmışsın valla.Bende Foçada sargoz avlamaya bayılıyorum.Tüm aileye rastgelsin diyorum.:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Yağız tebrikler kardeşim :) Kerterizin hayırlı olsun,daha güzel boylarda denk gelir inşallah...Selamlar.
|
Yağız kardeşim kutlarım.Bazen insan hiç ummadığı yerde denk getiriyor balığı.Sargozlar çok güzel afiyet olsun.
|
Yağız hafta sonları kesmıyor sanırım, sargoz cennetıne gitmişsın tebrıkler , afiyet bal şeker olsun.
|
Tebrikler eeee bize de afiyet olsun demek kalıyor :)
|
Yağız kardeşim, kısa ve çok güzel bir av olmuş.
Ellerine sağlık afiyet olsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kanka bişey soracam kızma sen oltayı atarken sırtın denizemi bakıyodu yoksa karayamı bu çok önemli şayet sırtın denize bakıyosa kardeşim oltan senin balıkçı tezgahına düşmüş :deli::deli::deli::deli::deli:
her daim rastgele kankaaaaaa |
tebrikler guzel av olmus kısa zamanda
|
Yağız Abi nasip böyle birşey olsa gerek nasibin varmış almış 4 parça sargozu tebrik ederim.
|
tebrikler yağız abi sözün var banada tutturacan bunlardan :)
|
Yağızcığım tebrikler çok güzel ve iri balıklar tutmuşsun ama onlar sargoz değil sivriburun karagöz. paylaşımlarının daim olması dilerkerimle.
|
Yağız kardeşim tebrikler Ulu Önderimizin dediği gibi " Az zamanda çok ve büyük işler yaptık " misali , Kanımız soyumuz buna elverişli sende en güzel örneksin ;)
Saygılarımla |
Yağız cım ellerine sağlık ne güzel tabak gibi sargozlar çok da lezzetli olur mübarek afiyet olsun kardeşim.
|
Alıntı:
|
hasan abinin dediği gibi balığa giden yakalar gidemeyen de biz gibi okur yazarrr ha birde benim gibi balık pazarına gider öleeee aval avall boş gözlerle vitrindeki balıklara bakar sonra OFFFFF OFFFFFF der :):):):
yağız kardeşşş afiyet bal şeker olsun kardeşşş. |
Güzel sargozlar afiyet oldun avlarınız daim olsun
|
balıklar çok güzel.avlarınız daim olsun
|
Bundan sonraki avlarında bol olsun Yağız,forumun resimlerini yeni yeni incelemeye başladım resimleri yeni gördüm.Resimdeki güzeller sivriburuna benziyor diyecektimki belirtmişin zaten.Kendine iyi bak.
|
Saat 18:21. |