RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tatlı Su Balıkları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Yayın Balığı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=732)

balıkcı 24-04-2007 22:56

Alıntı:

ramazanuçar tafarından gönderildi
mümkünse benim tutacağın yayın 10 kg ı geçmesin.neme lazım biz balığı yakalayalım derken balık bizi yakalarsa vay halimize....

Yok yok bir şey yapmaz korkmayın en fazla kuyruğunla tokat atar:D bu büyüklükteki yayınla mücadele çok müthiş olur bana daha denk gelmedi bu büyüklükteki yayın ama tahmin ediyorum mücadeleyi,siz siz olun böyle bir ava giderken sakın normal misina falan düşünmeyin,kaliteli büyük makina veya çıkrık,kamış yüksek atarlı yayın için özel kamış,misina ise örgü ama en az 0,50mm olmalı,yoksa vay halinize,ne takım kalır ne misina....

aserkansatı 26-05-2007 20:22

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benim için ideal boy 2-3 kiloluklar...

igmsva 26-05-2007 20:27

üffff balığa değil ona sevgi ve hayretle bakana bayıldım. yamak yetişiyor valla......:D

aserkansatı 26-05-2007 20:30

Dikkat etmemiştim bakışına ...Hakikatten hayran olmuş kerata.Eee adına yakışsın canım.Tatlı sudan Arda,tuzlu sudan Deniz,adı Arda Deniz...Öyle bakmalı bence yamak....:D

igmsva 26-05-2007 20:32

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Dikkat etmemiştim bakışına ...Hakikatten hayran olmuş kerata.Eee adına yakışsın canım.Tatlı sudan Arda,tuzlu sudan Deniz,adı Arda Deniz...Öyle bakmalı bence yamak....:D

Allah bağışlasın kardeşim........iyi balıkçı yetişecek belli.:D

katiti 26-05-2007 20:33

Alıntı:

:helal: :helal: :helal:

Serkan Abi maşallah, önce oğlana, sonra ava tabii ki :D...

aserkansatı 26-05-2007 20:35

İkinizede teşekkür ederim arkadaşlar.Amin,umarım iyi bir insan ve iyi bir oltacı olur...

Wetblue 27-05-2007 08:01

Size Bir Resim Yeri Söyleyeceğim Yolu Düşen Baksin Diye. çünki Belki Rekor Bizde Ama Farkinda Değiliz. Edirne Keşanda Altinyazi Göleti "isimde Hata Olabilir " Nde Bir Kooparatif Var. Dernek Odasinda Bir Yayin Resmi Asiliydi. Manda Yavrusu Kadar Di Derler Bana Sorarsaniz Bir Devasa Yayinki Görmek Lazim.

Güzel bir örnek:

gecen ay almanyanin ren nehrinde yakalanan bu yayin baligi tam 102 kilo ve 2,30 metre. oltayla yakalanan en büyük yayin.yem icin 2 kiloluk sazan kullanilmis.

rüzgar2 27-05-2007 22:32

benim yayın rekorum birayla ve muhabbetle orantılı olarak 3.5 kilo ile 4.5 kilo arasında değişiyor....

serkanın gösterdiği balığı ben gördüm hiç bu kadar büyük değildi ...aşağı yukarı 1.200 lük balık bu hale nasıl gelmiş....:deli:

aserkansatı 28-05-2007 21:34

Benim hocamın adı Selim...O yüzden büyüdü o balık...Tekniği bilmek lazım...:D :D :D

aserkansatı 28-05-2007 21:55

Bu arada Selim, hadi artık kardeşim.Sessiz sedasız gittin.Sensiz olmaz bu site.Hadi lütfen bi şeyler yaz artık...

katiti 28-05-2007 22:02

Alıntı:

Bu arada Selim, hadi artık kardeşim.Sessiz sedasız gittin.Sensiz olmaz bu site.Hadi lütfen bi şeyler yaz artık...

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Kesinlikle katılıyorum :)...

igmsva 28-05-2007 22:05

Alıntı:

al bendende o kadar, hadi artık be abi özledik seni.........

rüzgar2 29-05-2007 10:06

Selim abi şu fotoğraflarda 200 gr gelen balığı nasıl 2 kilo yapıyorsun şunun tekniğini bir anlatsana...

genc balıkcı tunahan 06-07-2007 19:45

babam bunun 24 kglığını yakalamıştı resmi var ama fotoğraf makinesi bulanık çıkartıyo o yüzden resmini ekleyemiyorum

lambukas 06-07-2007 20:08

çeyrek öküz dedikleri bu olsa gerek...:) pehhh.. gerçekten gece avında tekneyle avladığımı düsünemiyorum.....:)

genc balıkcı tunahan 06-07-2007 20:55

Alıntı:

lambukas tafarından gönderildi
çeyrek öküz dedikleri bu olsa gerek...:) pehhh.. gerçekten gece avında tekneyle avladığımı düsünemiyorum.....:)

bi düşünür müsün selçuk abi 24 kglık bir yayın elinde 60 lık misina vayyy oltana takıldı offf be o an babamın yerinde olmak isterdim!!!
rastgele

Saat 08:18.