![]() |
Bu güzel avada bu güzellikte bir anlatım yakışırdı zaten.Tebrik ederim Öner.Harika bir av olmuş.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
ama nasip deyip beklersen biraz zor tabi nasipini aramak lazım...;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende istiyorum hep birlikte şöyle güzel bir bakalım ya nasip org kadar olmazsa org sonrası mutlaka denk getiririz şöyle güzel bir hafta sonu inşallah..;) Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha güzelleri sizlere nasip olması dileğiyle..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende acemi olmak istiyorum :dans: |
Alıntı:
|
Tebrikler dostlar,bu güzellikler daim olsun inşallah.
|
Öner abi bu harika anlatımın için teşekkürler... Balıkların maşallahı var maşallahı ..... Av mahaline dahil olamadık paşa team olarak biliyorsunuz malum sınavımız vardı.... ama dayanamadık bi şekilde çok şükür yanınıza geldik.... Çayımızı içtik sohbet desen zaten her zaman yanyanayız.... ama kısmetse şöyle paşa team in namına yakışır güzel bir ava hep birlikte imzamızı atarız...sağlıkla kal abicim....
Hasan abicim biz her zaman yaşıyoruz çok şükür yanyana geldiğimizde yağızı ve seni aldığınız trofelerden dolayı tebrik ederim... Yalnız şaka maka abi yağız baya baya artık fangrici oldu.... kıyıdan fangri çekiyor ....Paşa team in fangri ustası oldu vesselam.... hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim..... inşallah yakın zamanda yanyana bir av gerçekleştiririz.... |
Alıntı:
|
Hasan abi harikalar yaratmissiniz ve cok keyifli bir gun gecirmissiniz dostlarinizla...imrenmemek elde degil dogrusu :)
aviniz ve dostlugunuz daim olsun...harikasiniz |
öner abi inşallah ama paşa timinlede tanışaçağım ve yeni dosluklar kuracağım için balık bağane inşallah kalıçı dosluklar olucak ama ustatlarımızlada nacizane kapışıcaz şimdiden sabırsız lanıyorum rastgelsin
|
tebrikler güzel bir gün gecirmişsınız .allah daim etsin
|
avlarınız daim olsun
|
Alıntı:
misafirim ağırdı ;)taaa manisadan kalkıp gelmişti :)inşallah böyle güzel birliktelikleri beraberde yaşarız :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Öner, hasoyu iyi yakalamışsın bu hafta çok sessız kımsecikler gitmez 24-25nısana bilenıyor diye düşünürken kaçmışsınız tebrıkler helal olsun, eskı mekanda balıklar büyümüş hasoooo yağız, haso, öner allah içinize sındırsın ellerınıze sağlık bu arada kişiliği ile tartışılmaz süleyman abi harikasın .. büyük avda kısmetse hep beraberız.
|
Alıntı:
sen tekneye tekneye ısparozlarda büyümüş.:D adnan abiiii organizasyonda benim oltalara bakarmısın ;) |
Alıntı:
|
deyzeoğlu balıklar güzelmiş şansın hep böyle olsun
|
Alıntı:
Bu kadar beden koparmanıza çok şaşırdım doğrusu Organizasyon yapacagımız yerde hiç takılmıyor keşke oraya olta atsaydınız hep en azından yiyecek balığınızı kesin yakalardınız neyse her şey nasip en azından stresinin atmışsınız ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasooooo isparozlara yem etme beniiii :) :).
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
anlıcan benim anlattıklarımla birileri balık tutup mutlu oluyorsa işte o zaman ben o kişidende çok mutlu oluyorum :) sağol yeğenim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ÖNER abim bu güzel avı senınle paylasmak orada o muhabbetlerı etmek ayrı bır zevktı. eee her zamanki gibi balıksız donmedık yıne neselı keyıflı bır av oldu valla eeee bu avların devamı ılerıkı gunlerde devamı gelecek tabı abım en kısa zamanda tekrar beraber ava gıtmek dılegıyle abım
not dusmeden edemıcem abı baska turlu bır anlatım olamazdı bır harıka ogunu tekrar tekr ar yasadım valla abım ellerıne emegıne saglık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
DOĞANım valla orada ne zaman atsam ılk balığım FANGİRİ oldu kısmet işte keske ogun sınav olmasaydıda necatı abımle sende bızlerle olsaydın kardesım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 18:16. |