RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin 1. Tekne Org. Görselleri.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7744)

baracuda_35x 18-06-2010 00:05

güzel bir organizasyon olmuşuş tüm katılımçıları kutlarım :helal::helal:

Taygun KOCABIYIK 18-06-2010 04:01

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 87317)
güzel bir organizasyon olmuşuş tüm katılımçıları kutlarım :helal::helal:

Rıdvan abi Anıl'la sabah bir süpriz yaparsın çıkıp gelirsin diye beklemedik değil :)
İnşallah birdaha seni zorla getirticez :)

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 15:32

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87315)
hasan abi rastgelsin ailesinin denizli şubesi olarak yoğun şekilde uğraşıyorum. 2. tekne org. na denizliden 10 aile 20 kişi gelmeyi hedefliyorum gelirim de. bu sefer tekne hediye edersiniz artık:D:D:D bizim size duyduğumuz güven sizin bize karşı sevgi saygı ve misafir perverliğinizin ürünüdür. buradan süleyman abiye (KAPTAN KARABULUT) ve eşine bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum. bizi evinde misafir etti. hele akşamki karşılamaları ve rıhtımda ki balık partisi mükemmeldi çünkü samimiydiler içten gelerek kucakladılar bizi buradaki dostlarıma anlatıyorum inanın şaşkınlıktan donuyorlar.

bide ben işim olmadan yanınızda olsaydım.:'(ama birdahakinde sizi ben ağırlıcam kendi evimde :)
sana ben tekne hediye ederim tuncay sorun deyil senin istediğin tekne olsun :Dsöz bidahaki organizasyonda hediyen tekne :D

harun982 19-06-2010 07:45

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 87346)
bide ben işim olmadan yanınızda olsaydım.:'(ama birdahakinde sizi ben ağırlıcam kendi evimde :)
sana ben tekne hediye ederim tuncay sorun deyil senin istediğin tekne olsun :Dsöz bidahaki organizasyonda hediyen tekne :D

Tuncay abi tekneyi kaptın hadi gene iyisin :)

Taygun KOCABIYIK 19-06-2010 18:53

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87315)
hasan abi rastgelsin ailesinin denizli şubesi olarak yoğun şekilde uğraşıyorum. 2. tekne org. na denizliden 10 aile 20 kişi gelmeyi hedefliyorum gelirim de. bu sefer tekne hediye edersiniz artık:D:D:D bizim size duyduğumuz güven sizin bize karşı sevgi saygı ve misafir perverliğinizin ürünüdür. buradan süleyman abiye (KAPTAN KARABULUT) ve eşine bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum. bizi evinde misafir etti. hele akşamki karşılamaları ve rıhtımda ki balık partisi mükemmeldi çünkü samimiydiler içten gelerek kucakladılar bizi buradaki dostlarıma anlatıyorum inanın şaşkınlıktan donuyorlar.

Tuncay abi misafir nasibiyle gelir derlerdi inanmazdım.
Geçen hafta sizin geldiğiniz gün Anılla birlikte 5 kilo balık yakalamıştık aşağı yukarı. Bu hafta kimsede istavrit olmamış 3-5 balıkla dönmüşler hep geri. Bizde dün gece teknede yatıp sabah gün doğumuyla denize çıktık. Netice mi sadece 1 tane sarıkanat istavrit az önce oturup yedim, ağ atan bir balıkçı tanıdık vardı ondanda 2 sübye almıştım karnım doydu bu akşamlık :)

Fikret VARDAR 20-06-2010 00:02

bu organizasyona gelmek istiyordum ama gelemedim oysa çok güzel anlar kaçırmışım.hasan biladerim birdahakinde beni bana sormadan listelerine yaz.
herkesi kutlarım hepiniz var gücünüzle uğraştınız biliyorum görüyorum.
hasan senin özveri ile yaptığın herşey güzel oluyor:helal::helal::helal:bu kadar çok sevilmen bunun göstergesi.devamı gelecektir bekliyorum

umur45 20-06-2010 11:43

Güzel bir organizasyon olmuş, tüm katılan dostları kutlarım.Emeğinize sağlık...

baracuda_35x 20-06-2010 22:33

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87321)
Rıdvan abi Anıl'la sabah bir süpriz yaparsın çıkıp gelirsin diye beklemedik değil :)
İnşallah birdaha seni zorla getirticez :)

olaz değildi hani ne zamandır forumada bakmamıştım kısmet başka bir zamana inşallah :)

ADNAN 20-06-2010 22:56

Evet her zaman olduğu gibi kaçan balık büyük ve kiloluk olur:) ben de bu organızasyonu kaçırdım, epey büyük şeyler kaçırmışım ama ne kadar güzel ne kadar verımlı adımlar atılıyor bunu herkez anlamış sanırım, istanbul dan, denızlıden ve manısadan gelen arkadaşlarımız bu organızasyonun nerelere kadar buyuyeceğini anlatıyor, sitemızın ilk kurulduğu zamanları hatırlıyorumda 4 veya 5 kişi olduğumuzda sevınıyorduk 5 derken 10, oldu 10 derken 130 kışı olmuş sizlerı kutluyorum emeği geçen herkezi tebrık ediyorum ne kadar grur duysanız haklısınız videonun birinde rekor olduğunu söylüyor bir arkadaşımız gerçekten rekor olmuş inanın burada resimlerı ve videoları izlerken çok duygulandım HELAL OLSUN OLSUN HEPİNİZE demek geldı içimden HEPİNİZİ TEBRIK EDIYORUM .

musty 21-06-2010 11:14

çok güzel bir organizasyon olmuş gerçekten emeği geçen tüm büyüklere arkadaşlara ellerine kollarına sağlık fotoğraflar herşeyi anlatıyor açık ve net olarak sevinci mutluluğu avcılığı maşallah demek kalıyor bende orada olmak isterdim herşey kısmet emeğinize yüreğinize sağlık :):) sağlıcakla kalın :)

umman 06-07-2010 22:07

Vallahi kıskandım.Harika görüntüler.Muhteşem bir oranizasyon.Temmuz ayında İzmir'e gelicem tekrar bir organizason var mı acaba?

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 22:15

Alıntı:

umman tafarından gönderildi (Mesaj 88928)
Vallahi kıskandım.Harika görüntüler.Muhteşem bir oranizasyon.Temmuz ayında İzmir'e gelicem tekrar bir organizason var mı acaba?

şu an yakın bir zaman yok ama daha sonra olabilir :)forumu takip ederseniz mutlaka haberdar olursunuz.;)

ayrıca organizasyonumumuzu beğendiğiniz için teşekkürler :)

Tuncay GÜNAY 07-07-2010 13:20

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 87484)
Evet her zaman olduğu gibi kaçan balık büyük ve kiloluk olur:) ben de bu organızasyonu kaçırdım, epey büyük şeyler kaçırmışım ama ne kadar güzel ne kadar verımlı adımlar atılıyor bunu herkez anlamış sanırım, istanbul dan, denızlıden ve manısadan gelen arkadaşlarımız bu organızasyonun nerelere kadar buyuyeceğini anlatıyor, sitemızın ilk kurulduğu zamanları hatırlıyorumda 4 veya 5 kişi olduğumuzda sevınıyorduk 5 derken 10, oldu 10 derken 130 kışı olmuş sizlerı kutluyorum emeği geçen herkezi tebrık ediyorum ne kadar grur duysanız haklısınız videonun birinde rekor olduğunu söylüyor bir arkadaşımız gerçekten rekor olmuş inanın burada resimlerı ve videoları izlerken çok duygulandım HELAL OLSUN OLSUN HEPİNİZE demek geldı içimden HEPİNİZİ TEBRIK EDIYORUM .

yokk öyle kuru bir tebrikle geçiştiremessiniz sayın abimmm birdahaki org. ilk önce sizin gelmeniz gerekiyor. karpuzlarda sizden :D:D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK 07-07-2010 13:44

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88946)
yokk öyle kuru bir tebrikle geçiştiremessiniz sayın abimmm birdahaki org. ilk önce sizin gelmeniz gerekiyor. karpuzlarda sizden :D:D:D:D:D

Abi adamın bir bostanı komple kapatıp gelmesi lazım insaf :D

Tuncay GÜNAY 07-07-2010 13:53

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 88947)
Abi adamın bir bostanı komple kapatıp gelmesi lazım insaf :D

taygunum 2. tekne org. yapılana kadar piyasada karpuz mu kalır hiç. adnan abide sakız alırr :D:D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK 07-07-2010 14:19

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88949)
taygunum 2. tekne org. yapılana kadar piyasada karpuz mu kalır hiç. adnan abide sakız alırr :D:D:D:D:D

Karpuz kalmazsa kış kavunu var :D

Tuncay GÜNAY 07-07-2010 14:21

Alıntı:

imbat tafarından gönderildi (Mesaj 88953)
karpuz kalmazsa kış kavunu var :d

taygunum anlaşıldı istemem yan cebime koy olayı yani :d:d:d:d:d seni fırıldak seniii:d:d:d

Saat 07:17.