![]() |
bu gece için yayın yoktur arkadaşlar, yarın akşam görüşmek dileğiile ;)
|
Alıntı:
Neyse artık yarın affettirirsin kendini :D |
şu andan itibaran radyo yaynımız başlamıştır keyifli satler dilerim sevgilerimle ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Rıdvan,şu an yabancı parca mı çalıyor yani dğru adretemiyim diye sordum.
|
Tago, Anıl istavrilerde sırtıya atlamaya başladı sabah erken gelin....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekürler Cem, bizlere bu konularda yardımçı olursan sevinirim arkadaşlar ne den dinleyemiyorlar diye sevinirim saygılarımla ;) |
Rıdvan istek yapabilirmiyiz..?
|
Alıntı:
|
Evet dinliyorum.Baha dan bir parça çalarmısın.Yoksa Ebru dan aldırma gönül de olur;)
|
Alıntı:
|
keyifli saatler geçirdiğinizi umarım,01'00 de yaynımız sona erecektir sevgilerimle ;)
|
Sağol Rıdvan,sesimiz soluğumuz oldun;)
|
Alıntı:
şiir okumasını becerebiliyormuyuz ne dersin amatörce radyo yayını bu kadar işte |
Hani demişya maşuk;ben nasılım diye.Aşık ta ben sana öyle bakıyorum ki,çirkin görmem mümkün değil demiş.Sen bu şekilde özveri harcarken eleştirmek haddimizemi düşmüş.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekürler Hocam dahada güzel olacak kısmetse ;) |
radyo yaynımız başlamıştır saat 20'30 za kadar türkülerle birlikteyiz keyifli saatler dilerim ;)
|
ya Rıdvan abi ben bunu bi türlü çalıştıramıyorum senin dediğin gibi winampın 5. bilmemkaç sürümünü indirdim url ye ekliom zaman aşımı dio bağlanmıyor eam olara kwinampın sürümü ne acaba 5.?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Süper program oluyor Rıdvan abi :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
evet Aydınım şimdi ibrahim erkal çalıyor bizde müzik evrenseldil diye yoala çoktık her telden müzik çalarız pop arabak fantazi yabancı ne ararsan onu çalarız :) |
Rıdvan abi rumeli yada ege türkülerinden birini çal benim için :)
|
Abi o zman bi istekte bulunabilirmiyim müsadenle eğer elinde mevcutsa Selma Hünelden Bir İhtimal Daha var Oda Ölmekmi Dersin çalarsan sevinirim eğer yoksada Elif Türküsüde olabilir Eğer oda yoksa aşık mahsuni şeriften bilmem ağlasammı da olabilir Bu parçaların herhangi bir tanesi çalabilirse eğer benden tüm üyelerimize ve tüm türkiyeye gelsin teşekürler
|
arkadaşlar şu anda yemek vakindeyim inşalah daha sonra istekleri yerine getirebilirim sevgilerimle ;)
|
birazda karadenize uzanalım ;)
|
Mine koşandan, rüyanda görürsün çalabilirmiyiz.?Teşekkürler..
|
Alıntı:
;) |
Alıntı:
|
Ben bekliyorum.Yıldız ablam da iyidir;)
|
Alıntı:
|
Bir de senden Ferhat Göçer istesem çok istemiş olmam heralde...:D
|
Alıntı: