![]() |
Maşallah, çok güzel balıklar.
Az olsun bizim olsun. İnşallah, başlanğıç böyle olup artarak devam eder. Ellerine sağlık. Afiyet olsun. |
Maşallah maşallah ALLAH bozmasın abim tüm zevkleri bir arada yaşamışsın Ailenle birlikte olup piknik yapıp yanında balık tutmuşsun bir insna bundna daha başka ne istiyebilirki?Allah daha güzellerini nasip etsin Necati abim
|
Alıntı:
Umarım en kötü vaımız böyle olur.. Birlikde av yapmak ümidim ile sanada rastgelsin.. |
Alıntı:
Umarım seninde avların en az böyle güzel geçer.. Sağlıcakla kal Rastgelsin.. |
Necati abi çok güzel bir av olmuş ellerine sağlık paşalar çok güzel deniz çuprada süt gibi pırıl pırıl mercanlarda on numara avlarının devamını dilerim Necati abicim ...rastgele
|
Alıntı:
Mustafa kardeşim çok teşekkür ederim.. Senin sinoların yanında bir şey değil ama buda benim merakım.. İşallah beraber bir av yapar birlikde bu sinoları karşılarız.. |
Necati abim kaç gündür yoğunluktan siteye sadece bakıp çıkabiliyorum geç oldu kusura bakma gari :)
Avın çok güzel olmuş temmuz ayını bitirdik, (İshak ustamızın dediği iğde olayından yola çıkarak söylüyorum) iğdelerin olmasına kadar hatta olduktan bir süre daha sonra güzel avlar yapacağız inşallah. Şöyle cümbür cemaat bir kıyı avı yapalım gari özledik değil mi? |
Olsun be kardeşim geç olsun güç olmasın..
Bence nocamın teori bu sene tutmadı .. 4 gözle çiçek açımını bekledik bir numara yok amaaaaaaaaa senin hesap bencede 1-2 ay sonra güzel balıklar bizleri karşılayacak . Hayınlısı bakalım.. |
Alıntı:
|
necati abi sezonu mükemmel açmışsın:)
bu paşaların devamı gelir inşallah.. tebrık ederim abicim |
bu güzel günü ailenle yaşaman gerçekten çok güzel.:)
seninle telefon görüşmelerimizde keyifli anlar yaşadığını söylemiştin tuttuğun balıkları anlatırken sesinden mutluluğun belliydi.;)ne diyeyim kardeşim inşallah birdahakine iki aile gideriz :);) |
Sevgili Necati, böyle kaliteli balıklarla gönlümüzü açıyorsun. Afiyet şeker olsun.
|
Alıntı:
Veli kardeşim teşekkürler.. İşallah devamıda olacak.. gel beraber getirelim devamını olmamı?? |
Alıntı:
Evet abi bir iki aksilik haricinde çok güzel bir tatil olmuş oldu bana .. Sizleride davet etmiştim ama sanırım işlerin dolayısı ile gelemediniz.. Başka bir sefere dediğin gibi ailecek bu ortamı paylaşırız.. |
Alıntı:
Sağlıcakla.. |
abicim avların daimm olsun abicim karareis. neresi burası hep görüyom diger abilerdede tam adres neresidir bikere gitmek isterim gerenceden gidiliyor dimii teşekürlerr
|
Alıntı:
|
çok sagolun abicim hayırlı bayramlarrrrr aşagı inerken görmüştük ama giriş bulamadık yandan bi toprak yol vardı ordanmı sitenin içindenmii yol abiii
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu iki linkte bütün bilgiler mevcut :) İyi bayramlar dilerim |
Necati kardeşim,çok güzel kareler
sezonuda iyi açmışsın yanii paylaşım için teşekkürler. |
iyi bayramlar necati. deniz güzel hava güzel balıklar süper keyfine diyecek yok afiyet olsun.
|
necati kardeş tebrikler tatilde balık ta iyi olmuş stres atmışsın afiyet olsun
hayırlı bayramlar |
eline sağlık abi harika resimler.
|
Necati abi valla en güzeli yapmışsın. Keyifli anlar geçirmişsin anladığım kadarıyla hem dinlenmişsin hem balığını tutmuşsun. Balıklar da güzel gözüküyor. Havalar iyice bozmadan bir organizasyon yapmak gerekiyor. Tebrik ederim Abi. Paylaşım için teşekkürler...
|
Saat 18:17. |