RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   06.03.2011 karşıyaka team manisa team ve kaptan karabulut (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8840)

Halil İplikçi 09-03-2011 19:49

Kamil ve Hasan biraderlerim benim yakaladığım en iri paşa 600 -650 gr civarında
henüz size rakip olacak durumda değiliz (Önder hariç )şimdilik hedefimiz orta sıralar:D:D:D

ali rıza acar 09-03-2011 19:55

Arkadaşlar, sizlerin yakaladıklarınızın yanında ben klasman dışındayım, amatörde oynuyorum. Biz bu team 'lerin adını en iyisi gelin değiştirelim, RASTGELSİN TEAM yapalım ve hepimizi kapsasın.

serhatengin 09-03-2011 21:15

ben paşa team ekibine her zaman rakibim yeni olduğuma bakmayın sakın istedimmi yapamayacağım şey yoktur ekippp orta sıraları yada klasmanı değil şampiyonluğu düşünün hasan abi transfer yapmışama benim transferlerimde çok sağlam şimdiden diyeyim :)

ibrahimz35 09-03-2011 21:27

Balık bahane, tavadaki sardalye şahane olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.

muhabbetci 09-03-2011 21:46

vay arkadaş bu iş kurşun atmaca yarışına dönmüş, :) :)
Madem herkez iddialı yer ve zamanı ayarlayıp omuz omuza atalım oltaları,kim şanslı görelim,o arada salatam beğenildiğine göre salata yapmak benden,muhabbet herkezden,çaya-mangala karışmam.gece kalmacalı,hodri meydan. :) :) :
Şaka bir yana böyle ufak bir o.r.g yaparsak dadından yenmez.Kendinize iyi bakın.

Halil İplikçi 09-03-2011 21:54

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 102587)
ben paşa team ekibine her zaman rakibim yeni olduğuma bakmayın sakın istedimmi yapamayacağım şey yoktur ekippp orta sıraları yada klasmanı değil şampiyonluğu düşünün hasan abi transfer yapmışama benim transferlerimde çok sağlam şimdiden diyeyim :)

Aslanım Serhat yürü kim tutar :D:D:D
Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 102569)
valla halil abi duydum ve okudum.:D:D:Dgüzel bir ekipsiniz bu ligde şampiyonluğada oynayabilirsiniz.:helal::helal:
ama benim bu seneki transferlerimle işiniz biraz zor gibi görünüyor.:D
dilerseniz yakın zamanda güzel bir hazırlık maçı yaparız :D:D

eee hasan bizim ekip hazır ona göre:helal::helal:

Halil İplikçi 09-03-2011 22:00

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 102598)
vay arkadaş bu iş kurşun atama yarışına dönmüş, :) :)
Madem herkez iddialı yer ve zamanı ayarlayıp omuz omuza atalım oltaları,kim şanslı görelim,o arada salatam beğenildiğine göre salata yapmak benden,muhabbet herkezden,çaya-mangala karışmam.gece kalmacalı,hodri meydan. :) :) :
Şaka bir yana böyle ufak bir o.r.g yaparsak dadından yenmez.Kendinize iyi bakın.

güzel mangal yakarım ateş başını severim

ali rıza acar 09-03-2011 22:06

Ben her zamanki gibi yerim.

Halil İplikçi 09-03-2011 22:41

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 102593)
Balık bahane, tavadaki sardalye şahane olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.

teşekkürler İbrahim kardeşim

kaptankarabulut 10-03-2011 15:14

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 102598)
vay arkadaş bu iş kurşun atmaca yarışına dönmüş, :) :)

Mangalın pişirmenin ve salatanın yapılışına dikkatle bakar,nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışırım.Ama muhabbetin ve yemenin belini kırarım.Gerisine karışmam..:D :D :D :D

Taygun KOCABIYIK 10-03-2011 16:11

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 102625)
Mangalın pişirmenin ve salatanın yapılışına dikkatle bakar,nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışırım.Ama muhabbetin ve yemenin belini kırarım.Gerisine karışmam..:D :D :D :D

Çayı demle bari be adam :D

kaptankarabulut 10-03-2011 16:20

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 102626)
Çayı demle bari be adam :D

Ha Tago bak çayıda demlerim ama servisler senden..Senin çay servisinde bir harika oluyor..:D :D :D

muhabbetci 10-03-2011 16:22

Kaptanım,sen çayı güzel demliyorsun,başkasına demletip zehirlenmeyelim oralarda :) :)
biz ortam hazırlarken Hasan üstad sessiz kalma hakkını kullanıyor,son noktayı üstad koyacak herhalde. :) :)
Ben kıyı takımlarını hazırlamaya başladım haberiniz olsun. :)
kendinize iyi bakın.

muhabbetci 10-03-2011 16:25

Kaptanım,Taygun tavanın yanında kalsın,tam kıvamındaydı sardalyalar,formatı bozmayalım ne dersin? :)

Saat 07:14.