![]() |
Kamil ve Hasan biraderlerim benim yakaladığım en iri paşa 600 -650 gr civarında
henüz size rakip olacak durumda değiliz (Önder hariç )şimdilik hedefimiz orta sıralar:D:D:D |
Arkadaşlar, sizlerin yakaladıklarınızın yanında ben klasman dışındayım, amatörde oynuyorum. Biz bu team 'lerin adını en iyisi gelin değiştirelim, RASTGELSİN TEAM yapalım ve hepimizi kapsasın.
|
ben paşa team ekibine her zaman rakibim yeni olduğuma bakmayın sakın istedimmi yapamayacağım şey yoktur ekippp orta sıraları yada klasmanı değil şampiyonluğu düşünün hasan abi transfer yapmışama benim transferlerimde çok sağlam şimdiden diyeyim :)
|
Balık bahane, tavadaki sardalye şahane olmuş.
Tüm ekibi kutlarım. |
vay arkadaş bu iş kurşun atmaca yarışına dönmüş, :) :)
Madem herkez iddialı yer ve zamanı ayarlayıp omuz omuza atalım oltaları,kim şanslı görelim,o arada salatam beğenildiğine göre salata yapmak benden,muhabbet herkezden,çaya-mangala karışmam.gece kalmacalı,hodri meydan. :) :) : Şaka bir yana böyle ufak bir o.r.g yaparsak dadından yenmez.Kendinize iyi bakın. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben her zamanki gibi yerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaptanım,sen çayı güzel demliyorsun,başkasına demletip zehirlenmeyelim oralarda :) :)
biz ortam hazırlarken Hasan üstad sessiz kalma hakkını kullanıyor,son noktayı üstad koyacak herhalde. :) :) Ben kıyı takımlarını hazırlamaya başladım haberiniz olsun. :) kendinize iyi bakın. |
Kaptanım,Taygun tavanın yanında kalsın,tam kıvamındaydı sardalyalar,formatı bozmayalım ne dersin? :)
|
Saat 07:14. |