![]() |
tutarken
Tutarken Turnayı
Gezerken Zurnayı dinlemekten hoşlanırım. Yerken yayını Gezerken atın tayını severim. Yüzerken köpek balığını Giderken kaçan balığıseverim. Balıktayken yakalayacağım balığı Uykudayken kaçırdığım balığı sayıklarım. |
Ege' de Çupra,
İstanbul' da da boğazın sultanı Lüfer... |
Bu da benden.....
çinekop ve Dil balığı favorimdir
|
bence yerkende sazan tutarkende sazan konuşurkende sazan ....
|
sazan aga başka tanımam.........
|
Sinarit tabiki. O duruşu yokmu balığın süper kesinlikle.
|
Marmaranın Lüferi * barbunu /egenin çipurası/levreği severim
ancak boğazda kalkan balıgı tavası+sardalya buğulaması nın zevki ayrıdır.. birdeeeeee çekmece sahilinde kumsalda akşam gün batımı sol dirsegim karadaki teknenin küpeştesinde denizi seyredip sohbete daldıgımda o gün tutulan istavritlerin mangalda veya tavada....farketmez..yenmezmi be arkaşalar... of ya ooooof.. eskileri hatırlattınız yine bana.. dertlendim...yine avcılıgına gelince.... uzun mesafeden ve derinden lüfer in gelişi zevklidir.. aynı şekilde çipuranında.... tatlı suda sazan iyi asılır o da zevk verir.. aynı zamanda levrekte... yav hepsi güzel be.... balık olsunda.... |
Alıntı:
|
Çinekop balıkı. :) :)
|
merhaba arkadaşlar.baştan sona okuyunca valla gecenin bi yarısı acıktım:(
sanırım tutarken iri zargana,sarıkanat,çipura; yerken de mevsimine göre hepsi!ne bayılırım , yanında rakı ile. |
yerken lagos
tutarken akya :) |
alabalık alabalık ve yine alabalık :deli:
|
Favori balığım
Tutarkende yerkende çipura hele rakı ve salata ile tadına doyum olmaz
|
Yerkende tutarkende orfoz :) tabiiki barbunun yeri apayridir her zipkinci icin azmi sis paraladik barbun sevdasina :D sinonun avinida severim ama etini sevemedim bir turlu neden bilmem :d
|
Ariiiiff, terbiyesizlik etme bakayım saygıdeğer büyüğümüz sinarite :D :D :D...
|
alabalık ve yine alabalık
bunun yemesi ve tutması bambaşka bir hastalıkdır...:D |
çekerken çupra. yerken ızgarada lüfer, baraküda
|
Saat 06:59. |