![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
eeee pasaların olmazsa olmaz malzemelerı onlarda olmazsa bız nasıl pasa avcısı oluruz kı :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:
Alıntı:
cunku benden daha uygun zamanları oluyor onların :D:D:D |
tabiki ne zaman isterlerse.
|
allaha emanet kalın ben kacar ısler var onları halledecem
gorusmek uzere balık bahane sohbet sahaneeee :D:D:D:D |
EVET BEYLER..
Sohbetininz bol olsun bakem.. Nerede benim Kahvem SAKIZLISINDAN.. |
Alıntı:
|
kib yagiz necati kardesim hosgeldin.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyur abi kahven. |
Alıntı:
Eyvallah Mustafa abi sende hoş geldin .. Bakıyorum kaynatıyorsunuz..;) |
muhabbet edip zaman öldürüyoruz;)
|
Alıntı:
Vayy kardeşim özlemişim sizleri kahve için teşekkürler ellerine sağlık.. Beni merak edip aradığın için de ayrıca teşekkürler.. |
Alıntı:
eyvallah abim aynen ama ben biraz yoğunum .. Sizlere yetişemezsem kusura bakmayın olurmu ?? |
bende diyorum bir kahve kokusu var ama kendisi nerde diye.meğer burnumun dibindeymis:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D Bana özel ama SAKIZLI kahve ;) ;) ;) |
Alıntı:
Elimden geldiğince sizlerden ayrılamam .. Ayrılmak mumkünmü mü ki Sizingibi değerli ve hatırsayar dostlardan :confused::confused: |
Necati abi yağız senin yanına gelecekti.
Bak bi yolda uyumuş olmasın:D:D:D |
necati kardesim foça çakmaklı diye bahsettiğim yere çipuralar girmiş. dün hayatımın en verili avlarından birini yaptım. bir organizasyon yaparsanız sizide götürmek isterim.ama önümüzde sadece 1 ay kadar zaman var.gelmeyi düşünürseniz bu zaman zarfında organizasyon yapmalısınız.
|
Eeee Muratım anlat bakalım Ben yokken naptın sitede ...
Baktım her sabah ocağı açmışsın.. Ellerine sağlık ama hasılat zayıf .. Pek uğrayan olmadı sanırım..Heee?? |
Alıntı:
Alıntı:
Vallah olurmu olur dur bir arayayım bakayım.. Geçen balığa gittiğimizde 3-4 tane gripin içirdim yine para etmedi dönüşte horul horul uyudu vallaha..:D:D:D |
Alıntı:
Ben ocakçılığı senin gibi beceremiyorum. Biz senin eline su dökemeyiz.;) |
Alıntı:
Eyvallah abi davetini değerlendirmeye çalışırız.. Bir ara özelden bana sana ulaşabileceğim adres ve telefonlarını iletirsen sevinirim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Yürü git len Da daaaaaaa..:):D:D:D Hop sizi de yetiştirdik sanıyordum.. Bak kahve kallavi olmuş siz bu işi beceriyorsunuz artık.. |
Alıntı:
|
eyvallah abi sen focada mı ikamet ediyorsun..??
|
çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:deli::deli::deli ::deli::deli::deli:
herkeze günaydınlar............ |
çayım geldi , balıkım geldi bana bu konuda yardımcı olucak kimse yok mu hani nerde ocaktan sorumlu devlet bakanım nerde o kel kardeşim benim...:deli::deli::deli:
|
Alıntı:
VAYYYY KARDEŞİM.. hoş geldin.. sanada günaydınlar.. |
günaydın canım abim hani senin bu kel ocakçın nerde bunun maaşını kesmek lazım yahuuuu
|
Alıntı:
4 günden beri murat bakıyor muş ocağa .. senin kankin benim KEL kardeşimde yanıma geliyor.. Bu da demek olur ki .. MURATTTTTTT.. tazele bakam çayları.. |
Alıntı:
kes kardeşim kes.. 3 gün uzaklaştırma cezası bilem verebilirsin.. çok dişiplinsiz canım bu kell... |
hadeeeeeeee
abi bu kelden iş çıkmaz bak söylemedi deme. murat abi çek bakalım o zaman bir demli:helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
onun deniz kenarına inipte suya taş atmasını bile yasaklamak lazım. |
hafta sonuna bilenen varmı....:deli::deli::deli::)
|
Alıntı:
Alıntı:
Heehhh bak ona verilecek en büyük ceza vallaha.. Baksana geçen yengemizi bilem ekti geldi vallaha ... buna dayanamaz.. az sonra yanımda biter.. buraya geliyormuş.. |
abicim nasıl ekecek o kel kardeşim benim yengeyi ya...
yalan külliyen yalan numaradan tel kapalıken artislik yapmıştır yengemizin işi vardır atmıştır başından bunu ben bilmemmi... |
Alıntı:
Alıntı:
yok len vallaha .. arabada msjlarla acayip terslerdi.. köye vardık kahvede wc de yine tersledi vayyy kardeşime helal olsun dedimde bir sen gelmedin... |
Saat 10:17. |