![]() |
arkadaşlar afiyet olsun... ben sakızlı kahvemi içtim 80 yıl olanından..:D:D:D
:helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
sen buralardamıdın :D:Dsakızcı seni :D hava çok güzel balığa çıkmadınmı?:) hem şu benim sübyeleri ne yaptın ?yarın balığa gidiyom :):D |
Değerli Abilerim Arkadaş ve kardeşlerim..
Bana müsade mesai bitti ......:( Haftasonu balığa gidecek olan (Kii hava çok güzel bu fırsatı kaçırmayın.;) ) arkadaşlara şimdiden Rastgelsin..;);) Güzel Trofeler sizlerle olsun..;):helal::helal: Pazartesiden itibaren paylaşımlarınızı 4 gözle bekliyeceğim..;) Sağlıcakla kalın... :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
herkese iyi akşamlar,saygılar
|
Hoşgeldin Abdurrahman.
Sanada iyi akşamlar, sevgiler ... |
herkese iii aksamlar aksamınız benim kadar ii olsun insallah:D
hasan abiiiiiii seni sevmeyen ölsün |
Alıntı:
merak etme beni herkez sever sağolsunlar kimsenin ölmesine gerek yok gözüm ;) |
herkese iyi geceler olsun.
ben gidip çalışayım biraz :D Hasan abi seni kimse tutamaz. Biz gidemiyoruz sen git bari balığa. Yakala birkaç paşada gözümüz gönlümüz açılsın. |
Alıntı:
|
Merhabalar,
Sevgili Hasan abimden ve diğer Paşa Team ekibi arkadaşlarımdan bir ricam olacak. eğerki uygun görülürse banada Paşa Team ekibi arasında bir yer varmıdır? Sizleri imrenerek ve özenerek takip ediyor ve bu güzel dostluğunuzdan dolayı kutluyorum. benim balıkçılık konusunda hiçbir iddam yok,ncizane kendi çapımda gerek kıyıdan gerekse tekneden (işlerimden fırsat buldukça) avlanmayı ve bu güzel ortamı sizler gibi güzel insanlarla paylaşmayı çok seviyorum,bu beni fazlasıyla dinlendiriyor ve huzur veriyor. olumlu veya olumsuz kararınıza saygı duyar,şimdiden teşekkür ederim dostlar. |
Saat 13:53. |