![]() |
Eveeeeet bende geldim. Selamunaleyküm. çayım demli olsun lütfen ama manisa bardağı olmasın iç iç bitmiyoo..
|
Alıntı:
Abi Günaydınlar hoş geldin.. Dur yeni su çektim.. Kaynasın hemen yerine getiriyorum.. |
Necati, güzel bir piknik yapmışsınız.yani balıklara( biz sizi tumaya değil pikniğe geliyoruz )imajını vermişsiniz..:D :D :D bi daha kine tüm paşalar kıyıya korkmadan gelsinler diye..:D:D:D :D
|
Alıntı:
Aynen öyle Eeeee ÜSTAD olmak kolay deeel .. Nasıl anladın bizim maksadımızı .. Haydi bakalım .. Şimdi çaylarımızı içelim deniz manzaralı.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yaa Necati çayda çay mı olmuş yaa. tavşan kanı..Neyse ben limana bi gidem de teknede içem o çayı .. buyur gel sende...
|
Alıntı:
Kazasız belasız... |
Cümletten selamın aleyküm, hayırlı haftalar.
Necati abicim uykusuzum bana şöyle oturaklı bi kahve yapıver be sana zahmet :) |
Alıntı:
Alıntı:
Aleykümselam Taygunum Hoşgeldin...;) Valla sen şansını kaybettin bizimle gelecektin balığa..:D Çok şey kaybettin Kahveyi orada bitirdik .. Gecenin Üçünde, Kor ateşinde, Doğan kardeşimin yaptığı kahveyi içince buradakiler zevk vermez oldu... ;) Zaten kahvede kalmadı işler kesat Kahve kalmadı alamıyoruz..:'( Kahveye kimse uğramıyor..:'( Uğrayan birkaç kişide hesaba yazdırıyor..:hıııı::hıııı: |
Cuma günü kapatırız abicim hesabı :) sen yap bana bi kahve...
|
herkese selamlar haftanız güzel olsun :)
|
Saat 08:02. |