![]() |
gelen var mı diye bakmıştım uğrayan olmamış
|
günaydın hayırlı işler rasgelsin
|
buyurun bu sabah kahvaltısı benden afiyet olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
cümleten hayırlı akşamlar
|
günaydın hayırlı işler rasgele
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sabah 06,00dan beri siteye giremiyordum
|
selam canlar gelen var mı
|
her keze hayırlı akşamlar
|
Günaydın hayırlı işler güzel bir gün olsun rasgele
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Doğum günü olan balıkcı (54), fisherboysamet (30) arkadaşlarımıza sağlıklı huzur ve mutluluk dolu nice yıllara
|
merhaba canlar nasıl tatil iti geçiyormu
|
günaydın hayırlı pazarlar balığa gideceklere rasgelsin
|
balığa giden varmı balık tutan varmı varsa hani raporlar hedi Taygun senden rapor bekliyorum biraz neşemiz artsın
|
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Her keze hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerindeki. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelesin.
|
merhaba dostlar ses verin hadi galin
|
|
her keze hayırlı geceler
|
Bir kez de benden hayırlı akşamlar
|
günaydın hayırlı işler rasgele
|
Alıntı:
Mehmet bey bir türlü aynı anda karşılaşamıyoruz gördüğünüz gibi benden başka kimsecikler buraya girmiyor ama dediğim gibi ne kadara devam ederim bilmiyorum |
merhaba can dostlar varlığını gösteren yokmu
|
cümleten hayırlı geceler
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buyurun canlar yeni çıktı fından |
Hadi beyler bayanlar buyun sohbete
|
|
gününüz aydınlık işleriniz kolay olsun rasgelsin
|
|
|
Huseyin bey Millet neden cekildi anlamıyorum, bu site evelden çok guzeldi sonra dan bozuldu.
|
günaydın cümlete hayırlı günler rasgele
|
Alıntı:
|
siz Amatör balıkçı. Net'e de giriyorsunuz ben Nihat ile dalaştığımdan beni banladı ama sizleri görebiliyorum
|
ve bir şey daha bazı arkadaşlarımız tekne sahibi oldular daha çok bu konuda etkiliyor aslında tekne sahibi olan arkadaşların buraya veya başka sitelere daha fazla girip fikit teatisinde bulunmaları onların menfaatinedir ama girmiyorlar sağlık olsun güzellik olsun her şey zamanla hal olur
|
günaydın rasgele ailesi güzel bir gün için rasgele
|
|
günaydın hayırlı pazarlar rasgele
|
|
selam canlar sabahtan beridir siteye giremiyordum şimdi açıldı.
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Her keze hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerindeki. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelesin. |
Saat 09:31. |