![]() |
o zaman diyecek bir şey yok abi...
ben kel kardeşim kadar daha erkek olamadım... offf offf yazılı izin kağıdı almadan çıkamıyorum bile dışarı... |
Alıntı:
Alıntı:
vayy be kardeşim yazık beee.... daha halkayı takmadan böyle heeee.. üzülüyorum halinize .. allah size ne yapsın bilmiyorum.. |
halka malka deme abi zaten bütün sorunlar oradan başlıyo...
|
geldi geldi ..
Kel geldi......... |
aha kellll nerde bakem çayım benim....
|
gelde burada ısmarlayayım diyor ..
|
işe gidicem birazdan ama uğrayabilicek olursam ararım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Uğra len geçerken işte .. Ne olacak yani.. |
hadi bakalım herkeze selamlar ben yine kaçar akşama görüşebilmek dileğiyle...
|
Alıntı:
Meslek ne?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi kendine iyi bak .. Selamlar.. |
Cümleten Selamunaleyküm..
Günaydınlar.. Hayırlı işler Bol kazançlar .. |
Güneşli ama biraz soguk bir Isparta sabahından tüm dostlarımın gününün hayırlı işlerinin rast gitmesini diliyorum.:)
|
Alıntı:
Vayy Hasan abim, Tekaüt Abim..:) Sanada izmirin güneşi az soğuğu hissettiren bu gününden selam olsun.. hoş geldin.. Keyifler iyidir işaallah.. Çayın kahven nasıl olsun..;) |
Alıntı:
Bende yoğunum bu aralar. |
Alıntı:
Vay kardeşim hoş geldin bakalım.. Olsun önce iş herzaman.. Ekmeği kazanıp muhabbet etmek dana da güzel oluyor.. Sözüm senden öte... Eeeee ne demişler aç a.. oynamazmış |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Aleyküm selammmmm... Geldinmi kardeşim.. Gece nasıl geçti .. Yakaladın mı Kalamarları ..;) |
Alıntı:
stokta hepsı :D:D:D |
Alıntı:
Helal irilediler mi bari..:confused: Hepsi kalamar mı ..:soru: Sen sübye yakalamışındır ancak :D:D |
Alıntı:
5 kalamar ıste 1.5 kılo gelır |
Alıntı:
Din kardeşiyiz. Tan kalamar 300 gr mı geldi ki 1.5 kilo olacak Gelse gelse 1 kg felandır.. ama olsun doğrulttun 30 kağıdı yanı.... |
daha nerdeeeee :D:D:D
bırıktırıyom valla bakalım bu aksam cıkacakmı bır seyler :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi o zaman imzanın altındaki paşa team ı kaldırıyorum.. Kalamar avcısı yapacağım :D:D:D |
yok yawwwwwwww o kalkmaz oradan du ben cay servısı yapmaya calısayım bakem dokmeden becerebılecem mı :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sanırım resım ıkmıyor nedendır |
Alıntı:
ınternet alemı yıkılıyooooo :D:D:D:D nasıl ama servıste kusur yok demı :D:D:D:D |
abey orada bır reklam var onu nasıl sılerım bılemedım yawwww sımıtte bakarsan gorecen
|
Alıntı:
Ne diyon anlamadım ki ne simiti..:confused::confused::confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
onu resmi yüklemeden önce silecen pover point ile .. |
Alıntı:
|
HADEYYYYYY ben kacar :D:D:D:D
abey gorusuruk sonra kendıne ıyı bak :) |
Alıntı:
yine nöbet var sana heee... allah kolaylık versin.. rast gele .. |
Cümletten hayırlı akşamlar...
|
Cümleten selamunaleyküm.
Tüm dostlara hayırlı sabahlar. Hayırlı işler bol kazançlar. |
EYYYYY AHALİİİİİ GUNAYDINNNN :D:D:D:
caylar geldıı sıcacıkkk vallaaa bendennn :D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yağızım hoş geldin.
Ohhh iyigeldi sabah sabah:helal::helal::helal: |
Saat 22:46. |