![]() |
Alıntı:
|
hayırlı sabahlar................
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öğlen oldu sen bi iskender çek :D:D:D |
Selamunaleyküm arkadaşlar..
Bu gün böyle oldu geç kaldık bazı teknik sorunlardan ötürü .. Kusura bakmayın artıkın.. Herkeze hayırlı işler bol kazançlar .. |
Alıntı:
Yağız çayyapmayı öğrenmiş:D:D:D |
Necati abiiiiiii nerdesin.
Anlaşılan yine yoğun bi gün:D |
kardeşim hiç sorma koşturmaca ama size bir sürprizim var..
Eeee malum 2010 a az kaldı sizlere 2010 takvimi hazırladım.. Bakalım beğenecekmisiniz.. |
Cüamleten Selamunaleyküm..
Yağmurlu ve Çook Kapalı Bir İzmir sabahından Herkeze günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Cüamleten Selamunaleyküm..
Herkeze günaydınlar.. Cumanız mubarek olsun.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Tüm İSLAM aleminin cuması mübarek olsun. Takvim aynalı olmuş abi ellerine sağlık.:helal: |
Alıntı:
Eyvallah kardeşim .. Bana 12 tane resim at sanada yapayım bir aynalısından.. |
tum herkeze MUĞLADAN selamlar mılletttt :D:D:D:D:D
eyyy ahaliiii nerede caylarrr :D:D servıs durduu kahve kapandımı yoksa be yaww :D:D:D:D:D |
Alıntı:
Nasıl olsa öğrendin artık:D:D:D |
Muratım..
Öğrendi ama kardeşim aşık bana ne soruyor biliyormusun.. Sitedeki nick ini .. Abi benim adım ne diyor.. Kaldıki sen bundan çay bekliyorsun .. ÇOOOOk beklersin.. |
Olur böyle zaman zaman idare etmek lazım:D:D:D:D:D:D
Ben yaparım kardeşimin yerine çayları;) Ama bu evlenmeden böyle.:D Evlendikten sonra nasıl olur acaba:rolleyes: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyrun çaylaaarrrrrrrrr. Afiyet olsun. |
Alıntı:
Alıntı:
Bilmem ... Sen düşün artık olacakları..:D:D |
Alıntı:
Eyvallah kardeşim.. Ömrün uzun sağlıklı olsun.. Ellerine sağlık.. |
Cümleten selamunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı işler. |
Cümleten selamunaleyküm..
Günaydınlar.. Yeni bir haftada Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Muratım sanada hayırlı işler günaydınlar.. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyur Necati abi kahvaltın hazır. |
Alıntı:
Vay kardeşim.. Teşekkürler .. Ellerine sağlık.. Kaşar karsmış galiba harika idi emin ol ..:) |
Necati abi hani raporlar nerde.
Özlettiniz bukadar boş bırakmayın bizi.:'( Hasan abimde yok. Ben tuttuğum balıklara rapor yazamıyom sizin raporları gördükten sonra:D:D:D |
Alıntı:
2 haftadır hava muhalefeti ile çıkamıyoruz..:'( Ama sanırım sen yine avda idin ..;) Aç o zaman konuyuda gözlerimiz bayram etsin..;);):) |
Alıntı:
BİKAÇ MERCAN Bol miktarda erkek mercan. Ve fırtınada mücadele.:( Dalgadan resim bile çekemedik doğru düzgün. Islanmadık yerim kalmadı:deli: |
Alıntı:
Alıntı:
Olsun be kardeşim .. Oda bir tat işte.. Hayırlısı .. Hafta içi hava şahane Hafta sonu bozuk.. Bu sene bu rüzgar hiz rahat bırakmadı vesselam.. Ama bunada şükür.. |
Perşembe ıldırı daydım.
Sağolsun windguru 9 dan sonra hava düzeltiyo diye gösteriyodu:hıııı: Ne mümkün saat 15:30 da anca düzeldi. Tabiki ben bittim.Çapa at çek.:'( Yağmur hiç dinmedi zaten. Oltayı hissetmek imkansız.:oha: Yinede azmettik saat 16:30 da geri döndük |
Alıntı:
Herşeye rağmen :helal::helal::helal::helal: Olsun yapcak bir şey yok.. Bende bazen derim.. Ben POSEİDON un yalancısıyım diye :D:D:D |
cümleten selamün aleyküm. sohbetiniz bol olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ve Aleyküm selam Mustafa abi hoş geldin.. |
Alıntı:
Nasipten ötesi olmuyor. Bunada şükür canımıza bişey olmadı ALLAH(C.C.)ın izniyle gerisi boş.;) RABBİM önce iman sonra sağlık versin. Dün geçti bü gün varsın Yarın varmı. Gençliğine güvenme sen ölenler hep ihtiyarmı.Demiş bir ALİM.;) |
Hayırlı akşamlar dostlar.:)
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Günaydınlar..Hayırlı işler bol kazançlar.. |
Alıntı:
Hasan abi bizim burada mesai gündüz oluyor gece çoğunlukla kapalıyız..:D:D:D Bir ara mesai saatlerin de uğrarsan kahveye görüşürüz..;);) Özledim vallaha sohbetini ...:) Kal Sağlıcakla ....;);) |
Puslu ve soguk (:deli:aynen kaynanamın suratı gibi) bir Isparta'dan tüm gönül dostlarıma saglık, mutluluk ve bol kazançlı gün diliyorum.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vayy hasan abim hoş geldin.. Nerelerdesin yaaaa.... gece kusu seni.....:D:D:D |
Saat 10:17. |