![]() |
herkese selamlar günaydın hayırlı işler
|
Vayyy Balığı tutan geliyor tutan geliyor..:D :D :D :D
Alıntı:
Dün yoktum.. Keyfinizden varılmamış yanınıza alimallah..;) Alıntı:
Mehmet abi Kurtları bayagı dökmüşsün vallahi .. Lidaki ve Kırlangıçla Çook Fotojenik çıkmışsın.. Allah nazardan saklasın..;) |
sağol necati kardeşim baya bi döktük kurtlarımızı
çok güzelde eğlendik nasipse pazartesi bir daha gitmeyi düşünüyorum hızımı alamadımda:D:D:D:D |
Alıntı:
balıkda bulamazsan hayal kırıklığına uğrarsın..:) Hem biraz ara verde Bizde bir iki balık yakalıyalım sonra çık ava..;) |
Abicim Süleyman kaptan bizi tarlanın ortasına götürdü. Akşam dönüşte Erhan'ı arayıp şu cümleyi sarfettim "balığa doydum, artık ne balık görmek, ne tutmak, ne yemek istemiyorum bir süre" Erhan'ın tepkiyi görmeni isterdim :D Balıkların hepsine el koydu. Ben tuttuğumu kar saydım, gerçi beraber yeriz yine o balıkları biz.
|
eniştemin son anda işi çıkıp gelmemesi beni çok üzdü pazarteside onun için çıkacağız inşallah
|
Alıntı:
Neeee Taygun kardeşim.. Yağız misafirlere ,Sende Erhan'amı Kaptırdın Benim ıstıkakı ?? :hıııı: Süleyman abiye diyeceğim Bir daha benim nevaleyi Kimseye emanet etmesin..:D:D:D Şaka bir yana emeklerinize sağlık.. AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.. Lidakiler şimdi Çıtır Çıtırdır vallah..;) |
Herkese merhabalar hayırlı günler...
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Cumanız Mubarek olsun.. Hayırlı işler bol kazançlar.. Alıntı:
Hayırlı günler.. |
Herkese merhaba, hayırlı işler.
|
Saat 17:15. |