![]() |
Uğurcum ;
sana şimdiden bereketli ve kazasız belasız avlar dilerim. Lütfen fotoğraf makinası almayı unutma yanına. Av dönüşü raporunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu geçmeyen zaman zarfı için benim en ideal yöntemim ise olmayacak şekillerde olta hazırlamak. Değişik bağlama stilleri filan. Oda sarmaz ise playstation öneririm :D:D |
Elbette Mehmet Abi. Umarım güzel bir av olur, ben de heyecanla fotoğraflarım tüm anları. En son kurban bayramında gitmiştik tekneyle. Epey bir zaman oldu. Tabii bu arada can sıkıntısından bol bol olta hazırladık. Benim 40'a yaklaşmış hazır gövdelerin sayısı :D
|
:)
Evet Ugur. Benim çantayıda açsak herhalde en az 10 balık avını rahat geçirecek beden bulabiliriz. Ama halen balığa gitmek istememle birlikte beden hazırlamak isteğimde süregeliyor :) |
Hava bozdu ne yazık ki, az önce kaptanı arayıp önümüzdeki hafta için sözleştik. Yarın açılacak olan arkadaşlar dikkatli olsun...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
uğur abi, haftaya insallah hersey istediğin gibi gider.. |
Sağolasın Velicim. Aylardır haftaiçi güzel olan hava sanki nispet yapar gibi haftasonu bozuyor. Vardır bir hayır diyelim. Balık canımızdan kıymetli değil
|
Günaydınlar.
Hayırlı hafta sonları ve avlanacaklara bol balıklı avlar dilerim. |
herkese iyi gaceler abilerim kardeşlerim...
|
Soğuk bir pazar sabahından, Manisa'dan herkese kucak dolusu sevgiler ve saygılar ...
Avlananların oltaları keskin olsun. Trofeler onları bulsun :) ( Amin ) Günaydınlar ... |
Alıntı:
|
Saat 22:16. |