![]() |
Alıntı:
Hasan abi evet çok koyu .. Koyu olmasa Paşaların ışıltısı gözümü alıyor .. Anlat bakam nasıl haller .. |
Evet hasan abim buyur bak yeni demledim haaa...
Renginden belli değilmi ?? Bak sana benim kadar özen gösteren varmı hele...... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
herkeze hayırlı günler hayırlı işler...
|
Alıntı:
Kardeşim hoş geldin bakalım.. Sanada keyifli günler.. |
eyvallah necati abi sağolasın...
|
Cümleten selamunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı işler hayırlı günler. |
Alıntı:
Alıntı:
Aleyna AleykümSelam kardeşim.. Hoşgeldin bakalım..;) Sanada hayırlı işler bol kazançlar.. Nerelerdesin yine geç kaldın..:hıııı: kesecem bak yevmiyeni..:hıııı: Sabah da kahvaltı yapacaz diye yemek yapmadım aç kaldık senin yüzünden beeee.:) |
Alıntı:
Yevmiyeyi kesersen naparız abi.:'( Gel istiyosan sana öğle yemeği söyliyeyim;) Ama sen yemişsindir şimdi Akşam yemeğide olabilir:D |
Alıntı:
Yevmiyeni kesmiyorum, Af edeldin..:P Akşam yekmeğine gelince onuda bir av partisine saklıyorum.. Nede olsa bir SAÇ KAVURMA sözün var.:D:D |
|
Alıntı:
Neyse .......: Yemek Bulunca Ye.. Sopa Görünce Kaç ..;) Demişti annem ama bu , SAÇ KAVURMA yı Unutturmaz bilesin..:D:D:D |
cümleten selamün aleyküm. yemeğe yetiştim galiba :)
|
Alıntı:
Eyvallah Aleyküm selam Mustafa abi hoş geldin.. Buyur beraber olsun.. Ben bayağı doydum.. Maaşallah konuyu gördüm.. Resimleri geciktirme ama .. |
hoşbuldum sevgili kardeşim.işi bilen bi arkadaşımı yakalar yakalamaz resimleri sizlerle paylaşıcam. inan o gün birkez daha anladım ki ben deniz olmayan biryerde yaşayamam.
|
Alıntı:
|
Evet beyler akşam oldu mesai bitti..
Kahveyi şimdilik terkediyorum.. Gece gelen arkadaşlara keyifli sohbetler.. Ortalğı toparlayın ve bardakları yıkamayı unutmayın.. Yarın görüşmek üzere Herkeze iyi akşamlar.. Kalın sağlıcakla Allaha emanet.. |
Alıntı:
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Günaydınlar..Hayırlı işler bol kazançlar.. |
günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı işler
|
Alıntı:
Ersoy hoş geldin bakalım Sanada hayırlı işler.. |
EVET ÇAYLAR TAZE........
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cümleten selamunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı işler. |
Alıntı:
Bu çaylar çok demli olmuş,ben biraz açık alabilirmiyim kardeşim, Şimdi diyeceksin herşeye bahane buluyor diye ama ne yapayım içemiyorum,;) |
Alıntı:
Ayıp ettin.. Lafı olmaz |
Alıntı:
Buyur buda açık olanları .. Resimler de yayınlanınca kalp çarpıntısı yapmaz..:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Alıntı:
Eleykümselam kardeşim hoş geldin .. Hayırlı işler.. |
Alıntı:
Bu ne trafik böyle:D:D:D |
Takip etmeye yetişemiyorum.:D:D:D
|
Alıntı:
Kalp çarpıntısı yapar tabiiki neden yapar sende bilirsin,;):D |
Alıntı:
|
Evet beyler çok çalıştınız .. Alın bakalım çayları ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Ellerine sağlık. Bende nerede bu Necati abi diyodum kendi kendime:D Bu arada yağız nerlerde gözükmüyor:confused: |
Alıntı:
Alıntı:
Nöbette idi gitti birazdan açar msn yi buraya gelir |
Nerede çalışıyor bizim uykucu:D:D:D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Biri kavurmamı dedi. Necati abiiiiiiii:D:D:D |
Alıntı:
Yaaa kardeşim durr şimdi tamda akşam vakti yapılır mı buuuu:hıııı::hıııı: Oldumu şimdi :hıııı::hıııı: |
Herkese hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzere.
ALLAH(C.C.)a emenet olun. |
Alıntı:
Alıntı:
Kardeşim selametle.. Bende kaçar .. Herkeze iyi aksamlar.. |
selamın aleyküm hayırlı işler hayırlı sabahlar
|
Alıntı:
Aleyküm selam Ersoy .. Günüydınlar Nayırlı işler.. |
Saat 10:12. |