![]() |
cümleten hayırlı geceler canlar
|
günaydın sağlıklı hayırlı işler rasgele
|
merhaba canlar hayırlı akşamlar
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
gelen varmı diye uğramıştım
|
Cümleten günaydın hayırlı cumalar rasgele
|
merhaba ses verecek birileri yokmu
|
gününüz aydınlık kısmetiniz bol olsun rasgele
|
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
merhaba gelen varmı diye bakmıştım
|
hayırlı akşamlar canlar
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Her keza hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerindeki. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelesin.
|
|
gelen giden ses veren yokmu
|
günaydın büyük ailem kaç zamandır sitemize giremiyorduk hemen hemen aydır Her kim bu işe el atıp ilgilendi ise kendisine kocaman bir (TEŞEKKÜR)ü hak etti ellerine sağlık çünkü işte böyle sadece sabahları bile olsa benden başka kimse iştirak etmesede ben burada olacağım fazla laf yalansız fazla parada haramsız olmaz denir lafı uzatmadan kavuşturana şükürler olsun hadi bakalım duyanlar duymayanlara haber versin kalın sağlıcakla
|
|
hadi buyurun sofra hazırlandı boğaçalar dumanı üstünde afiyet olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
günaydın canlar hayırlı işler bol kazançlar rast gelsin
|
|
günaydınlar hayırlı işler cumanız mübarek olsun
|
en güzel geceler sizlerin olsun
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Her keze hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Şen ve esenliklerle. Sevgiyle kalın. Rasgeleyin.
|
günaydın canlar güzel bir tatil günü olsun raest gelsin
|
günaydın canlar sağlıklı huzur ve mutluluk dolu günleriniz olsun rast gelsin
|
|
Kiraz Bahçesi
Pazar günü arkadaşımın Kemalpaşa Ovacıktaki Kiraz bahçesine gittim. Güzel bir gün geçirdik ve bayağı Kiraz topladık.Sizlerle paylaşayım dedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gününüz aydınlık olsun Rasgelsin ailesi bu gün kahvaltı Hüseyin amcanızdan buyurun afiyet olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
günaydınlar sağlıklı bol kazançlı günler rast gelsin
|
|
acaba grlen varmı diye uğramıştım
|
|
merhaba dostlar gelen varmı diye bir uğramıştım
|
|
gününü aydınlık olsun
hayırlı akşamlar canlar
|
günaydınlar her şey için rast gelsin
|
Saat 14:10. |