RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 21:07

Alıntı:

kral dolmuşcu tafarından gönderildi (Mesaj 79230)
o burda baya bornovalı varmış ya :helal::helal::helal:

ben bile bornovalıyım :D:D

kral dolmuşcu 31-03-2010 21:09

inşallah rıdvan kardeşim yolu düşen herkesi beklerim duraga evka üc alsancak duragı ben her cumartesi gece pazar akşamına kadar ıldırdayım.

discus 31-03-2010 21:10

herkeze hayırlı akşamlar...
çayc varmı çay

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 21:14

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 79243)
herkeze hayırlı akşamlar...
çayc varmı çay

çayı kaybettim sekoooo:D:D

kral dolmuşcu 31-03-2010 21:14

sizlere bi sormak ısterim bilginiz vardır umarım.ben 1.aydırıldırda eşşek ızparozundan başka bir şey göremedim gerci ıldır mayısta başlar balık yapmayada bu hafta karareise gitmeyi düşünüyom orları bilen varmı acaba botlarımızı rahat indıre bilirmiyiz.

Bornovalı 31-03-2010 21:15

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 79237)
var ama bulamıyom :D:D:D
hoşgeldin rıdvanım :)

:D:D:D abi tavşan kanı olmasada olur, imam suyuna da rağzıyım yeterki senin elinden olsun.:D:D:D
Ustacım vallahi çocukları uyuttuk anca fırsat bulabildim,bu cuma kısmet olursa tekneyle çeşmeden açılacağız inşallah güzelbir av olur bana şans dile..

discus 31-03-2010 21:17

Alıntı:

kral dolmuşcu tafarından gönderildi (Mesaj 79250)
sizlere bi sormak ısterim bilginiz vardır umarım.ben 1.aydırıldırda eşşek ızparozundan başka bir şey göremedim gerci ıldır mayısta başlar balık yapmayada bu hafta karareise gitmeyi düşünüyom orları bilen varmı acaba botlarımızı rahat indıre bilirmiyiz.

abi tam adamlarına sordun soruyu bak karareise bir konu açıldı 24-25 nisanda organizasyonumuz var orada tüm bilgileri bulabilirsiniz...

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 21:18

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 79252)
:D:D:D abi tavşan kanı olmasada olur, imam suyuna da rağzıyım yeterki senin elinden olsun.:D:D:D
Ustacım vallahi çocukları uyuttuk anca fırsat bulabildim,bu cuma kısmet olursa tekneyle çeşmeden açılacağız inşallah güzelbir av olur bana şans dile..

bütün çaylar benden olsunda :D:D:Dolmuyo yaaaav bide kurabiye falan suncaktım hata veriyo bu mikrop pc :D:D

şansmı ahbe bilader kelin ilacı olsa kendine sürcek :D:D

ama olsun inşallah çekemiyeceğin balık oltana gelir :D:D:D:D:D:D:D

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 21:20

Alıntı:

kral dolmuşcu tafarından gönderildi (Mesaj 79250)

sen 24-25 nisanda karareise bi uğra istersen bornovalılar orda olcak :D:D

Bornovalı 31-03-2010 21:20

Alıntı:

kral dolmuşcu tafarından gönderildi (Mesaj 79241)
inşallah rıdvan kardeşim yolu düşen herkesi beklerim duraga evka üc alsancak duragı ben her cumartesi gece pazar akşamına kadar ıldırdayım.

eyvallah abi sağolasın,yolum düşerse söz çayını içmeye gelirim.
ama balık avında buluşursak daha keyifli olur,sencede öyle değilmi ???
maşallah senin kuzunun elindeki derya kuzusuna bakıyorumda güzel avlar yapmışa benziyorsun,resimlerin varsa bekliyoruz abi.
Haaa unutmadan kızını Allah bağışlasın,nazardan korusun.

Saat 22:34.