![]() |
valla rıdvan o balıklar hepsi ıldır abi ordan ne balıklar aldım ben onlar ne ki.inşallah bir gün beraber denk geliriz mutlaka olur doga severler mutlaka bir yerde buluşurlar
|
Ustalar dün Güzelbahçe'den amcam şöyle bir balık tuttu. Kaya balığı dediler sonra, kediler iyi bir ziyafet çekti. Amma velakin daha önce böyle bir kaya balığı hiç görmemiştim.
|
Alıntı:
resimler varsa ekle biraz gözümüz bayram etsin abi. bana müsade süt içme saatim geldi,hepinize iyi geceler dostlar yarın devam ederiz. müsadenizle... |
Alıntı:
iyi uykular :) |
uğur lapinin ufa gözüm :)
|
[quote=The Lunatic;79262]Ustalar dün Güzelbahçe'den amcam şöyle bir balık tuttu. Kaya balığı dediler sonra, kediler iyi bir ziyafet çekti. Amma velakin daha önce böyle bir kaya balığı hiç görmemiştim.
hahhhh şimdi tamda yatayım derken gecenin en kazık sorusu geldi :D:D:D abicim vallahi ben çıkartamadım ama otluk bir bölgeden çekildiğini düşünüyorum. Hasan abimde bir bakarsa o bilir. dikkatimi çekti kuyrukta ısırık izleri var gibi,sanki kuyruğu eksik. bir ara ıldırıda birtane çuprayı kepçeyle yakalamıştım ama onun kuyruğunun tamamı ısırılmıştı ve önümden sersem sersem geçiyordu,bu balığı görünce aklıma o geldi birden. |
uğur buz gibi lapini ne ettin kediyemi verdin yavvv allah senin iyiliğini vere bana verseydin bende kedi gibi yerdim onu:deli::deli::D:D:D:D
|
Alıntı:
:D:D:D eyvallah ustacım sağolasın. saygılar.... |
Hay Allah ne ettik biz :( :( :( 2 tane yakaladık bundan. Birini ben diğerini de amcam yakaladı. Güzelbahçe balık haline gittik daha sonra. Oradakiler bize kaya balığı bu dedi. Bizde kedilere verdik :)
Çok teşekkürler Hasan Abi, Serkan Abi , Rıdvan Abi. İyi ki sizler gibi ustalar var... |
abilerim kardeşlerim hayırlı geceler..
seyehatten yeni geldim bıktım ben bu yollardan yahu:D |
Saat 17:03. |