RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Çipura avında felaket (mutlaka okuyun ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10003)

mazhar üzümcü 11-11-2011 10:50

teşekkür

Alıntı:

parlakay tafarından gönderildi (Mesaj 116022)
evet ahmete katılıyorum Allah büyük belaları küçüğünle savarmış.geçmiş olsun abi...

sağol recep dostlar sağolsun sevgilerimle

mazhar üzümcü 11-11-2011 10:51

teşekkür

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 116023)
güzel bir av olmuş tebrikler tava dolmuş. yalnız kaçan takıma mı yoksa balığa mı derseniz balığa üzülürüm o mücadeleyi yapıp kıyıya almanın hazını 10 olta harcasam veremez ama olta da balıkta gidince ikisine de üzüldüm afiyet şeker olsun

bende tuncayım sağol sevgilerimle

mazhar üzümcü 11-11-2011 10:53

teşekkür

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 116040)
Mashar abi canın sağolsun bende riyobi ecusima 8000 düşürmüşdüm tekneden kamışıyla birlikte 2-3 takım idare ederken başıma geldi balık asıldı herhalde denize düştü ve gözümün önünde kayboldu

evet kubilay böyle durumlar çok ilginç olduğu için paylaştım sevgilerimle

mazhar üzümcü 11-11-2011 10:54

teşekkür

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 116049)
Mazhar bey balıklar için tebrikler,fakat takım için geçmiş olsun diyebileceğim.Daha iyi avlara inşallah.

çok sağol tamer sevgilerimle

mazhar üzümcü 11-11-2011 10:55

teşekkür

Alıntı:

Erdoğan sızarlar tafarından gönderildi (Mesaj 116056)
Takımı kaybetmene üzüldüm.
Daha irisini yakalayacağından eminim.
Sağlık olsun demekten başka yapacak bir şey yok Mazhar :)

çok sağol erdoğan dostum sevgilerimle

Anıl ÜNALAN 11-11-2011 12:58

Takımını kaybetmene üzüldüm doğrusu abi, keşke uyumasaydın :)
Balıklar da gayet güzel keşke takımını kaybetmeni sağlayan balıkta yakalanmış ve çekilmiş olsaydı, eminim şuanda ölüp başka balıklara yem olmuştur :(
Daha güzel avların yine seninle olmasını dilerim abi.
Rastgelsin.

mazhar üzümcü 11-11-2011 16:35

teşekkür

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 116067)
Takımını kaybetmene üzüldüm doğrusu abi, keşke uyumasaydın :)
Balıklar da gayet güzel keşke takımını kaybetmeni sağlayan balıkta yakalanmış ve çekilmiş olsaydı, eminim şuanda ölüp başka balıklara yem olmuştur :(
Daha güzel avların yine seninle olmasını dilerim abi.
Rastgelsin.

anılım 24 saatlik uykusuzluk ve yorgunluk elde olmadan rehavet yaptırdı olanda bu esnada olunca bu şanssızlık oldu nasip değilmiş sevgilerimle.

cngerol 11-11-2011 16:47

sizin için hem iyi hem kötü bir anı olmuş oltayı sürükleyecek kadar bir balık gelmesi süper ama o balığı kaçırmak bir o kadar üzücü. abi birdahaki sefere balık diye kendi oltanı çekersen direk müzelik yap. baktıkça o anı hatırlarsın :D
teselli ikramiyelerinde bir 70'lik götürürürsün. afiyet şeker olsun.

adolomorola 11-11-2011 17:20

Öncelikle Geçmiş olsun Mazhar abi
Şimdi ben seninle birlikte neye yanayım
Makina'nın gittiğinemi ?
Balığın kaçtığınamı ?
yoksa o canavarı çekerken sana vereceği hecanın duyamadığınamı ?

Benimde başıma geldi bir zamanlar ben son anda giden oltanın arkasından denize atlayarak denizin içinde yakalamıştım kamışı bende senin gibi ah şöyle olsaydı ah böyle olsaydı diye kendi kendimi dövmüştüm,görüyorsunki şuanda bile aklımdan hiç çıkmıyor yani çok güzel bir anı olarak hafızama yazıldı yanlız ben senden biraz şanslıyım sanırım ben en azından olyayı kurtarmıştım,senin giden olta için üzüldüm acıkcası olsun be abi sağlık olsun yeterki sana bişe olmasın,senin canın sağolsun..;)

mazhar üzümcü 11-11-2011 19:51

teşekkür

Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 116087)
sizin için hem iyi hem kötü bir anı olmuş oltayı sürükleyecek kadar bir balık gelmesi süper ama o balığı kaçırmak bir o kadar üzücü. abi birdahaki sefere balık diye kendi oltanı çekersen direk müzelik yap. baktıkça o anı hatırlarsın :D
teselli ikramiyelerinde bir 70'lik götürürürsün. afiyet şeker olsun.

cengizhan oltayı çeksekte çekmesekte bu an benim için hiç unutulmayacak. onun için 70 lik çözüm değil yoksa hiç ayık gezemeyiz sevgilerimle.

Saat 22:51.