![]() |
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Takımını kaybetmene üzüldüm doğrusu abi, keşke uyumasaydın :)
Balıklar da gayet güzel keşke takımını kaybetmeni sağlayan balıkta yakalanmış ve çekilmiş olsaydı, eminim şuanda ölüp başka balıklara yem olmuştur :( Daha güzel avların yine seninle olmasını dilerim abi. Rastgelsin. |
teşekkür
Alıntı:
|
sizin için hem iyi hem kötü bir anı olmuş oltayı sürükleyecek kadar bir balık gelmesi süper ama o balığı kaçırmak bir o kadar üzücü. abi birdahaki sefere balık diye kendi oltanı çekersen direk müzelik yap. baktıkça o anı hatırlarsın :D
teselli ikramiyelerinde bir 70'lik götürürürsün. afiyet şeker olsun. |
Öncelikle Geçmiş olsun Mazhar abi
Şimdi ben seninle birlikte neye yanayım Makina'nın gittiğinemi ? Balığın kaçtığınamı ? yoksa o canavarı çekerken sana vereceği hecanın duyamadığınamı ? Benimde başıma geldi bir zamanlar ben son anda giden oltanın arkasından denize atlayarak denizin içinde yakalamıştım kamışı bende senin gibi ah şöyle olsaydı ah böyle olsaydı diye kendi kendimi dövmüştüm,görüyorsunki şuanda bile aklımdan hiç çıkmıyor yani çok güzel bir anı olarak hafızama yazıldı yanlız ben senden biraz şanslıyım sanırım ben en azından olyayı kurtarmıştım,senin giden olta için üzüldüm acıkcası olsun be abi sağlık olsun yeterki sana bişe olmasın,senin canın sağolsun..;) |
teşekkür
Alıntı:
|
Saat 22:51. |