![]() |
Murat tebrik ederim .....
Kısa günün karı...Bir de sert hava daha ne olsun.....Ben 2 gündür sadece yemliyorum tık yok:helal: Güzelbahçe balıkçı barınağına gidip Reis'in teknede pişirip yanınada keyfine göre bir içecekle bir öğün gider bu avla :cool: |
Sevgili Murat bey, bahse konu yöre benim çok eski avlarımdan...O yörede geçmiş tarihte çok güzel avlarım olmuştu...
Özellikle de kış aylarında sert esen poyrazda gece avlarında çok güzel levrek avlarım olmuştu...:rolleyes: Devamı gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..;) |
Murat abi Güzelbahçenin sert rüzgarları seni yıldırmıyor, balıklar çok çekecek senden :) tebrikler
|
Mırmırlarda Mırmır hani, kutlarım,paylaşım için teşekkürler...
|
Murat tebrikler güzel mırmırlar eline sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Kısmet olursa pişirme işini beraberce yaparız. Balık, dostluk ve paylaşımlar paylaşıdıkça değerlenir. Selamlar... |
Alıntı:
Benim evimin yakını olması sebebiyle burada avlamaya daha çok ağırlık verdim. Bu avlak yerinde aslında çok yeniyim. Tecrübe sizin gibi deneğimli abilerimizin fikirleriyle daha da gelişecek. Ben değişik fikir ve görüşlere daima açık biriyim keza insanoğlu ölene kadar birşeyler öğrenir. |
Alıntı:
Alıntı:
Balıklar yem peşinde, ben balık peşinde galip gelen maçı alıyor. Kendine iyi bak kardeşim. |
Alıntı:
Sizlere daha güzelleri nasip olsun. |
Saat 22:47. |