RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni yılın ilk avı, ilk levrekler... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10398)

Tuncay GÜNAY 04-01-2012 15:27

aksiyonu yüksek bir amerikan filmini izlemiş gibi oldum. muhteşem balık fotoları ile süslenmiş olması ayrı bir haz yaşattı gözümüzün pası silindi rapor için teşekkürler. afiyet şeker olsun.

ishak BALLICA 04-01-2012 20:35

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 118491)
Tüm ekibi tebrik ediyorum ama Sevgili İshak abimin affına sığınarak bir yorum yapmak istiyorum "tam bizim gibi kafadan hafif çatlakların havasıymış :)"
Tebrik ederim emeklere, soğuğa değecek bir av olmuş.

Sevgili Taygun um, ''hamlık had safhaya geldiği zaman'' aklın sınırları bir kenara atılıyor sanırım..:P

İlyas Reis 05-01-2012 10:19

Tebriğe Şa'yan

Su iner yokuşlardan , Hep basamak basamak,
Benimse alın yazım, Yokuşlarda susamak.
Necip Fazıl Kısakürek
Çile,mi,. Evet. Yükün altına girmek.Katlanabilmek,Özellikleri kaldırabilmek.Uğraşa girmek,,.Balık avında ki çile ise, hatları yumuşatarak söylendiğinde '' Tatlı Çile ''. Bile bile güzel hobilerimiz uğruna ne güzellikler yaşanıyor. Binlerce çiçeklerdeki polen ve nektarın süreç sonucunda harika bir tada bala dönüşümü gibi,. Sayın Kardeşlerim Çağatay Bey, ve İshak Bey, Kutlarım sizleri. İlyas Çaylı

Raif Yelkenci 05-01-2012 17:47

Tebrikler çok kaliteli bir av olmuş süper anlatım ve görüntüller devamını dilerim.

akinyildiz81 06-01-2012 14:12

yumurtalı levreği almak sirkülere uymasına rağmen ne kadar doğrudur.evet sirkülerle ilgili bir problem yok,1 kişinin alması kötü sonuçlara yol açmaz.profosyenel balıkçılar zaten bitiriyor bunların farkındayım ama küçük kardeşlerimizde davranış değişikliği olması adına yumurtalı balığın alınmasını doğru bulmuyorum.1 balığı bu mevsimde yakalamak ,3-5 yıl sonraki belki 10 belki 1000 balığı yakalamakla eşdeğerdir diye düşünüyorum.

Hakan35 07-01-2012 17:28

Levrekler çok güzel maşallah. Ben bunları yakalayamalı çok oldu inş. bu sene oltama denk gelirler.

ishak BALLICA 08-01-2012 19:41

Alıntı:

İlyas Reis tafarından gönderildi (Mesaj 118514)
Su iner yokuşlardan , Hep basamak basamak,
Benimse alın yazım, Yokuşlarda susamak.
Necip Fazıl Kısakürek
Çile,mi,. Evet. Yükün altına girmek.Katlanabilmek,Özellikleri kaldırabilmek.Uğraşa girmek,,.Balık avında ki çile ise, hatları yumuşatarak söylendiğinde '' Tatlı Çile ''. Bile bile güzel hobilerimiz uğruna ne güzellikler yaşanıyor. Binlerce çiçeklerdeki polen ve nektarın süreç sonucunda harika bir tada bala dönüşümü gibi,. Sayın Kardeşlerim Çağatay Bey, ve İshak Bey, Kutlarım sizleri. İlyas Çaylı

Sevgili İlyas Reis, şiir tadında yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler kardeşim..;)

Çağatay 09-01-2012 17:41

Sevgili İlyas abi, yorumun için teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar kıyı avcılığı denilince hep çupra gelirdi aklıma. Göçmen kuşlar gibi baharla kıyılara düşer, sonbaharla ayrılırdım. Mis gibi ılık ya da sıcak havalarda keyifli avcılıktı bu yaptığım. İshak abinin yıllardır ısrarları sonucu ilk kez bu yıl denedim levrek avcılığını. Evet zormuş, soğuğa ve sert esen rüzgara dayanmak gerekiyormuş, senin de dediğin gibi çile imiş. Ama mükafatı da güzel oluyormuş.

Zehir bir kere girdi artık damara, bundan sonra işim zor. :)

kaptankarabulut 10-01-2012 08:20

Çağatay kardeşim anlatımınız harika hava soğukta olsa ortam süper.Zaten biz amatörler kurtlarımız büyüdümü ne soğuk dinleriz ne yağmur.Kendimizi bir anda deniz kenarında veya ortasında buluveririz.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler..

paşalı 10-01-2012 21:43

Üstadlar bir araya gelirse başka ne olabilirki tabiki denizde levrek kalmaz tüm ekibi cani gönülden kutlarım.Süper bir paylaşım teşekkürler.

Saat 15:27.