Anıl ÜNALAN |
27-01-2012 15:11 |
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi
(Mesaj 119114)
:helal::helal::helal::D:D:D:D:deli::deli::deli: bu arada yanımızda misafir olan hayyrettin abi de bizi seyrediyordu kaptan köşkündeki koltuğundan bizlere nasıl balık tutacağımızı tarif ediyordu hatta antenli mercanı denizden çekemedim sağolsun hayrettin abi koştu yetişti hemen imdadıma sayesinde yakışıklıyı tekneye aldım :D:D:D:D diye bir paragraf vardı buradan eklemek isterim.. sayın hayrettin abi değerli yorumların için teşekkürler beraberde olur inşallah havalar düzelsin sen izmire çadırı kur ben dibinde biterim hemen macuncu başı da biter yanımızda eee anılsız olmaz :) kahve yacak sakızlı bu durumda duyan da gelir kurarız obamızı :cool::cool::cool: görüşmek üzere sayın abim saygılar sevsiler.
|
Sakızlı kahveler size feda olsun güzel abilerim. Yeterki siz bi İzmir'in yolunu tutun..
Sadece kahve değil bilenler bilir limanda ziyafette çekeriz abilerimize :)
Gerçekten çok güzel bir ava imza attın Tuncay abicim arkasının hiç kesilmemesini dilerim. Gönlün kadar büyüklerinin seninle olmasını dilerim ama sığacak tekne bulabilir misin bulamaz mısın orasına ben karışmam :D :D
|