RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Boğaz Serisi (5-6 Mayısa 2011) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11034)

Harunxpronto 11-05-2012 23:56

Ahmet abi ellerine vede emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş...
Bendeki sorun avlaktan boş dönünce veya 2-3 parça ile paylaşım yapamıyorum ama şimdi senden cesaret aldım.

Ahmet TARİH 12-05-2012 08:24

Alıntı:

Harunxpronto tafarından gönderildi (Mesaj 122888)
Ahmet abi ellerine vede emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş...
Bendeki sorun avlaktan boş dönünce veya 2-3 parça ile paylaşım yapamıyorum ama şimdi senden cesaret aldım.

Paylaşılanın azı çoğu olmaz Harun kardeşim. Az veren candan çok veren maldan demiş atalarımız. Ecdadımız cephede bir yudum suyunu bile paylaşmış arkadaşı ile, hatta suyunu paylaştığı arkadaşlarından ona sıra gelinceye kadar şehadet şerbetini içmek nasip olan atalarımız varken biz bir fotoğrafı nasıl esirgeyelim.
Maksat gönüller bir olsun. Mutluluk paylaşıldıkça çoğalsın.
Şimdi senden güzel bir rapor bekliyorum.

MAVİ FENER 12-05-2012 09:45

Ahmet; Zannedersem bu avlandığın yer İstinye....
Bence Arnavutköy akıntı burnunu bir denesen veya Yeniköy, Kireçburnu....sana iyi hafta sonunda bol istavritler dilerim...yanaklarından öperim....çocuklarında ayrıca....ben onların Dedeleriyim...

Baba Yalçın 12-05-2012 13:43

Ahmet'çim afiyeti şeker bal olsun. 2. / 3.*/ 4. / 6.* / 7.* / 10.* nuncu fotolarda harika olmuş. Evde ne yaparsan yap orda yaptığının lezzetini tutmaz. Yağlarımı erittiniz inceden. Herdaim avınız bereketli olsun. Saygılar.

Ahmet TARİH 12-05-2012 21:08

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 122897)
Ahmet; Zannedersem bu avlandığın yer İstinye....
Bence Arnavutköy akıntı burnunu bir denesen veya Yeniköy, Kireçburnu....sana iyi hafta sonunda bol istavritler dilerim...yanaklarından öperim....çocuklarında ayrıca....ben onların Dedeleriyim...

Nuri abi avlak bu sefer Beykoz tarafı idi. Kayınpederime gittiğimiz hafta sonlarında Anadolu yakasındaki avlakları tercih ediyorum. Maksat Sabah gün doğumunda deniz kenarında olmak ve o havayı solumak. Balık bahane yani. Lenent de oturduğum için evden çıktığım avlarımı genellikle söylediğin mekanlarda gerçekleştiriyorum. Bir gün beraber avlanmak dileğimle iyi akşamlar dilerim.

Ahmet TARİH 12-05-2012 21:13

Alıntı:

Baba Yalçın tafarından gönderildi (Mesaj 122901)
Ahmet'çim afiyeti şeker bal olsun. 2. / 3.*/ 4. / 6.* / 7.* / 10.* nuncu fotolarda harika olmuş. Evde ne yaparsan yap orda yaptığının lezzetini tutmaz. Yağlarımı erittiniz inceden. Herdaim avınız bereketli olsun. Saygılar.

Teşekkür ederim Yalçın abi. Bir gün sizlede av yaparız ve sonunda da daha güzel bir ateş yakarız inşallah.
Balık tutma merakımın yanında yine amatör düzeyde fotoğraf merakımda var. Mümkün oldukça çok fotoğraf çekmeye çalışıyoru avlarımda. Hatta bazen avlanmayı bile bırakıyorum. Sonrada en beğendiklerimi seçip sizlerle paylaşıyorum.
Beğendiğinize çok sevindim.

Baba Yalçın 12-05-2012 21:45

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 122914)
Teşekkür ederim Yalçın abi. Bir gün sizlede av yaparız ve sonunda da daha güzel bir ateş yakarız inşallah.
Balık tutma merakımın yanında yine amatör düzeyde fotoğraf merakımda var. Mümkün oldukça çok fotoğraf çekmeye çalışıyoru avlarımda. Hatta bazen avlanmayı bile bırakıyorum. Sonrada en beğendiklerimi seçip sizlerle paylaşıyorum.
Beğendiğinize çok sevindim.

İnşallah Ahmet'çim sahilde mangal bir başka oluyor. Paylaşımın için tekrar teşekkürler. Bunları beğenmeyen adamı Allah taş yapar. Saygılar.

Saat 15:47.