RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Üye Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Organizasyona Davet (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11035)

Ahmet TARİH 18-05-2012 07:49

Arkadaşlar İstanbulda düzenleyeceğimiz organizasyonumuza katılmak isteyen tüm arkadaşlar önümüzdeki hafta başına kadar bildirimlerini yapabilirler ise sevinirim. Katılım durumuna göre planlama yapılacağından gerekli hassasiyeti göstereceğinize eminim.
Ayrıca vakit kısıtlığından dolayı tam gün katılamayacağını düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına, en azından tanışıp küçük bir sohbette bulunabilecek kadar vakit kalabilecek ise buluşma yerimizi de ona göre ayarlayabiliriz. Tüm bu programları yapabilek için biran önce bildirimlerinizi taleplerinizle beraber bekliyorum.

Tekniker İbrahim 19-05-2012 16:30

Ahmet Abi, İnşallah bende bu organizasyona katılmak isterim.Üzerime düşecek bir şey olursa yapmak isterim.Ben usta olmasam da tanışmış olmak yeter.Ben Eyüp'de oturuyorum,atım yok :D.Bu taraflardan katılacak olan üstatlara duyurulur :D.
Saygılarımla.

Ahmet TARİH 19-05-2012 18:56

Senide listeye ekledim o zaman İbrahim kardeşim. Avlak yeri ve buluşma saatini hafta içi belirleyeceğiz inşallah.

Ahmet TARİH 24-05-2012 12:11

Arkadaşlar organizasyon yerimizin krokisi eklenmiştir.
İsin yazdıran yazdırmayan fark etmez tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Görüşmek üzere herkese rastgelsin.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ustam18 24-05-2012 17:39

28/05/2012 tarihi için izin alamadım.60 gün yıllık iznim olduğu halde yıllık izin dilekceme "işlerin yoğunluğu nedeni ile izin isteği ileriki bir tarihe ertelenmiştir" yazılmış.
Malüm Çankırı -İstanbul arası otobüsle 7-8 saat sürmekte.Döner dönmez daireye gidip İdare ile olumsuzluklar yaşamamak için çok özür dileyerek Org. na katılamayacağım.
İnanın çok istememe rağmen aranızda olamayacağım için tekrar tekrar özür diler,katılacak tüm dostlara bol eğlenceli,bol balıklı bir gün diliyorum.Sağlıcakla kalın dostlarım.

Ahmet TARİH 24-05-2012 18:13

Benzer durumları her izin döneminde yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Hayrettin abi.
Senin kadar bende üzüldüm şimdi. Ama Allah sağlık versin yine görüşürüz işallah. Herşeyde bir hayır vardır. İzin alabildiğin ilk fırsatta bekliyorum o zaman.

evrenoss 25-05-2012 12:42

geliyorummmm inşallah

muratdogan 25-05-2012 15:33

Öncelikle selamlar.
Bende sizlerden özürümü kabul etmenizi istiyorum.
...
Normal şartlarda kafama gelmeyi koydum fakat 4 aylık oğlumun seyehat kısıtlanmasından dolayı bu hafta gelemiyorum.
Aklım sizler de kalmış olacak fakat Allah nasip ederse önümüzdeki hafta gelme oldukça yüksek gözüküyor.
Kısmet olursa önümüzdeki hafta sizlerleyim.
Şimdiden affınıza sığınıyorum.

Tekniker İbrahim 26-05-2012 14:46

Sayın Üstatlarım, Organizasyona Eyüp ,Fatih, Gaziosmanpaşa, Şirinevler civarlarından katılacak var mı acaba.Benim atım yok,giderken kolaylık olması açısından.Sabah istenilen yer ve saatte olurum.
Saygılarımla

Saat 16:56.