RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Rastgeldi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11163)

kadir 06 21-05-2012 17:54

Bu sardalyalar komur(kor)atesinde mukemmel lezzet veriyor. Bu guzel fotolar icin tesekkurler.Afiyetle...

Ahmet TARİH 21-05-2012 19:37

Alıntı:

fehmi5 tafarından gönderildi (Mesaj 123310)
ahmet bey merhaba,
kulelilide de çok fena sardalya vardı.aynı sizin gibi epey almışlar.

İnşallah bu hafta sonuda bizi yanlız bırakmazlar.

Alıntı:

kadir 06 tafarından gönderildi (Mesaj 123321)
Bu sardalyalar komur(kor)atesinde mukemmel lezzet veriyor. Bu guzel fotolar icin tesekkurler.Afiyetle...

Kadir abi bende değerli yorumun için teşekkür ederim. Dediğin gibi mangalda yaptım ama bir farkla. Asma yaprağına sardım. Balık fazla yağlı değildi. Az olan yağıda yaprakların üzerinde kurudu sanırım, biraz yavan oldu.

colombo12 24-05-2012 06:47

Abi paylaşım için teşekkürler.Bende geçen hafta gidicektim ama fırsat olmadı malum.Bu hafta gidiyorum ayarladım işleri :)
Abi sana birkaç sorum olucak;
1-nerde almaya başladın balıkları yer olarak
2-kaç gramlık kurşun taktın

soncet36 24-05-2012 09:23

afiyet olsun.
bu resimleri görünce deniz beni çekiyor sanki...

Ahmet TARİH 24-05-2012 10:55

Alıntı:

colombo12 tafarından gönderildi (Mesaj 123427)
Abi paylaşım için teşekkürler.Bende geçen hafta gidicektim ama fırsat olmadı malum.Bu hafta gidiyorum ayarladım işleri :)
Abi sana birkaç sorum olucak;
1-nerde almaya başladın balıkları yer olarak
2-kaç gramlık kurşun taktın

Mert Pazar günü nasip olursa bir organizasyon planımız var. Katılmak istersen hem tanışmış oluruz hemde sorularını uygulamalı olarak cevaplamaya çalışırım. Yoksa buradanmı tercih edersin

colombo12 25-05-2012 06:31

Ahmet Abi bu seferki organizasyon için malesef katılamicam çünkü okuldan arkadaşlar var eşleri var yani şimdi oltaları da karıştırmanın anlamı yok :)
bizimki biraz hem zaman geçirme hemde kısmet artık gelirse alırız ama 2 haftadır herkes sahilleri geziyordu ve organizasyon diye tutturdu :)
siz nerede olacaksınız abi;arkadaşlarla paylaşırım siz tecrübeli olduğunuz için balık yakalama imkaanimız artabilir sizin oraya gelirsek ama dediğim gibi bayanlar ne der bilemiyoruz

sen geçen hafta nerde aldın abi,kaç gram kurşun taktın bu gibi bilgileri paylaşırsan sevinirim abi,
tekrar haberleşmek üzere...

Ahmet TARİH 25-05-2012 10:57

Organizasyon bilgilerimiz aşağıdaki linkte.
Siz daha sakin bir mekan arıyorsanız Boğaz kıyısında çok güzel yerler var tabi.
Ama balık tutalım derseniz o başka birşey. Bayanlar sahilde yürüyüş yaparken siz avlanada bilirsiniz.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

3 haftadır aynı yere gidiyorum. 100 - 115 gr kurşun ile çalıştım.

Murat ÇAKMAKÇI 25-05-2012 12:18

Ahmetim iyiki kısa süreli balık yapmış tam gün yapmıış olsa düşünemiyorum:helal:Afiyet olsun kardeşim:helal:

evrenoss 25-05-2012 12:22

afiyet bal şeker olsun ahmet abi .....maaşallah...

Ahmet TARİH 25-05-2012 12:22

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 123502)
Ahmetim iyiki kısa süreli balık yapmış tam gün yapmıış olsa düşünemiyorum:helal:Afiyet olsun kardeşim:helal:

Eyvallah Üstadım. Sen öyle takdir edersen bize uygulamak düşer. İnşallah bu hafta sonu düzenleyeceğimiz İstanbul Bölgesi Kıyı organizasyonunda daha şenlikli görüntüler sunmaya çalışacağız o zaman. İnşallah Boğaz bizi üzmezde güzel ve bereketli bir av gerçekleştiririz.

Saat 07:02.