![]() |
Bu sardalyalar komur(kor)atesinde mukemmel lezzet veriyor. Bu guzel fotolar icin tesekkurler.Afiyetle...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Abi paylaşım için teşekkürler.Bende geçen hafta gidicektim ama fırsat olmadı malum.Bu hafta gidiyorum ayarladım işleri :)
Abi sana birkaç sorum olucak; 1-nerde almaya başladın balıkları yer olarak 2-kaç gramlık kurşun taktın |
afiyet olsun.
bu resimleri görünce deniz beni çekiyor sanki... |
Alıntı:
|
Ahmet Abi bu seferki organizasyon için malesef katılamicam çünkü okuldan arkadaşlar var eşleri var yani şimdi oltaları da karıştırmanın anlamı yok :)
bizimki biraz hem zaman geçirme hemde kısmet artık gelirse alırız ama 2 haftadır herkes sahilleri geziyordu ve organizasyon diye tutturdu :) siz nerede olacaksınız abi;arkadaşlarla paylaşırım siz tecrübeli olduğunuz için balık yakalama imkaanimız artabilir sizin oraya gelirsek ama dediğim gibi bayanlar ne der bilemiyoruz sen geçen hafta nerde aldın abi,kaç gram kurşun taktın bu gibi bilgileri paylaşırsan sevinirim abi, tekrar haberleşmek üzere... |
Organizasyon bilgilerimiz aşağıdaki linkte.
Siz daha sakin bir mekan arıyorsanız Boğaz kıyısında çok güzel yerler var tabi. Ama balık tutalım derseniz o başka birşey. Bayanlar sahilde yürüyüş yaparken siz avlanada bilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3 haftadır aynı yere gidiyorum. 100 - 115 gr kurşun ile çalıştım. |
Ahmetim iyiki kısa süreli balık yapmış tam gün yapmıış olsa düşünemiyorum:helal:Afiyet olsun kardeşim:helal:
|
afiyet bal şeker olsun ahmet abi .....maaşallah...
|
Alıntı:
|
Saat 07:02. |