![]() |
Herkese Merhaba,
Yeni üyeyim ama yoğunluktan fazla aktif olamıyorum, paylaşmak istedim dün ambarlı açıklarında çok güzel istavrit vardı 30 kiloya yakın tuttuk. bir ara resimleri de eklemek isterim |
Alıntı:
1. İstanbulda hangi bölgedesiniz. 2. Tuzlada nerede avlanıyorsunuz. Yardımcı olursanız bende balık tutulacak bölgeleri araştırıyorum. :) |
İstanbullu üyelerimizin artması çok sevindirici öncelikle hepiniz hoşgeldiniz Murat abi resimleri dört gözle bekliyorum birde karadan çapari avı konusunda biraz tiyo varirseniz sevinirim.
Saygılar |
Hoşbulduk, böyle balık sevdalılarınla bir arada olmak gerçekten çok güzel.
İstanbulda hemen hemen her bölgeden avlandım ama şu an b.çekmece tarafından yakalıyoruz. imbat karadan avlanacaksan özellikle sabah çok erken saatlari veya akşam üstü gün batımına yakın saatleri tercih et o zaman balık kıyıya daha çok sokuluyor. Birde takımın çok kalın olmasın, yeşil simli floş iplikli iğne iyi av yapar. |
Walla biz de 30 kiloya yakın aldık balıks sebildi:))
|
Alıntı:
|
Rica ederim imbat iyi avlar umarım istavritler inci gibi dizilir. :)
|
ben tuzla sahilde avkanıyorum burda balık dha yeni yeni kıpırdamaya basladı hafta sonu arkadaslar iyi balık aldıklarını söylüyorlar hava karardıktan sonra yemliyle istavrit kaya teksiylede ispari yakalıyoruz pazar gunu arkadasım 2 parcada izmarit almıs
herkeze rastgele |
şimdi istanbulda istavrit ve mezgit var, hafta sonu b.çekmeceden bolca iri ve orta büyüklükte mezgit aldık, istavrit biraz gezgin ama kıyıya doğru yanaşmış sabah saatlerinde iyi av veriyor.
|
Tekrar merhaba;
Pazar günü boğazdaydım. Önce 06:30 da paşalimanına gittim. Tek tük istavrit vardı. 08:00 gibi tekrar yola koyulup Anadolukavağına kadar her yeri taradım. Oltacı ne kadar çok ise balıkta o kadar azdı. 12:00 'ya kadar sadece 6 tane istavrit alabildim. Aldığım duyumlara göre geçen hafta içi çok iyi balık yapmıştı. Ama bize kısmet değilmiş. Bu arada yunusların karadenize çıktığını gördüm. Kıyıya çok yaklaşıyorlar. Sanırım balığı etkileyen ana sebeplerden biride bu. Sizler ne dersiniz? |
Saat 23:25. |