RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=64)
-   -   Istanbullu Balicilar Haydi Buraya (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1129)

mendirek 22-05-2006 18:55

Herkese Merhaba,

Yeni üyeyim ama yoğunluktan fazla aktif olamıyorum, paylaşmak istedim dün ambarlı açıklarında çok güzel istavrit vardı 30 kiloya yakın tuttuk. bir ara resimleri de eklemek isterim

ahmet arıtan 23-05-2006 02:40

Alıntı:

RULUDAG tafarından gönderildi
Her Turlu Mesajinizi Bekliyorum.

Merhaba
1. İstanbulda hangi bölgedesiniz.
2. Tuzlada nerede avlanıyorsunuz.
Yardımcı olursanız bende balık tutulacak bölgeleri araştırıyorum. :)

Taygun KOCABIYIK 23-05-2006 05:29

İstanbullu üyelerimizin artması çok sevindirici öncelikle hepiniz hoşgeldiniz Murat abi resimleri dört gözle bekliyorum birde karadan çapari avı konusunda biraz tiyo varirseniz sevinirim.
Saygılar

mendirek 23-05-2006 17:32

Hoşbulduk, böyle balık sevdalılarınla bir arada olmak gerçekten çok güzel.

İstanbulda hemen hemen her bölgeden avlandım ama şu an b.çekmece tarafından yakalıyoruz.

imbat karadan avlanacaksan özellikle sabah çok erken saatlari veya akşam üstü gün batımına yakın saatleri tercih et o zaman balık kıyıya daha çok sokuluyor. Birde takımın çok kalın olmasın, yeşil simli floş iplikli iğne iyi av yapar.

mzzengi 23-05-2006 17:46

Walla biz de 30 kiloya yakın aldık balıks sebildi:))

Taygun KOCABIYIK 23-05-2006 17:50

Alıntı:

mendirek tafarından gönderildi
Hoşbulduk, böyle balık sevdalılarınla bir arada olmak gerçekten çok güzel.

İstanbulda hemen hemen her bölgeden avlandım ama şu an b.çekmece tarafından yakalıyoruz.

imbat karadan avlanacaksan özellikle sabah çok erken saatlari veya akşam üstü gün batımına yakın saatleri tercih et o zaman balık kıyıya daha çok sokuluyor. Birde takımın çok kalın olmasın, yeşil simli floş iplikli iğne iyi av yapar.

Evet bende öyle tecrübe etmiştim çünkü saat 9dan sonra balık çapariye atlamıyor sabah saatlerinde (6-8 arası) 30-40 metreden bile balık alırken öğlen 70 metrelere kadar çıkıyoruz ama yinede ne gelen oluyor ne giden akşam üstü daha denemedim ama söylediğinize göre muhakkak o saatlerdede balık olur denemekte fayda var teşekkürler.

mendirek 23-05-2006 18:11

Rica ederim imbat iyi avlar umarım istavritler inci gibi dizilir. :)

RULUDAG 23-05-2006 18:45

ben tuzla sahilde avkanıyorum burda balık dha yeni yeni kıpırdamaya basladı hafta sonu arkadaslar iyi balık aldıklarını söylüyorlar hava karardıktan sonra yemliyle istavrit kaya teksiylede ispari yakalıyoruz pazar gunu arkadasım 2 parcada izmarit almıs
herkeze rastgele

mendirek 05-06-2006 08:58

şimdi istanbulda istavrit ve mezgit var, hafta sonu b.çekmeceden bolca iri ve orta büyüklükte mezgit aldık, istavrit biraz gezgin ama kıyıya doğru yanaşmış sabah saatlerinde iyi av veriyor.

byMyMoon 22-06-2006 12:03

Tekrar merhaba;

Pazar günü boğazdaydım. Önce 06:30 da paşalimanına gittim. Tek tük istavrit vardı. 08:00 gibi tekrar yola koyulup Anadolukavağına kadar her yeri taradım. Oltacı ne kadar çok ise balıkta o kadar azdı. 12:00 'ya kadar sadece 6 tane istavrit alabildim. Aldığım duyumlara göre geçen hafta içi çok iyi balık yapmıştı. Ama bize kısmet değilmiş.

Bu arada yunusların karadenize çıktığını gördüm. Kıyıya çok yaklaşıyorlar. Sanırım balığı etkileyen ana sebeplerden biride bu. Sizler ne dersiniz?

Saat 23:25.