![]() |
Kerkezin dileklerine tesekkür ederim herkeze rast gelmesi dileyi ile
|
Sevgili Muammer, on numara harika bir balık...Tebrikler...:helal::helal: Eeee, hani bunun ayrıntısı...:soru:Yav anlat biraz o anlarda yaşamış olduğun aderenalin dolu dakikaları...;)
|
Muammer kardeş süper bir av olmuş tebrikeder süper avların devamını dilerim.
|
Muammer senden her zaman güzel avlar görmek bizleri mutlu ediyor.Daha güzel avların olması dileğimle...
|
Ellerine sağlık
Süper bir av tebrik ederim, allah içinize sindirsin güle güle yiyin...Bizde bu fotoğrafı görüp geldik gaza toplanıyoruz arkadaşlarla kısmatse alaçatı-dalyanköy-çeşme üçgeninden birinde oğlum dünyaya geldikten 9 ay sonra nihayetinde denize kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu bölgede(alaçatı-dalyanköy-çeşme) tavsiye edebileceğiniz 8-12 kişi arasında kişi alan tene varsa bilgi paylaşmanızı dilerim. Saygılar ve sevgiler...
|
Hey maşallah kardeş. Murat abinin de dediği gibi Altın vuruş!!! olmuş :) Ellerine sağlık...
|
Alıntı:
Ahmet abi sen bu siteye lazımsın sensız olurmu:deli: İşin şakası söylencek söz bulamıyorum ne dıyım:helal: |
Tebrik ederim, ben ankara'da yaşıyorum. Böyle bir fırsatım hiç olmadı. Yakın zaman içinde deniz kenarı olan bir şehre taşınmak istiyorum. Eminim sizin için çok güzel bir duygudur. Tekrardan tebrik eder afiyet olsun derim...
|
Saat 08:46. |